WIN een Rituals pakket t.w.v. 40 euro!

Geplaatst door
GESLOTEN


Vanavond is het kerstavond en dat wil zeggen dat sommigen onder jullie misschien al cadeautjes gaan krijgen. Om alvast een beetje in de stemming te komen, deel ik vandaag de laatste winactie van december. Stiekem vind ik dit de allerleukste winactie want… Ik geef een Rituals pakket t.w.v. 40 euro weg! Aangezien ik zelf een grote fan ben van Rituals, mocht een winactie van dit mooie merk zeker niet ontbreken. Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken!
 

Wat zit er in het pakket?
♥ Shampoo ‘Brilliant Bliss’ = € 4
♥ Conditioner ‘Shikakai Secret’ = € 4
♥ Lipstick ‘Pink Chestnut’ = € 16
♥ Eve’s Kiss Silky Lipgloss ‘Apple & Karité’ = € 8.50
♥ Lip Service Moisture Lipbalm ‘Beeswax & Karité’ = € 8.50
Wat moet je doen?

♥ Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje).
 
♥  Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 31 december. Daarna krijgt de winnaar een mailtje toegestuurd.
 
Tip: Tot 27 december kan je ook deelnemen aan de Kneipp winactie!

VEEL SUCCES!

Alvast een prettige kerst!
 
Liefs,
Vanessa xxx

78 reacties

 1. Wat super gaaf! Deze sla ik zelf even over, maar weet zeker dat veel mensen mee gaan doen wens ze allemaal veel succes. En meis ik wens jou en je vriend hele fijne/gezellige feestdagen toe xxx

 2. O joh, wat een onwijs gave actie weer! Ik doe graag mee, want ik ben gek op de verzorgingsproducten van Rituals en erg benieuwd naar die lipstick. Ik volg je al een poosje op Bloglovin en heb het artikel geliked. e-mail is lousesnous @gmail.com

 3. Oh wat leuk! Ik doe normaal niet mee aan winacties, maar nu maak ik een uitzondering 🙂
  Ik volg je en heb dit artikel geliked!
  Wish me luck! 🙂
  Enne.. prettige feesten!
  Eefje

 4. Oh, Rituals! Ik ben echt verzot op dit merk en doe heel graag mee met jouw winactie 🙂 Je foto's zijn echt ook leuk gedaan, zeker met die sterretjes!

  Ik volgde je uiteraard al & heb dit artikel ook even geliket!
  Heel veel liefs! & Prettige feesten 🙂

  Silke
  [email protected]

 5. Ik doe mee! Volg je al op Bloglovin en heb het hartje opgelicht 😉
  (als google-account reagerende, zie je mijn email toch ook?)
  Ik wens je mooie dagen toe, groetjes xx

 6. Dag Vanessa
  Ik doe zeer graag mee aan deze winactie, rituals heeft fantastische producten!
  Ik volg je al een tijd op bloglovin en zette een hartje bij dit bericht!
  Prettige feestdagen en veel geluk en liefde in 2015 gewenst!
  Lieve groetjes Lien ([email protected])

 7. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een product van Rituals gebruikt (shame on me!) maar wel héél goeie dingen over gehoord. Mijn e-mail is [email protected]
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb uiteraard je artikel een hartje gegeven.

 8. Wouw heerlijk kerstpakket! Wij zijn thuis helemaal fan van rituals, het is bij ons echt 'het' luxe merk. Als ik niet weet wat ik mijn moeder moet geven voor haar verjaardag geef ik haqar meestal iets van rituals. Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), veel succes! [email protected]

 9. Heey, wat een superleuke actie zeg! 😉 Echt toppie dat je dit weg geeft aan de lezers van je blog. Ik doe graag mee met jouw geweldige winactie, leuk leuk vooral zo met de feestdaagjes voor de deur. Wat een heerlijk verwennerijpakket zeg…. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, verder wens ik jou en alle lezers fijne dagen! Groetjes ilsiee prins, [email protected]

 10. wat leuk ik doe mee! mijn moeder verdient dit pakket wel! ze doet zoveel voor ons (en al der kleinkinderen) ze gaat bijna nooit lang in bad maar met deze producten moet dat wel lukken en het geeft der gelijk wat meer rust! liefs

 11. Superleuke winactie want topproducten!!
  Ik doe dan ook graag mee met deze actie! =D Ik plaats hier liever mijn mailadres niet, omdat het anders voor iedereen zichtbaar is en ik dat liever niet heb omwille van de privacy online. Hopelijk begrijp je dat! Toch wil ik heel graag meedoen met deze actie! Ik weet dat het wat ambetant is, maar ik ben daar nu eenmaal voorzichtig in. Moest ik de gelukkige zijn kan je me steeds contacteren via een privébericht op mijn twitter! https://twitter.com/Lisel_ Bedankt!!

  xoxo Lisel

  xoxo Lisel

 12. Jaa, ik doe mee. Ik ben dol op de producten van Rituals omdat deze zo lekker ruiken. Deze producten ken ik nog niet en zou ik dol graag willen proberen. Mijn mail is: [email protected]. Een fijne zondag gewenst en een feestelijke, knallende jaarwisseling. X Mariska

 13. Hmmm… Nee dus, dan zal ik mijn oorspronkelijke reactie nog een keer proberen te hertypen…

  Wat een leuke blog heb jij zeg! Ik kom hier via via, doordat een vriendin mij vertelde over je winactie én ik ben nou eenmaal gék op Rituals! Maar doordat we op het moment flink krap zitten (kinderen zijn zoooo duur!), heb ik er het geld niet voor… Toen ik dit vertelde aan vriendinlief, tipte ze me deze actie, dus ik dacht; proberen kan altijd!
  Maar voordat ik mee kon doen, ben ik soort van verdwaald op je blog! Wat schrijf je leuk en wat heb je leuke onderwerpen! Ik ga je blog zéker blijven volgen; leuk!

  Ik wens je alvast een heel fijne jaarwisseling en een gelukkig en liefdevol 2015!! En ga zo door met bloggen! 🙂

  Oh ja en ik geef dus bij deze DUIDELIJK ( 😉 ) aan dat ik gráág meedoe met deze winactie, ik volg je, heb het artikel een hartje gegeven en bij deze heb ik dus duidelijk aangegeven dat ik graag mee wil doen… 🙂

 14. Zeer fijne producten denk ik! Hier zou ik zeker blij mee zijn 😀
  Ik volgde je al op Bloglovin + artikel gesaved.

  Alvast een prettig Nieuwjaar toegewenst!
  Liefs xx
  (mailadres is te vinden op mijn Google account)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *