Nieuwe gastblogger: Sanne

Geplaatst door
Hoi allemaal! Ik ben Sanne en binnenkort word ik jullie gastblogger hier op Vanessablogt. Iedere 2 à 3 weken zal ik in een artikel een aantal nagellakjes voor jullie reviewen. Verwacht geen nailart of andere ingewikkelde nagellak artikelen, maar wel eerlijke en uitgebreide reviews over een aantal budget nagellakjes.

Ik ben eigenlijk echt wel gek op nagellak en zonder voel ik mij algauw kaal. Vandaar dat je mij dan ook bijna altijd zult zien met een kleurtje op mijn nagels. Eigenlijk ben ik sinds mijn 14 jaar al gefascineerd door alles wat met make-up, parfum, haarkleuren, nagels en fashion te maken heeft.

Langzaam raakte ik zo verzeild in de wereld van beautyblogs. Eerst als trouwe bezoeker en later als beautyblogger, want ik heb ook een eigen blogje genaamd makeupgorgeous.blogspot.be waar ik heel graag mijn passie voor make-up en beauty met anderen deel.

 

Verder studeer ik ook nog aan de universiteit van Gent en hoop ik dit jaar mijn master te behalen. Hier ben ik de laatste tijd dan ook heel druk mee bezig ;-).

Zo, nu weten jullie al wat meer over mij. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en ben al volop nagellakjes aan het testen voor jullie. Stiekem vind ik het ook wel een beetje spannend en ik hoop dat de reviews jullie zullen bevallen!

Liefs en tot binnenkort. 
Sanne

16 reacties

  1. Wat leuk. Ik had ook al zoiets van; ik ken jou! Ik heb geloof ik eens een shoplog filmpje van jou gekeken via via. Grappig. En leuk dat je gastblogger bent. 😉

  2. Ik volg Sanne al een tijdje!! ze heeft ook een leuke blog!! ik volg jullie allebei dus ben heel benieuwd naar de gast artikelen!! succes meiden en gefeliciteerd met de samenwerking!

Reacties zijn gesloten.