Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 
Veel liefs,
Vanessa xxx
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en Twitter.
 
 

40 reacties

  1. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Natascha, 28 jaar en ik blog op http://www.beautyopinie.nl. Op mijn blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar goede én betaalbare beautyproducten en fashion. ook geef ik regelmatig achtergrond info over ingrediënten of beautyonderwerpen. Neem gerust een kijkje 🙂

  2. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd's voorbij maar ook leuke nailarts zoals "Louboutin" nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

  3. Wat lief dat dit weer mag 🙂 Mijn blog is: http://www.feliciards.com
    Ik blog hier over alles wat te maken heeft met carrière maken, er goed uitzien en van het leven genieten.
    Ik vind het heerlijk zelf om ambitieus bezig te zijn en te genieten van de mooie dingen van het leven. Als je hier ook geinteresseerd in bent, kom dan vooral eens langs! Zou ik leuk vinden. Liefs, Felicia

  4. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) wil laten zien en hopelijk andere mensen mee kan inspireren.

    Daarnaast schrijf ik over alle dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
    Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  5. Wat lief dat we mogen spammen, dankjewel! 🙂 Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik dagelijks over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Ook geef ik je een kijkje in mijn leventje. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs op mijn blog. Groetjes Marloes
    Psst, ik zit bijna, maar dan ook echt bijna op de 400 Bloglovin' volgers. Zodra ik dat aantal heb behaald, komt er een hele toffe winactie!

  6. Wat lief dat we mogen spammen!
    Mijn blog BlogBoutique heb ik sinds afgelopen augustus. Ik liep een beetje te dralen in Frankrijk en daar kwam ik een boetiekje tegen. De mevrouw kon haar eigen winkeltje precies zo inrichten als zij zelf wilde! Dit leek mij ook wel wat, maar een winkeltje was misschien wat onhaalbaar, maar een stukje Internet niet.

    Ik richt mijn blogboutique precies in zoals ik zelf wil. Ik schrijf over persoonlijke dingen, beauty, lifestyle, fashion, DIYs, reizen, recepten, studie en nog veel meer.

    Neem je een kijkje op http://www.blogboutique.nl?

  7. Leuk, vanavond ga ik dit blogje weer lezen en dan alle blogs bij de reacties opzoeken. Ben wel toe aan een paar nieuwe leuke blogs.

    Zelf blog ik samen met mijn zusje op sistersandthecity.nl, een persoonlijke lifestyle blog!

  8. Leuk om ook de blogs van andere mensen die hierboven ook gereageerd hebben te bekijken! 🙂 Ik ben Maaike, ben 21 jaar en ik blog vooral over beauty producten. Ik blog nu vier maanden en ik ben er enorm verslaafd aan geraakt, haha. Naast beauty schrijf ik ook heel veel persoonlijke dingen en kun je ook post vinden over gezond eten en fashion.

  9. Ik doe gewoon weer mee! 😀 Ik heb mijn eigen foodblog op http://www.seasonwithlove.nl, hierop deel ik makkelijke en budgetvriendelijke recepten voor iedereen. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om toch iets lekkers op tafel te zetten!

    Nu eens de bovenstaande blogs bekijken. 🙂

  10. Lief dat wij mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

  11. Hooi, wij zijn Daniëlle en Lisa oftewel: Vanilles. Wij hebben een unieke blog met reviews, lifestyle, beauty en fashion. Ook komt er vaak een artikel online over de ervaringen
    radio van Daniëlle. Laatst heeft ze ook Coen en Sander (van de Coen en Sander Show op 3fm) geïnterviewd, natuurlijk online op Vanilles!

  12. Wat leuk! Mij ken je al, maar anderen misschien nog niet 🙂 ik ben Kim, 22 jaar, woon in België en blog sinds enkele maanden op Kimsbloglife. Ik schrijf artikelen en post video's over oa fashion, interieur, koken, diy, beauty. Verder ligt de nadruk ook sterk op persoonlijke dingen. Ik post bijna elke dag een artikel. Neem gerust een kijkje! http://www.kimsbloglife.be

  13. Hallo! Ik ben Sarah en blog sinds kort op hostesarah.blogspot.be! Ik schrijf over mijn reizen, mijn huisdieren, films, series, beauty,… . Over alles wat ik zelf leuk vind dus. Kom gerust eens een kijkje nemen 🙂 Liefs.

  14. Wat leuk, kan ik weer alle reacties langsgaan opzoek naar nieuwe blogs! Mijn naam is Esther en ben de eigenaresse van EstherNewsFlits, een blog die met name over fashion, food en reizen gaat, maar beauty , sport en persoonlijke artikelen ook aan bod komen. Tot snel! http://esthernewsflits.blogspot.nl

  15. Wat leuk dat dat mag Vanessa :D. Ik blog op Kimprovement.nl over persoonlijke groei en een gezonde leefstijl. Ik woog ooit 121 kg en blog over mijn reis naar mijn ideale streefgewicht. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om bijvoorbeeld over beauty en boeken te schrijven.

  16. Zo lief van je om dit te doen! Ik ben Silke, schrijf een blog over mijn leven, fotografie en allerlei dingen die ik tegenkom. Af en toe doe ik ook reviews. Neem gerust een kijkje!

    Liefs
    Silke

  17. Vandaag heb ik officieel mijn blog gelanceerd ! Voorheen had ik Iamfabulous en na een jaar besloot ik weer te gaan bloggen! MyCurvylife is een feel good blog voor alle vrouwen ! Beauty,Fashion,Food & Lifestyle ! Met mijn schoonheidsspecialiste achtergrond deel ik veel salon geheimen. Ik ben gewoon helemaal in extase om weer te beginnen. Het lijkt me geweldig dat je even komt kijken, morgen komt er trouwens een leuke "welkoms" winactie!

    Liefs, Shelley

  18. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

  19. Wat fijn en vriendelijk dat we mogen spammen. Zelf ben ik een 19-jarig meisje uit belgië en mijn blog noemt Coffee in Teacups. Ik schrijf over mijn leven en over allerlei zaken die me boeien zoals muziek, lifestyle, voeding en interieur. Ik probeer altijd om mijn content op een originele manie te brengen.
    groetjes, Isabel

  20. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
    Liefs Mariëlle

  21. Dank je wel als eerste. Immers is spammen lang niet zo vanzelfsprekend als men altijd maar denkt!
    Mijn blog ken je al maar toch doe ik graag nog even mijn zegje 😀
    Ik ben Wendy en heet je van harte welkom bij http://www.MissPinkyNails.nl. Hier kun je van alles lezen over nagellak. Meestal schrijf ik reviews, maar ook komen er nail arts en vele andere leuke dingen voorbij. Ik zou zeggen snuffel lekker rond en laat vooral een reactie achter.
    Liefs, Wendy

  22. Ontzettend leuk!

    Ik ben Milou en blog dagelijks op http://www.louleeft.nl over alles wat ik leuk vind. Van beauty & fashion tot lifestyle & interieur. Maar altijd met een persoonlijk tintje.

    Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen:-)

  23. awww heel erg bedankt!
    Op mijn blog Creativenails4fun kun je wekelijks 2 posts over de trends op het gebied van nagelverzorging vinden! Ik deel nail arts met mijn lezers, manicures die geïnspireerd zijn op fashion, culture, art & Lifestyle! En bovendien deel ik eerlijke reviews met mijn volgers 😉
    xx

  24. Leuk! Mijn naam is Celeste en op mijn blog http://spontalicious.wordpress.com vind je van alles over lifestyle, fashion én geneeskunde. Lees eens de columns over mij als voorbeeldige student, mijn iets minder voorbeeldige studentenleven en mijn weg naar het worden van de nieuwe dokter House! 😉

  25. Leuk dat we even mogen spammen! Mijn naam is Marijke. Ik ben een belgische blogster en heb mijn eigen plekje op het internet op http://marykejane.blogspot.com. Op 'Marykejane' blog ik nu alweer een goed jaar. Ik blog supergraag over zaken die mij inspireren en interesseren; beauty, mode, lifestyle etc. Ik blog ook vaak persoonlijke artikels om het toch echt allemaal 'eigen' te houden! Ik hou er enorm van alle lieve reacties te lezen en deze eventueel ook te beantwoorden. Neem zeker even een kijkje en laat ook wat liefs achter, it would make my day !! Tot snel op Marykejane! xx

  26. Ik ben Cindy en ik blog op http://www.sunshinecin.nl over alles wat ik leuk vind: Van dagjes weg tot beauty, van mode tot wonen en van sporten tot aan recepten. Vanaf vandaag heb ik een hele leuke WINACTIE waarbij je het W7 In The Night oogschaduwpalette en de Essence I Love Extreme Mascara kan winnen! Kom dus snel kijken. X

  27. Wat lief en gezellig dat we mogen spammen. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen 🙂

    Zelf blog ik op http://www.befitandfashionable.com over mijn passie voor fashion, fitness & (healthy) food. Ik zeg altijd maar ik ben geen fashionqueen of fitness guru en heb ook geen perfecte healthy lifestyle.. Maar ik vind het gewoon een 'random girl' die het leuk vindt om haar journey met anderen te delen. Neem gerust eens een kijkje 🙂 Xx

  28. Goed initiatief! Ik blog over wat mijn verslaving in het verleden kapot maakte en wat het clean worden mij vandaag de dag aan positieve impulsen brengt. Mijn aandacht gaat ook uit naar de moeilijke periodes van herstel : http://nickmazona.com/

    Groeten,
    Nick

Reacties zijn gesloten.