Unboxing Prettybox december 2014

Geplaatst door
Gisteren kreeg ik een leuk pakketje binnen, namelijk de Prettybox van de maand december. De Prettybox is een box met allemaal beautyproducten, waarvan minstens 5 samples en/of full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet nooit op voorhand wat er zal in zitten. Je kan een maandelijks abonnement nemen en dat kost € 14.95, inclusief verzendkosten. Maar je kan ook een abonnement nemen voor 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe goedkoper de box wordt. Het is natuurlijk wat je zelf het liefste hebt! Ik heb het geluk dat ik de box gratis heb ontvangen om te reviewen op mijn blog. Ik vind dat superleuk, en zeker omdat het de eerste keer is dat ik een Prettybox ontvang. Kijken jullie mee naar mijn unboxing?
 

 
 
De producten zitten in een lief, roos doosje. Zo’n doosje lijkt me handig om nadien dingen in op te bergen. Zodra ik de doos open, dan zie ik een brief liggen. Daarop staat kort vermeld welke producten er in de box zitten. De waarde van deze box zou ongeveer € 50 zijn. Ik ben benieuwd!
 
 
Een felrood kleurtje, mooi! * tromgeroffel *
 
 
Het eerste item dat ik uit de box neem is een blush brush van het merk Colormates. Het is een schuine kwast en je kan hem gebruiken om je blush aan te brengen. Zo’n kwast komt altijd van pas dus ik ben er heel blij mee!
 
 
Dan een mini shampoo en conditioner Brilliant Bliss van Rituals (70 ml). Jullie weten dat ik gek ben op Rituals dus ik ben zeker blij met deze producten. Zowel de shampoo als de conditioner hebben een vochtregulerende werking en zorgen voor zacht en glanzend haar. De geur is heerlijk! Indian Rose & Shikakai ruikt lekker zoet. Volgens mij is het ongeveer dezelfde geur als de roze douche foam.
 
 
Ook zit er een groen nagellakje van Golden Rose Graffiti in. Het lijkt mij een mooi kleurtje voor dit najaar, niet? Ik ben nog even aan het twijfelen of ik dit kleurtje voor mezelf zal houden, aangezien ik niet veel nagellak draag. Misschien doe ik er dan beter iemand anders een plezier mee.
 
 
Als laatste een 8-Hour Cheek Stain van So Susan, in de kleur Orchid. Dit is een langdurige, hydraterende gel blush die je wangen een gezonde gloed geeft. Op het eerste zicht lijkt het een mooi kleurtje, hopelijk is het op mijn huid even mooi. Ik ben best benieuwd naar dit product. Ten eerste omdat ik nog nooit een blush in stick vorm heb geprobeerd en ten tweede omdat ik nog geen ervaring heb met het merk So Susan. 

Leuk weetje: deze Cheek Stain kost normaal al € 29.95 en de gehele box kost maar € 14.95.
 
 
Zo, dit was de unboxing. Ik vind het fijn dat ik deze box mocht ontvangen! De box lijkt mij ideaal voor vrouwen die graag verschillende producten ontdekken.
 
Je kan deze Prettybox nog bestellen tot eind december. Op = op!
 
Wat vind jij van deze box? Heb jij al eens een Prettybox besteld?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. Die Cheek Stain! Nog nooit gehoord van een gelblush. Bijzonder. Ben benieuwd hoe dat is. Mooie box zeg. Producten van Rituals zijn altijd welkom! Geniet ervan!

  2. Wat een leuke producten, de producten van Rituals lijken me heel erg fijn. De doos is inderdaad zo mooi en heel leuk te hergebruiken!

Reacties zijn gesloten.