Rituals Mild Facial Cleansing Milk

Geplaatst door
Ik ben gek op de producten van Rituals en dat weet mijn vriend maar al te goed. Vorige maand kreeg ik voor mijn verjaardag dan ook een geschenkkaart van hem. Ik was natuurlijk superblij! Omdat ik nog nooit gezichtsproducten van dit merk heb geprobeerd, leek het mij fijn om alvast een reinigingsmelk mee naar huis te nemen. Ik heb ze ondertussen een tijdje getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees hier mijn review over de Rituals Mild Facial Cleansing Milk!
 

De Rituals mild facial cleansing milk zit in een mooie, witte fles van 200 ml. De fles is een beetje doorzichtig dus als je goed kijkt, dan kan je zien hoeveel er nog in zit. De fles heeft een pompflacon en dat vind ik wel handig. Op die manier heb je niet teveel melk ineens en zo is het product zuinig in gebruik. Net als bij andere producten van Rituals, vind ik ook deze verpakking prachtig. Het heeft een mooie, luxueuze uitstraling en dat staat natuurlijk niet verkeerd in de badkamer.
 
De ingrediëntenlijst:
 
AQUA / WATER, GLYCERIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, ISOHEXADECANE, C14-22 ALCOHOLS, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, OLUS OIL [VEGETABLE OIL], MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, PANTHENOL, ALLANTOIN, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, SACCHARIDE ISOMERATE, DEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM/FRAGRANCE.
De reinigingsmelk bevat lotusbloem en moringa extract. Het is dus een echte bloemengeur! Op het lijstje zie ik ook amandelolie, olus olie (plantaardig alternatief voor vaseline), glycerine en panthenol staan. Deze ingrediënten zijn allemaal vochtinbrengend en maken de huid zacht. Mooi zo!
 
Tijd om de melk te testen!
 
De substantie lijkt op het eerste zicht redelijk vast, maar eens je het uitsmeert is het vloeibaar zoals je van een normale reinigingsmelk verwacht. De melk glijdt lekker over mijn huid. Ze reinigt goed en verwijdert vlot alle make-up. Ook voor de ogen is deze reinigingsmelk geschikt, ik heb geen last van irritatie of prikken. Na gebruik voelt mijn huid superzacht aan, heerlijk! Over de geur kan ik kort zijn: het is een heerlijke bloemengeur, opnieuw een unieke geur die we van Rituals gewend zijn. 
 
=> Het is een heel fijne reinigingsmelk! Ze ruikt lekker en doet goed haar werk. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs. Voor een fles van 200 ml betaal je € 10.50, wat niet heel goedkoop is voor een reinigingsmelk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al reinigingsmelk heb gehad die goedkoper is en even goed werkt. Maar bij Rituals heb je natuurlijk wel de unieke geur en dat kan zalig zijn om jezelf eens te verwennen. Om die reden raad ik de melk dan ook zeker aan!  
De Mild Facial Cleansing Milk kost € 10.50 en is te koop bij Rituals (winkels en webshop).
Welke reinigingsmelk gebruik jij op dit moment? Geef jij er veel geld aan uit?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Rituals The Ritual of Namasté Purifying Charcaol Wonder Mask

24 reacties

  1. Ik gebruik een reinigingsmousse van Hema, prima spul. Rituals is altijd goed, ik wist niet eens dat ze een reinigingsmelk hadden!

  2. Wat een leuke foto's zo met die cadeautjes! Ik betaal ook altijd wel veel voor reiniging, dus vind dit een prima bedrag! <3

    1. Bedankt Denise! Nu kerst er stilaan aankomt, vind ik het wel leuk om de foto's een beetje feestelijker te maken 🙂

  3. Rituals. Heerlijk. Alles draait om de geur! Nou ja, bijna alles! Lotus is een van mijn favoriete geuren. Ik gebruik nu een 3-1 van Vichy. Nog duurder, maar je hoeft dan ook maar 1 product te kopen.

  4. Wat een mooie foto's! Rituals ken ik wel maar heb er nog niet zo veel van geprobeerd dit product lijkt mij wel fijn en lekker om te gebruiken x

  5. Op het moment gebruik ik de reinigingsmelk van de Hema…heerlijk vind ik deze, maar ik moet zeggen deze ziet er ook wel heel erg goed uit. Ik ben nog niet zo heel bekend met rituals, maar moet er toch echt eens in de winkel gaan kijken…

  6. Lijkt mij een hele fijne reinigingsmelk! Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar de geur. Ik heb zelf nog niet zo heel veel Rituals producten gebruikt, maar diegene die ik wel gebruikt heb ben ik zeer tevreden over en de geuren waren ook allemaal erg lekker.

Reacties zijn gesloten.