Budget tip: Iseree reinigingsdoekjes van Lidl

Geplaatst door
Mijn vriend en ik doen wekelijks boodschappen bij Lidl. We vinden het gewoon een leuke supermarkt. Laatst liep ik door de ‘beauty’ afdeling en werden mijn ogen naar deze reinigingsdoekjes getrokken. Ze kosten slechts € 0,89 per pak dus voor dat geld kon ik ze echt niet laten liggen. Lees hier mijn review over de Iseree reinigingsdoekjes van Lidl!
 

De reinigingsdoekjes zijn van het merk Iseree, waarschijnlijk een huismerk van Lidl. Het pakje ziet er vrij basic uit en de opening is afgesloten met een sticker. Ik vind dit erg handig want daardoor drogen de doekjes minder snel uit. In een pak zitten 25 doekjes. Ik heb de reinigingsdoekjes voor de normaal en gemengde huid, maar er bestaan ook doekjes voor de gevoelige huid.
Zelf gebruik ik reinigingsdoekjes om swatches van make-up te verwijderen, maar ook als ik eens geen zin of tijd heb om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. Voor mij hoeven reinigingsdoekjes absoluut niet veel te kosten. Ik ben ervan overtuigd dat goedkope doekjes ook goed hun werk kunnen doen. 
 

Dit is de ingrediëntenlijst. Hij ziet er goed uit! De doekjes zijn op basis van o.a. amandelolie (prunus amygdalus dulcis oil) en vitamine E (tocopheryl acetate). Vandaar dus ook de heerlijke frisse geur! 
Het doekje zelf heeft een lichte textuur en voelt heel zacht aan. Swatches en gewone dagmake-up verwijderen gaat goed. Hardnekkige make-up verwijderen lijkt me iets moeilijker met deze doekjes. Ook vind ik ze heerlijk om je gezicht mee te verfrissen, ze zijn lekker vochtig. Het doekje maakt mijn huid schoon en droogt ze zeker niet uit. Ik heb zelfs het gevoel dat het mijn huid een beetje verzorgd.

=> Ik ben heel enthousiast over deze reinigingsdoekjes! Voorheen gebruikte ik altijd goedkope reinigingsdoekjes van de Action, maar die van de Lidl vind ik eigenlijk nog veel beter. Voor € 0,89 is het echt een budgettopper! Kende jij de Iseree reinigingsdoekjes al?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. mijn all time favorite! 😉 heb hier ooit eens een review over geschreven. Ik gebruik ze dagelijks en ook mijn waterproof mascara gaat ermee af! daarna heerlijk je gezicht reinigen met een facegel en daarna tonic en een lekkere nachtcreme 😉 (de q10 nachtcreme vd lidl is ook heerlijk komt als beste uit de test) 😉 Xxx

  2. Deze ken ik nog helemaal niet wij komen zelf ook bijna nooit bij de Lidl maar zal ze eens onthouden gebruik tegenwoordig best wel veel van dit soort doekjes x

  3. Ik gebruik toch liever een milk en lotion. Al zijn deze doekjes heel handig als je een weekendje weggaat of op vakantie gaat. Tof dat ze je zo goed bevallen! En, wat een spotprijs.

  4. Op de een of andere manier kom ik veel te weinig bij de Lidl, maar misschien moet ik eens vaker die kant op, ik lees best vaak leuke dingen over de verzorgingsproducten die ze verkopen…deze doekje klinken ook fijn, zelf gebruik ik meestal de doekjes van Action, maar ik wil best wel graag eens andere proberen

  5. Ik gebruik ook altijd de reinigingsdoekjes voor het afhalen van swatches! Alleen dan niet van de Lidl, maar de kokosdoekjes van de Action: heerlijk!

  6. wij winkelen ook elke week bij Lidl, deze komen dus op het lijstje te staan 🙂

  7. Bij mijn vriend heb ik altijd van die doekjes liggen voor het geval dat ik mijn reinigsproducten vergeet mee te nemen. Ik gebruikte ook altijd die van de Action maar deze wil ik nu ook wel proberen. De wattenschijfjes van dit merk vind ik trouwens ook heel fijn omdat ze gestikt zijn!

Reacties zijn gesloten.