Unboxing Yves Rocher

Geplaatst door
Vorige week heb ik een bestelling gedaan bij Yves Rocher. Ik wou graag enkele producten kopen en toen ik op internet een kortingscode van € 5 vond, heb ik niet lang getwijfeld. Ook in de webshop kon ik genieten van mooie kortingen. Ik heb alle producten kunnen scoren aan de helft van de prijs! Wat ik ook fijn vind is dat ik enkele staaltjes cadeau kreeg. Kortom: door dit alles vind ik het veel leuker om online te bestellen in plaats van naar de winkel te gaan. Kijk je mee naar mijn unboxing Yves Rocher?
 

Als eerste heb ik een set van drie peelende douchegels gekocht. Deze set bestaat uit braam, framboos en perzik. Het lijken mij drie heerlijke geuren! Ook ben ik erg benieuwd naar hun werking en vraag ik me af of ze echt iets zullen doen met mijn huid.

Prijs: € 5,90 i.p.v. € 11,85 (voor een set van 3)


 
Daarnaast heb ik nog een douchegel-shampoo van de bekende lijn Monoï de Tahiti besteld. Veel bloggers zijn er ontzettend enthousiast over en daarom wil ik dit product ook graag eens proberen. Ik heb alvast even gesnuffeld aan het flesje en het is een typische zomergeur. Het mag ondertussen volop herfst zijn, een beetje zon in de badkamer kan nooit kwaad! 
 
Prijs: € 1,95 i.p.v. € 3,90

Dan een product waarover ik verschillende meningen heb gelezen: de reiniger voor gevoelige ogen. Deze reiniger zou zelfs de meest hardnekkigste make-up verwijderen. Meestal gebruik ik pads om mijn oog make-up te verwijderen dus ik ben heel benieuwd om eens een flesje te proberen.

Prijs: € 3,65 i.p.v. € 7,30 


Ik heb veel last van droog en pluizig haar. Sinds ik de haarverzorging van Dove gebruik, ziet mijn haar er al een stuk mooier uit. Toch ben ik ook benieuwd naar de haarproducten van Yves Rocher. Daarom heb ik een shampoo, conditioner en haarmasker gekocht speciaal voor droog haar. Alle producten bevatten biologische havermelk en ruiken heel lekker.

Shampoo: € 2,95 i.p.v. € 5,90
Conditioner: € 2,95 i.p.v. € 5,90

Haarmasker: € 5,95 i.p.v. € 11,90
 
Bij mijn bestelling heb ik drie mini parfums en drie staaltjes cadeau gekregen. Ik vind dit heel leuk omdat ik zo nieuwe dingen kan uitproberen en misschien kom ik wel iets tegen waar ik graag een fullsize exemplaar van wil hebben.

=> Ik ben superblij met mijn aankoopjes! Ik heb alles kunnen kopen aan – 50% en op mijn gehele bestelling kreeg ik ook nog eens – 5 euro. Daar word je toch gewoon blij van? Ik kan alvast niet wachten om alles uit te proberen. De komende weken mogen jullie dus meerdere reviews verwachten!

 
Wat vind jij van mijn unboxing Yves Rocher? Koop jij soms iets bij Yves Rocher?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

36 reacties

 1. De peelings lijken me qua geur heerlijk! Ik ben benieuwd hoe de werking ervan is. Ga je er nog eens een review over schrijven?

 2. Wat een hoop leuke spulletjes! Vooral die peelende douchegels en parfums lijken me heerlijk.

 3. Wat heb je een heerlijke producten gekocht, lekker…vooral de Braam peelende douchegel vind ik zelf heerlijk …ik ben benieuwd wat je ervan vind…

 4. Ik vind het altijd zo fijn dat je iets cadeau krijgt bij Yves Rocher 😀
  Helaas overstroomt mijn kast met voorraad dus ik kan op het moment niks bestellen… Echt balen!

 5. Leuke bestelling! Ik heb best veel dingen van de Yves rocher en ben vooral dol op hun parfums. De douchepeelings lijken me heel erg fijn!

 6. De douche peelings zijn heerlijk, ik hou van Yves rocher!
  Wat een toeval ik heb deze week ook een bestelling geplaats maar moet me Pakketje nog ontvangen 🙂
  Ik bestel altijd online, ik ga nooit naar de winkel!
  X

 7. Goed gedaan! Ik ben dol op doorzichtige flessen waar je de producten die erin zitten kan zien. Ik ben ook erg benieuwd hoe de peelings bevallen!

 8. Die oogmake up remover heb ik ook lange tijd gebruikt. Het haalt de make up goed weg, alleen blijft er wel een vettig laagje achter.

 9. De Monoi de Tahiti douchegel is echt heerlijk, ik heb 'm tijdens onze vakantie in Griekenland gebruikt, echt zomers!

 10. Fijne aankoopjes! Ik gebruik zelden van Yves Rocher eigenlijk. Ben mijn voorraad qua verzorgingsproducten een beetje aan het wegwerken omdat sommige producten echt nodig op moeten haha!

Reacties zijn gesloten.