Golden Rose Jolly Jewels 104 & 121

Geplaatst door
Door Sanne. Vandaag is het tijd om twee prachtige lakjes voor jullie te reviewen. Via de webshop Beautymelon mocht ik namelijk nog twee lakjes uitkiezen uit de Jolly Jewels collectie. Om de kerstsfeer ten volle te beleven koos ik deze keer voor een prachtig roze exemplaar en een klassieke rode tint. Ik kan jullie alvast zeggen: ik ben razend enthousiast! Ik review voor jullie Golden Rose Jolly Jewels 104 & 121!
 

Ik koos deze keer dus voor een roze Jolly Jewel (nr. 104) en een rode Jolly Jewel (nr. 121). Dit zijn volledig ‘mijn kleuren’!
 
Over de flacons kan ik hetzelfde zeggen als de vorige keer: ze trekken meteen de aandacht in mijn stash door de mooie glitters. De flacon is verder mooi strak en er zit zo’n 10,8 ml in één flesje.
 
 
Resultaat
 
104
 
 
 
 
Bestaat er in deze wereld nog een mooier lakje dan deze? Wauw, ik ben omvergeblazen. Je voelt je gewoon een prinsesje met dit op je nagels. Ik kan niet anders dan uren naar mijn nagels kijken. Wat een prachtig roze lakje is dit. Verder bracht het lakje ook fijn aan in twee laagjes en droogde deze snel. De houdbaarheid is iets minder goed. Na een dagje ging de nagellak al chippen, maar dit heb je nu eenmaal vaak bij effect nagellakjes. 
 
121
 
 
 
 
Dit is dan weer het perfecte kerstnagellakje. Deze droeg ik laatst als ik naar een kerstmarkt ging. De kleur en het effect van dit nagellakje doet mij denken aan de typische klassieke rode kerstballen. Vandaar dat je met dit nagellakje zeker niets verkeerd kan doen met kerst. De nagellak bracht wel iets moeilijker aan. Het was moeilijk om een egaal en proper effect te krijgen. Je hebt toch ook wel zo’n 3 laagjes nodig, waardoor je wel even bezig bent. De nagellak ging na een dagje jammer genoeg ook chippen. Toch is het de moeite waard!
 
Conclusie: Twee prachtige nagellakjes voor kerst. Het effect en de kleuren van deze Jolly Jewels zijn prachtig. Alleen het aanbrengen is niet altijd even eenvoudig. Jammer ook dat dit soort lakjes vaak zo snel gaan chippen, maar voor een avondje uit met kerst of nieuwjaar mogen deze er dubbel en dik zijn! 
 
De Jolly Jewels zijn te koop bij Beautymelon voor € 3,95 per stuk.
 
Welk lakje vind jij het mooist?

Liefs,
Sanne

30 reacties

  1. Ik vind vooral de roze erg mooi, maar de rode is juist weer mooier voor de kerstmis. Beide in ieder geval prachtige lakjes!

  2. Ze zijn echt prachtig vooral de roze is mijn favoriet, wel jammer dat ze lastig aanbrengen. Maar ik vind ze heel mooi voor de kerstdagen!

  3. Misschien dat ze met een top coat beter blijven zitten? Ik wil in ieder geval ook nog wel eens iets van dit merk proberen. Ze hebben zo'n mooie lakjes!

Reacties zijn gesloten.