Max & More Concealer Stick (Action)

Geplaatst door
Ik heb altijd al last gehad van donkere kringen onder mijn ogen. Sinds ik klierkoorts heb en daardoor erg vermoeid ben, is het er natuurlijk niet beter op geworden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg concealers om die donkere kringen te camoufleren. Tijdens mijn laatste bezoekje bij de Action kocht ik de Max & More Concealer Stick. Ik heb nog nooit een concealer in stick geprobeerd, maar voor de prijs van € 0.59 kon ik hem écht niet laten liggen. Hieronder vertel ik je wat ik ervan vind!

De concealer zit in een kartonnen verpakking. Misschien niet zo mooi, maar wel hygiënisch. Zo ben ik zeker dat niemand anders er heeft aan gezeten om te testen. Eenmaal thuis haal ik de concealer meteen uit de verpakking. 

De concealer stick ziet er vrij simpel uit, maar voor € 0.59 mag je daarover zeker niet klagen. De stick lijkt op een lipstick die je naar boven moet draaien. Op andere blogs las ik dat het draaien soms niet goed lukt, maar tot nu heb ik daar nog geen problemen mee gehad. Hopelijk blijft dat zo!
 
Ik heb gekozen voor de kleur Light Beige. Ik heb een heel lichte huidskleur dus ik moet altijd kiezen voor de lichtste kleur. 

De concealer belooft donkere kringen, pigmentatie, roodheid en imperfecties te verbergen. Ik heb vooral last van donkere kringen onder mijn ogen dus ik ga de concealer enkel daarvoor testen. 
 
 
Op mijn hand vind ik de concealer iets naar de oranje kant neigen. Benieuwd hoe hij er op mijn gezicht uitziet!
 
Zonder concealer
 
Met concealer
 
Wanneer ik naar de voor en na foto kijk, dan is er zeker een verschil te zien. Vooral de blauwe en paarsachtige kleur van de kringen is een stuk minder zichtbaar nadat ik de concealer heb aangebracht. Perfect is het zeker niet, maar voor € 0.59 ben ik wel blij met het resultaat. Natuurlijk ziet alles er nog mooier uit nadat ik mijn oogmake-up heb aangebracht. Nu zijn mijn ogen nog vrij ‘naakt’.

De kleur van de concealer is goed. Op mijn hand lijkt hij een beetje oranje, maar daar is gelukkig niets meer van te merken onder mijn ogen. Wat ik ook fijn vind is dat de concealer lekker creamy is en daardoor makkelijk uitsmeert. Dat is iets wat ik niet meteen had verwacht van zo’n goedkoop product. In combinatie met een poeder blijft de concealer de hele dag zitten.


=> Ik ben best tevreden over deze concealer stick! Ik heb ongetwijfeld al betere concealers gehad, maar voor de prijs van € 0.59 had ik het resultaat veel slechter verwacht. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding dus zeker goed! Door de vermoeidheid heb ik natuurlijk ook extreem veel last van donkere kringen. Bij ‘gewone’ donkere kringen zal deze concealer waarschijnlijk nog beter werken.
 
Wat vind jij van deze concealer stick? Welke concealer gebruik jij?

Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

  1. Klinkt goed! Ik heb ook net wat producten van Max and More gekocht, maar de concealer heb ik nog niet gehad. Die moet ik binnenkort dan misschien ook wel eens uittesten! Ik gebruik er nu een van essence, de stay all day 16h concealer. Die vind ik ook best goed.

  2. Ik gebruik geen concealer, maar ik zie er op het moment dusdanig moe uit dat mensen het ook tegen me zeggen. voor dit prijsje kan ik deze best halen. Toevallig (duh!) ga ik vandaag of morgen nog naar de Action.

  3. Zelf gebruik ik catrice, maar heb al vaker gemerkt dat Max&More best goede spullen heeft. Gebruik hun gell eyeliner iedere dag!

    1. Je moet de concealer stick gewoon over je donkere kringen aanbrengen d.m.v. een streep. Dan moet je de concealer met je vingertoppen 'inkloppen' tot je de streep niet meer ziet. Je kan hiervoor ook een kwast of sponsje gebruiken, het is maar wat je zelf het makkelijkste vind.

  4. Voor die paar cent ziet hij er goed uit! 🙂 Zie deze steeds liggen tijdens het werken en vroeg me al af of hij wat deed, maar het valt me behoorlijk mee.

  5. No! Ik liep net door de Action voor deze concealer.. Vergeten mee te nemen. Morgen terug (fijn, zo'n Action om de hoek van mijn werk)

  6. het klinkt prima…Ik heb zelf ook een ( andere) variant hiervan aangeschaft, en ik ben dus nu helemaal benieuwd ernaar!

Reacties zijn gesloten.