Primark Shampoo & Conditioner With Argan Oil

Geplaatst door
Toen ik vorige maand in de Primark was, dan nam ik een shampoo en conditioner mee naar huis. Op de verpakking las ik dat de haarproducten arganolie bevatten, en daarnaast vrij zijn van sulfaten en parabenen. Ik was meteen heel enthousiast om deze producten te testen. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees hier mijn review over de Primark shampoo & conditioner with argan oil!
 

De shampoo en conditioner zitten allebei in een fles van 355 ml. De mooie verpakking viel mij meteen op. 
Wanneer ik naar de ingrediëntenlijsten kijk, dan zie ik dat arganolie bovenaan in het lijstje staat en dat is zeker positief. Arganolie is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je haar. Daarnaast zitten er in de shampoo en conditioner o.a. olijfolie, keratine, kokosolie, sojaolie, vitamine E, glycerine en shea boter. Allemaal verzorgende bestanddelen dus. Dat is niet iets wat ik meteen had verwacht van de Primark haarproducten. Benieuwd of mijn haar er ook zo blij mee is!
 
Links: shampoo, rechts: conditioner
Zowel de shampoo als de conditioner ruiken lekker. Ze hebben een frisse, zoete geur. De geur doet me vooral denken aan sinaasappels. 
 
De shampoo heeft een romige substantie die voldoende schuimt. Van mij zou het nog meer mogen schuimen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Na het wassen ziet mijn haar er schoon en glanzend uit. Omdat de shampoo o.a. arganolie bevat, had ik verwacht dat mijn haar veel minder droog en pluizig zou zijn, maar echt veel merk ik hier niet van. Dat is toch een beetje teleurstellend als je naar de mooie ingrediëntenlijst kijkt. Ik had er meer van verwacht.
Over de conditioner ben ik eigenlijk helemaal niet tevreden. Van een conditioner verwacht ik dat hij mijn haar gladder, zachter en makkelijker doorkambaar maakt, maar dat is niet het geval. Daarnaast merk ik ook hier niet veel van de verzorgende bestanddelen. Voor mij heeft de conditoner dus geen meerwaarde, en daarom heb ik de laatste keren alleen de shampoo gebruikt.
 
Links: shampoo, rechts: conditioner
=> Hmm, ik ben niet helemaal overtuigd van deze haarproducten. Jammer, want de ingrediëntenlijsten zien er nochtans veelbelovend uit. De shampoo is niet slecht, maar ik heb er zeker al betere gehad. De conditioner vind ik niet fijn omdat hij niets doet. De producten kosten € 5 per stuk en persoonlijk zou ik dat geld er niet meer aan geven. Voor mijn droog en pluizig haar gebruik ik veel liever de haarproducten van Dove. Die zijn nog iets goedkoper en werken veel beter voor mij!

De shampoo en conditioner kosten € 5 en zijn te koop bij Primark.

Heb jij al haarproducten met arganolie gebruikt?

Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. wat jammer dat ze niet helemaal zijn wat je gehoopt had…ik had het niet verwacht , eerlijk gezegd gezien de prijs ( die vind ik niet supergoedkoop namelijk )
    De verpakkingen vind ik wel erg leuk, maar ja , dat is nu eenmaal niet een reden om het toch te kopen…

  2. Wat jammer dat het zo tegenviel, toen ik de ingrediënten las werd ik wel heel enthousiast. Hier zijn blogs zo fijn voor 🙂 Zelf gebruik ik vaak pure arganolie, wel duur maar het werkt top!

  3. Fijn om te zien dat je weer de moed hebt gehad om een artikel online te zetten 😉 Jammer dat de producten tegenvallen, ik heb er ook al aan gedacht om ze eens te kopen, maar nu ik dit lees niet meer. De flesjes zien er inderdaad wel mooi en veelbelovend uit. En €5 is echt wel nog veel geld zeg!

  4. Ik was wel benieuwd naar een review, heb er namelijk ook mee in mijn handen gestaan in de winkel. Ben blij dat ik ze heb laten staan 🙂

  5. Jammer om te lezen dat het geen positief effect heeft gehad op je haar. Zelf ben ik fan van de Moroccanoil producten, maar die zijn toch wat aan de prijzige kant om die elke keer aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten.