H&M Body Butter & Body Mist | White Flowers & Amber

Geplaatst door
Afgelopen week ging ik winkelen bij de H&M. Naast mooie lipgloss kocht ik er ook een body butter en body mist in de geur white flowers & amber. De mooie verpakking viel mij meteen op, ik werd er als het ware naartoe getrokken. Toen ik nog even aan de testers rook, dan wist ik het zeker: die producten neem ik mee naar huis. Lees hier mijn review van de H&M White Flowers & Amber lijn!

BODY BUTTER

 

De body butter zit in een grote ronde pot. De pot zelf is doorzichtig, het deksel heeft een blinkende bronsachtige kleur. Ik vind de verpakking heel mooi. Toen ik deze pot zag staan, dan moest ik hem gewoon hebben.
 
De substantie lijkt meer op die van een body lotion en niet zozeer op die van een body butter. Op zich vind ik dat niet zo erg. Als ik in de winter last heb van een droge huid, dan weet ik dat ik beter een dikke body butter gebruik. Voor nu is deze textuur nog prima.
 
Op kleine lichaamsdelen zoals mijn armen smeert de body butter redelijk makkelijk uit, op grotere delen zoals mijn benen gaat het wat moeizamer en blijft er een witte waas achter. Je moet dus wel enkele minuutjes geduld hebben vooraleer alles goed is ingetrokken. 

De body butter maakt mijn huid zacht, maar wonderen hoef je zeker niet te verwachten. De (zeer) droge huid zal meer verzorging nodig hebben. Het allerlekkerste vind ik de geur, die is echt om verliefd op te worden. De geur is bloemig, lief en warm. Ik ben er gek op!Prijs: € 4.99

BODY MIST
 
Bij de body butter hoort een body mist in dezelfde geur. De body mist zit in een doorzichtig flesje van 150 ml. Ook deze verpakking vind ik prachtig, het ziet er zelfs een beetje luxueus uit.
 
Wat ik jammer vind is dat de body mist niet zo lang blijft hangen. Na twee uurtjes moet ik echt al snuffelen om nog iets van de geur terug te vinden. Maar goed, als je weet dat de body mist slechts € 3.99 kost, dan neem ik het er graag bij om af en toe opnieuw te sprayen.      

Ik gebruik de body mist het liefst ’s ochtends, als geur voor die dag, en dan spray ik overdag nog enkele keren bij. Soms gebruik ik hem ook nadat ik ’s avonds uit de douche kom en body butter heb gesmeerd. Dan is de geur extra sterk en blijft hij ook iets langer hangen.Prijs: € 3.99

 

Ik ben heel blij met deze mooie producten. De geur is echt om verliefd op te worden! De body mist blijft niet zo lang hangen, maar in combinatie met de body butter is de geur iets langer aanwezig. De body butter maakt mijn huid zacht, maar de (zeer) droge huid heeft volgens mij meer verzorging nodig. Het is echt zo’n typische body butter die gewoon superlekker ruikt en die minder bedoeld is om je huid te verzorgen.

Wat denk jij van de H&M White Flowers & Amber? Gebruik jij soms een body mist?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

 Pssstt… Morgen komt er een grote winactie op mijn blog. Kom dus zeker een kijkje nemen!!

32 reacties

 1. Nooit geweten dat H&M zulke zaken verkocht! Dankje voor je review, ga die mist misschien wel eens uitproberen.

 2. Ik denk dat het normaal is dat je voor de zachte prijsjes geen grote wonderen mag verwachten. Ik denk dat ik maar s naar H&M moet gaan – ik wist niet dat ze ook beautypakketten verkochten �� Ooit s bodymist gebruikt van een Londense wellness – en dat was heaven
  Groeten

 3. Jammer van de witte waas die de body butter achterlaat. Dat vind ik persoonlijk altijd een beetje een domper. Verder ziet het er prachtig uit.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 4. Toevallig heb ik eergisteren voor het eerst een bodymist gekocht. Deze lijkt me wel heerlijk hoor, die geur. Ik onthou 'm! De verpakking is ook prachtig ja!

 5. Wat een mooie verpakkingen zeg! Ik ben heel benieuwd naar de geur, volgende keer even ruiken in de H&M haha!

Reacties zijn gesloten.