Suddenly Madame Glamour Geschenkset review

Geplaatst door
Op 14 februari is het alweer Valentijn. Dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met kaartjes, bloemen en cadeautjes. De winkels spelen hier hartig op in. Je zou het misschien niet verwachten, maar ook Lidl heeft een limited edition voor Valentijn. Vanaf 5 februari ligt er een geschenkset van Madame Glamour in de rekken. De set bevat een heerlijke body lotion en shower gel. Ik mocht alvast een geschenkset ontvangen om te reviewen, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 
suddenly madame glamour geschenkset
 

Suddenly Madame Glamour Geschenkset

In november 2014 schreef ik reeds een artikel over het parfum Madame Glamour, dat behoort tot het Suddenly parfumgamma. Speciaal voor Valentijn is er nu ook een geschenkset van deze geur verkrijgbaar.
 
Madame Glamour is een zeer vrouwelijk parfum dat zorgt voor instant glamour. Het parfum bevat geurnoten van bergamot, citrus en jasmijn. Het is een klassieke en elegante geur. Hij wordt zelfs vergeleken met de bekende geur Coco Mademoiselle van Chanel! Ik heb de Chanel geur niet in mijn collectie dus ik kan helaas niet vergelijken, maar Madame Glamour vind ik alvast een lekkere warme geur. 
 
suddenly madame glamour geschenkset
 
In de geschenkset zit een douchegel en een body lotion. Beide producten zitten in een tube van 200 ml. Ik vind de verpakking heel mooi. De gouden kleur straalt luxe uit. Ik zou zeker niet verwachten dat deze producten uit een supermarkt komen en dat je voor de gehele set slechts € 4.99 betaald. 
 
suddenly madame glamour geschenkset
Douchegel / Body lotion
 
Wanneer ik naar de ingrediëntenlijst van de douchegel kijk, dan zie ik dat SLES (Sodium Laureth Sulfate) op de tweede plaats staat. Dit wordt aan het product toegevoegd om het te laten schuimen. Heel lekker tijdens het douchen, maar de gevoelige huidjes kunnen hier misschien een droge of trekkerige huid van krijgen. Ik heb hier zelf geen last van, maar ik geef het toch graag even mee. De body lotion bevat veel verzorgende ingrediënten. Er zit zelfs shea boter in!
 
Douchegel
 
De douchegel is doorzichtig en is vrij lopend. Hij schuimt goed, ruikt lekker en maakt mijn huid goed schoon. Na het douchen blijft er nog een subtiel geurtje hangen, heerlijk!
 
Body lotion
 
 
De substantie van de body lotion is vrij dun. De lotion smeert heel vlot uit en trekt redelijk snel in. Mijn huid voelt fris en zacht aan. Ik dacht dat de lotion niet voedend genoeg zou zijn voor mijn droge benen, maar ik ben aangenaam verrast. Mijn huid is lekker zacht en gehydrateerd. Ik moet zeggen dat ik het heel fijn vind om de douchegel en body lotion te combineren, daardoor blijft de geur extra lang hangen.
 
Besluit: Ik kan deze geschenkset zeker aanraden! Het zijn fijne verzorgingsproducten met een lekker glamoureus geurtje. Weet vriendlief nooit wat hij voor je moet kopen met Valentijn? Laat dit artikel dan ’toevallig’ openstaan op zijn computer. Heb je geen vriend? Dan koop je deze geschenkset toch gewoon voor jezelf. Voor de prijs moet je het zeker niet laten!
 
De Madame Glamour Geschenkset kost € 4.99 en is vanaf 5 februari te koop bij Lidl.
 
suddenly madame glamour geschenkset
 
Lijkt deze geschenkset iets voor jou?

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

17 reacties

  1. Wat ziet het er ontzettend leuk uit, en ook de rpijs is natuurlijk leuk, dat kan je jezelf nog eens kado doen…leuk!

Reacties zijn gesloten.