Rimmel Nail Polish | 844 Out Of The Blue & 621 Mary Mary Quite Contrary

Geplaatst door
Door Sanne. Hoewel de winter steeds meer en meer in het land komt, wordt er stiekem natuurlijk alweer uitgekeken naar de lente en de zomer. Weg met de donkere, zware kleurtjes en hallo lichte, felle kleurtjes! Vandaag review ik daarom voor jullie twee nagellak tinten van Rimmel die perfect in deze overgangsfase kunnen gebruikt worden. Kijk lekker mee! 
 

 
De twee Rimmel lakjes waarover het zal gaan vandaag is 844 Out Of The Blue en 621 Mary Mary Quite Contrary. Vooral de tweede kleur lijkt mij erg bijzonder. Verder vind ik de flacons vrij basic maar wel mooi.
 
Ik had het totaal niet verwacht, maar het kwastje is best breed. Yaay, hier ben ik fan van!
 
Resultaat
 
 844 Out Of The Blue
 
 
Wat een mooi blauw kleurtje. Ik ben helemaal weg van blauwe nagellak maar deze is toch wel één van de mooiste die ik al gehad heb. Verder brengt het lakje super egaal aan en met 2 laagjes heb je absoluut voldoende. Het lakje chipte ook zeker niet snel.
 
621 Mary Mary Quite Contrary
Deze kleur is zo bijzonder. Het is een heel licht violet kleurtje. Eerst vond ik het resultaat niet zo wauw, maar eens ik hem een paar dagen op had begon ik echt te houden van deze kleur. Dit nagellakje brengt wel net wat moeilijker aan dan de blauwe kleur. Ik kreeg toch een soort van streperig effect en drie laagjes waren meer dan welkom. Verder chipte ook dit nagellakje zeker niet snel.
 
Conclusie: Ondanks dat de kwaliteit van het lichte lakje net wat minder is, ben ik zeker tevreden over deze twee Rimmel nagellakjes. Ik had nog nooit een nagellak van Rimmel uitgeprobeerd dus het was absoluut een positieve eerste kennismaking. Wie weet volgen er wel nog!
 
De nagellakjes zijn te koop voor € 3.99 bij o.a. Bol.com. Momenteel is er zelfs een actie van 2 + 2 gratis!
 
Personal note: Dit was mijn allerlaatste artikel op Vanessa Blogt. Momenteel komen er op privé en professioneel vlak teveel dingen op mijn pad, waardoor mijn blogleventje noodgedwongen op een lager pitje is komen te staan. Vanessa haar blog groeit echter meer en meer waardoor ik niet op hetzelfde niveau kan mee groeien. Vandaar dat er dan soms beslissingen moeten genomen worden. Ik wil Vanessa bij deze heel graag bedanken voor de fantastische kans die ik gekregen heb om een aantal maanden haar gastblogger te zijn. De samenwerking was altijd heel hartelijk en fijn! Verder wil ik ook jullie allemaal bedanken voor de lieve comments en voor de ontzettend warme en positieve sfeer. Bedankt allemaal!
 
Liefs,
Sanne xx

17 reacties

  1. Ik heb ook een hele periode alleen maar blauw blauw blauw gedragen op mijn nagels. Deze kleur heb ik volgens mij ook staan. Nu is bij mij de periode van zachte roze aangebroken. 🙂

  2. Ik vind de blauwe lak echt heel erg mooi. Niet te donker en ook niet te licht. Jammer dta je weggaat Sanne, maar idd soms moeten er beslissingen gemaakt worden. Succes x

  3. wat een prachtige tint is die violet achtige….ook al moest ik er eventjes aan wennen.
    Dank je wel voor de artikelen die je geschreven hebt, ik heb ze met veel plezier gelezen..
    groetjes petra

  4. Ik heb heel toevallig nu de donker paars van Rimmel op. Ik vind het echt super fijn dat hij zo snel droogt, ook met twee lagen. Het zijn mooie kleurtjes voor zowel winter als zomer. Succes nog Sanne!

Reacties zijn gesloten.