The Body Shop Vitamine E Sink-In Moisture Mask

Geplaatst door
Vandaag is het zondag en dat wil zeggen dat het tijd is om te ontspannen. Ik vind het alvast heerlijk om de hele dag in pyjama rond te lopen, blogjes te schrijven en series te kijken. Wat ik ook fijn vind is om een gezichtsmaskertje aan te brengen. Dit keer ga ik voor The Body Shop Vitamine E Sink-In Moisture Mask. Hieronder vertel ik je wat ik ervan vind!
 

Het maskertje zit in een ronde, lichtroze pot van 100 ml. Het is een intens hydraterend masker met vitamine E. 
 
Vitamine E …
… verbetert de natuurlijke hydratatie van de huid.
… is een anti-oxidant die huidveroudering tegengaat.
… verbetert de bloedsomloop van de huid.
… vermindert pigmentvlekken.
… beschermt de huid op een natuurlijke manier tegen schadelijke effecten van UV straling.
Het masker is geschikt voor alle huidtypen, maar doordat het extra vochtverzorgend is, lijkt het mij ideaal voor de droge huid die in de winter wat meer hydratatie nodig heeft.
De ingrediënten


Aqua (water), Glycerin (glycerine), Cyclomethicone, Propylene Glycol, Oryza sativa (rijstolie), Gossypium herbaceum (katoenzaadolie), Triticum vulgare (tarwekiemolie), Glycine soja (soja-olie), Diglycerin, Methyl Gluceth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Benzyl Alcohol, Lecithin, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Parfum, Disodium EDTA, Butylparaben, Ethylparaben, Citronellol, Isobutylparaben, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Eugenol, Farnesol, kleurstof: CI 14700.
Het Vitamine E masker bevat veel verzorgende ingrediënten zoals glycerine, rijstolie, katoenzaadolie, tarwekiemolie, soja-olie en panthenol. Al deze ingrediënten zijn vochtinbrengend en maken de huid zacht.
 
Het maskertje heeft een lichtroze en gelachtige textuur, het voelt een beetje blubberig aan. Na het reinigen van je huid breng je een dun laagje aan op je gezicht en laat je het minstens tien minuutjes intrekken, langer mag ook. Afhankelijk van je huidtype zal de gelly crème trager of sneller intrekken. Nadien kan je de restjes afspoelen met lauwwarm water of afvegen met een doekje. Het resultaat is een gladde, schone en zachte huid.

Tip: Als je een (zeer) droge huid hebt, dan kan je dit maskertje voor het slapengaan aanbrengen en de hele nacht laten inwerken. ’s Morgens heb je gegarandeerd een superzacht huidje!

 
Ik laat het maskertje meestal zo’n halfuurtje zitten. Dan is het meeste ingetrokken en hoef ik niet veel resten meer te verwijderen. Na gebruik voelt mijn huid babyzacht aan, echt heerlijk! The Body Shop zegt dat het een intens hydraterend masker is. Wel, ik kan dit alleen maar bevestigen. Het Vitamine E masker lijkt mij ideaal voor de droge huid die in de winter af en toe een hydratatie boost nodig heeft. Leuk meegenomen is de heerlijke geur. Het is een typische rozengeur die lekker fris ruikt.
 
Het Vitamine E Sink-In Moisture Mask kost € 18 en dat lijkt op het eerste zicht niet goedkoop. Zelf vind ik het de prijs wel waard omdat zo’n pot heel zuinig is. Je hoeft niet veel aan te brengen per keer. Ik heb het masker nu twee keer gebruikt en hierboven kan je zien hoeveel er nog in zit. Ik denk dat je er makkelijk 15 maskertjes uit kan halen.

Tip: Het masker is ook te koop in een zakje om slechts één keer te gebruiken. Als je twijfelt om meteen een pot van 100 ml te kopen, dan kun je misschien eerst zo’n zakje proberen. Dit kost € 2.50.

 
Lijkt The Body Shop Vitamine E Sink-In Moisture Mask iets voor jou?
Fijne zondag!
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

  1. Het lijkt me een heel fijn maskertje. Ik hik dan alleen tegen de prijs voor de pot aan, maar het zakje voor éénmalig gebruik kan ik natuurlijk zeker wel eens proberen. Nu alleen nog kijken waar ik de tijd vandaan haal om te ontspannen voor een maskertje…

  2. Lijkt mij een heel erg fijn masker! Vind een goed masker de prijs ook echt wel waard. Stel je doet iedere zondag een maskertje. 18 euro voor 18 keer een masker om even makkelijk te rekenen. Vind ik zeker de moeite waard. Wel fijn dat hij ook te krijgen is in een kleine verpakking om eerst proberen!

  3. Ik heb net de dagcrème van Vitamine E gekocht, en hij bevalt me erg goed! Ik denk dat een masker hiervan mij ook wel zal bevallen! 🙂

  4. Ik heb dit masker in het verleden gebruikt en vond het erg fijn. Ik gebruik ook de dagcrime uit deze lijn en het serum is ook een aanrader. Vind het stuk voor stuk fijne producten. Ik heb nooit meer last van velletjes in de wintermaanden.

  5. Ik heb dit masker nog nooit geprobeerd. Maar je hebt me wel aardig overtuigd! Het klinkt namelijk echt super. Ik hou sowieso wel van hydraterende maskers omdat ik zelf best wel een droge huid heb.

  6. Dit klinkt echt als een heerlijk masker. Ik heb meerdere producten van TBS uit de Vitamine E lijn en ze zijn echt heel fijn

  7. Oooh dit lijkt me wel iets fijns om te proberen! Ik heb nu met de zwangerschap en de winter een extreem droge huid en alle beetjes kunnen maar helpen he. Denk dat ik eerst het zakje ga kopen om te zien of het me bevalt.

  8. Heel goede producten zelf gebruik ik de face mist en het cerum om gezicht te reinegen. Masker wil ook wel eens proberen. Dit koop ik volgende keer de producten zijn wel wat prijzig. Maar wel goed voor hun geld ��

Reacties zijn gesloten.