Miss Sporty Nail Polish | Gorgeous Red & Bigbangundy

Geplaatst door
Door Sanne. Miss Sporty is een make-up merk dat in België in de winkels niet zomaar te verkrijgen is. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg webshops die dit leuke merk aanbieden. Op die manier leek het mij wel eens leuk om wat lakjes van Miss Sporty uit te testen. Ik koos voor twee heel opvallende lakjes die volgens mij perfect zullen zijn voor tijdens de feestdagen. Kijken jullie mee? Ik review Miss Sporty nail polish gorgeous red & bigbangundy!
 

Het eerste lakje heet 002 Gorgeous Red en is een mooie rode glitternagellak. Het tweede lakje is een liquid sand lakje (ik ben hier zo dol op!) in een bronzy roze kleur genaamd 061 Bigbangundy. Ik kan echt niet wachten om deze pareltjes op mijn nagels te gebruiken.
 
 
 
Het kwastje van deze nagellakjes is best breed. Ik vind dit de allerfijnste kwastjes om mee te werken. Zo kan ik in één keer mijn volledige nagel doen. 
 

Resultaat

002 Gorgeous Red

 
 
Gorgeous Red is haar naam dubbel en dik waard! Met dit lakje op mijn nagels heb ik ontzettend veel complimentjes gekregen. Het lakje dekt wel iets moeilijker. Ik had drie laagjes nodig om een echt mooi effect te krijgen. Verder ging het nagellakje na een dagje al chippen. Wat wel een pluspunt was, is dat het lakje snel droogde. 
 

061 Bigbangundy

 

Net zoals Gorgeous Red, kan ik ook dit een beauty noemen. Het is een heel bijzondere oudroze bronzy kleur. Een vergelijkbaar kleur in liquid sand style heb ik zeker niet in mijn stash. Dit nagellakje dekte net zoals het vorige lakje redelijk slecht. Ik had opnieuw drie laagjes nodig. Verder droogde het nagellakje wel ontzettend snel en bleef hij toch zo’n twee dagen mooi zitten.
 
 
Conclusie: Twee prachtige nagellakjes voor tijdens de feestdagen! Zowel de kleur als het effect van deze twee lakjes vind ik subliem. Alleen de kwaliteit viel voor mij wel een klein beetje tegen. Beide lakjes dekken niet zo goed en ze gingen ook vrij snel chippen. Toch kan dit voor mij de pret niet bederven. Zolang het er leuk en speciaal uitziet ben ik meestal toch verkocht…
Deze lakjes zijn te koop bij o.a. Bol.com voor € 1.99 per stuk.
 
Welk lakje vind jij het mooist?

Liefs,

 

Sanne

 

28 reacties

  1. Leuke lakjes voor de kerst! Vooral die tweede vind ik tof! Alleen jammer dat ze niet zo goed dekken. Maar de kleurtjes zijn wel super leuk! Liefs

  2. Heel fraai! Miss Sporty is een merk wat ik vaak vergeet, want ze verkopen het hier volgens mij alleen bij Etos, maar ze hebben best fraaie dingen.
    Hun concealer vind ik ook heel fijn!

Reacties zijn gesloten.