Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss Shimmer Lip Colour

Geplaatst door
Sinds half november ligt de limited edition ‘Viennart’ van Catrice in de winkels. Tijdens mijn laatste bezoekje bij Kruidvat kon ik het me natuurlijk niet laten om even een kijkje te gaan nemen. Mijn ogen vielen meteen op de lipstick Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss, wat een prachtige kleur!
 

De lipstick zit in een prachtige huls. Het bloemenpatroontje is een mooi detail! Ik heb gekozen voor de kleur C03 Klimt’s Ardent Kiss. Naast deze kleur zitten er nog twee kleuren in de limited edition, maar daar was ik niet zo van onder de indruk.
 
De laatste tijd draag ik graag zachte lipgloss, maar af en toe vind ik het ook fijn om mijn lippen een feller kleurtje te geven. Dat is ook de reden waarom ik meteen verliefd was op deze lipstick. De kleur is mooi donkerrood, ideaal voor dit najaar! 
 
 
De pigmentatie is heel goed zoals we van de Catrice lipsticks gewend zijn. De lipstick heeft een shimmer finish en geeft een mooie glans. 
 
Op mijn lippen ziet de lipstick er lichter uit dan ik had verwacht, maar dat neemt niet weg dat ik het resultaat heel mooi vind. Ik hou van de glans! Een pluspunt is dat de lipstick heel makkelijk is aan te brengen. De textuur is heel zacht en daardoor voelt het ook comfortabel aan. De lipstick droogt mijn lippen niet uit, fijn! Zoals de meeste lipsticks geeft ook deze lipstick af na eten of drinken dus dan moet je hem wel even bijwerken. Ik ben superblij met mijn aankoop en raad iedereen deze lipstick aan!
 
Catrice Viennart C03 Klimt’s Ardent Kiss Shimmer Lip Colour kost € 3.99 en is te koop bij Kruidvat. Normaal ligt de limited edition ‘Viennart’ tot december in de winkels. Uiteraard kan dit per filiaal verschillen. Mocht je de lipstick graag willen, dan zou ik zeker niet te lang wachten om een kijkje te gaan nemen.
 
Wat vind jij van deze lipstick? Heb jij al iets gekocht uit de limited edition?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Dit vind ik echt een hele mooie kleur! Die ik zelf ook nog niet heb, dus daar komt snel verandering in haha 🙂

  2. Wat een mooie kleur, als je hem zo op hebt…ik heb nog niets gekocht van deze collectie ! ik wilde graag een nog ietsjes donkerdere tint, maar nu ik dit zo zie, twijfel ik toch weer.

  3. Ik vind de kleur je heel erg mooi staan! Ik heb lang getwijfeld om deze lipstick te kopen. Uiteindelijk heb ik 't niet gedaan. Tijdens de swatches vond ik de dekking wisselend.

  4. De lipstick staat je echt heel goed! Soms hou ik ook wel eens van een wat fellere kleurtje, ik denk dat deze kleur perfect is voor de feestdagen

  5. Echt heel mooi! Vind het juist mooi dat ie zo licht uitvalt. Een stuk draagbaarder wordt ie op die manier 🙂

Reacties zijn gesloten.