Action kerst shoplog

Geplaatst door
Ho ho ho! Afgelopen zaterdag ben ik even naar de Action geweest. Dit keer heb ik weinig beauty producten gekocht, maar wel superleuke kerstspulletjes. Ik word er helemaal vrolijk van! Kijken jullie mee naar mijn Action kerst shoplog?
 

Als eerste heb ik een groot canvasdoek gekocht. Ik vind de afbeeldingen heel mooi! Het straalt warmte en gezelligheid uit. Ik kan niet wachten om hem aan de muur te hangen! Het leuke aan deze canvas is dat hij een LED-lampje heeft ter hoogte van de kaars. Dat geeft extra sfeer als het ’s avonds donker is.

Prijs: € 4.49

Dan heb ik een kerstboompje met theelichthoudertjes gekocht, superleuk! Ik steek bijna elke avond theelichtjes aan dus in de maand december ga ik heel erg genieten van dit kerstboompje.
 
Prijs: € 1.99
 
 

Nog meer theelichthoudertjes! Deze heb ik gekocht omdat ik de kleuren heel mooi vind. Ik hou van de bling bling!

Prijs: € 0.89 per stuk

 

Mijn allerleukste aankoop: de kerstman. Ik vind hem zo mooi! Hij is 40 cm maar er zijn ook nog grotere kerstmannen beschikbaar. Omdat ik de kerstman naast de kerstboom ga zetten, vind ik deze grootte prima.


Prijs: € 7.95

 
 
Dit is het laatste kerstitem dat ik heb gekocht: een klein sneeuwmannetje. Leuk voor op de salontafel of voor naast de televisie. Het sneeuwmannetje heeft achteraan een gat waarin je een theelichtje kan zetten, heel leuk!
 
Prijs: € 0.69
 
 

Dan een paar beauty spulletjes. Als eerste een pak lippenbalsem. Deze zijn onmisbaar voor mij nu het zo koud is. Daarnaast heb ik een concealer stick gekocht. Ik heb er nog geen ervaring mee en ik ben erg benieuwd of deze stick de donkere kringen onder mijn ogen kan camoufleren. De concealer stick is heel goedkoop dus voor die prijs kan ik het maar proberen!

Prijs: € 0.69 (lippenbalsem) en € 0.59 (concealer stick)


Als ik in de Action ben, dan neem ik altijd grote wattenschijfjes mee naar huis. Ik vind ze erg handig om mijn gezicht te reinigen. Ook nam ik een grote bus haarlak mee. Mijn haarlak van Nivea is bijna op en ik ben wel benieuwd of zo’n goedkope haarlak ook goed werkt. 


Prijs: € 0.69 (wattenschijfjes) en € 1.29 (haarlak)

=> Ik ben superblij met mijn aankoopjes, vooral de kerstspulletjes! Ken je het gevoel dat je de hele tijd loopt te huppelen en te zingen? Dat gevoel had ik toen ik uit de Action kwam. Alles is zo goedkoop en dat vind ik heel leuk. Oké, de kerstman is een beetje duurder, maar volgens mij vind je nergens een kerstman die goedkoper is. Ik kan alvast niet wachten tot het december is en ik ons stekje helemaal in kerstsfeer kan dompelen!

Wat vind jij van mijn Action kerst shoplog? Heb jij al kerstspulletjes gekocht?

Veel liefs,
Vanessa xxx

39 reacties

  1. Leuke spulletjes heb je aangeschaft, zelf koop ik niet zo veel kerstdecoraties mee, ik heb er al zoveel en wil graag minderen met spullen in huis….maar gezellig is het wel, vooral het canvas vind ik erg leuk!

  2. Wat een leuke spulletjes, vooral de kerstdecoratie vind ik echt superleuk!
    Dit jaar heb ik nog niks voor kerst gekocht (behalve een aanwinst voor mijn kerstdorp)

  3. Wat een leuke aankoopjes, En zo goedkoop ook allemaal! Ik heb de concealerstick toevallig dit weekend ook gekocht, ik vind hem prima dekken, alleen hij blijft niet de hele dag zitten, helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *