The Body Shop Vitamine E Face Mist

Geplaatst door
In mijn shoplog van The Body Shop konden jullie al zien dat ik een face mist met vitamine E heb gekocht. Mijn vorige was op dus het was tijd om een nieuwe te kopen! Sinds ik deze face mist heb ontdekt, hoort hij echt bij mijn favoriete everyday producten. Hieronder vertel ik je waarom!

Wat doet een face mist / gezichtsspray nu eigenlijk?


– Je gezichtsmake-up ziet er mooier en natuurlijk uit omdat het het poederige effect weghaalt.
– Het fixeert je make-up. Net als een basis en poeder zorgt het ervoor dat je make-up langer mooi blijft zitten.
– Het werkt verfrissend. Je kan het gedurende de dag gebruiken wanneer het warm is. Dit is ideaal tijdens de zomer.
– Het werkt vochtinbrengend. Je kan het dus ook prima gebruiken zonder dat je make-up aanbrengt, gewoon als verzorgingsproduct.

Ik gebruik deze spray bijna elke dag om mijn make-up te fixeren en het poederige effect weg te halen. Daarnaast vind ik het heerlijk om ’s avonds nog eens te sprayen nadat ik mijn nachtcrème heb aangebracht, als extra hydratatie zeg maar. Het is lekker verfrissend en verzorgend!  

De geur vind ik heerlijk. Het is subtiel, maar je ruikt het wel wanneer je het op je gezicht sprayt. Het is een lichte rozengeur, heel clean en fris, dat komt doordat er rozenwater in zit. Verder zijn de hoofdingrediënten glycerine (is vochtinbrengend en maakt de huid zacht) en vitamine E (verzorgt, is vochtinbrengend, beschermt de huid en maakt ze zacht, glad en gezond).  

De face mist kost € 12 en dat is volgens mij het enige minpuntje. Dit klinkt niet echt goedkoop voor een ‘watertje’. Nu, ik vind het niet zomaar een flesje water. Het werkt heel fijn en bovendien is het multifunctioneel, dus ik heb het er graag voor over. Een tip is om de face mist te kopen tijdens de solden, dan is er misschien korting op!

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: The Body Shop Vitamine E Moisture Cream & Night Cream.

Lijkt deze face mist iets voor jou?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

 1. Alleen de fles al ziet er prachtig uit. Lijkt me een goed product dit! Ik gebruik tegenwoordig weinig make up, maar wie weet in de toekomst!

  1. Ik vind het ook meevallen omdat ik weet wat je ervoor in de plaats krijgt. Sommige zien dit enkel als een flesje water en dan kan ik begrijpen dat ze het vrij duur vinden 😉 maar goed, het is dus meer dan dat!

 2. Van de bodymists kan ik geen genoeg krijgen, denk dat ik een facemist alleen fijn zou vinden zonder make-up. Op een of andere manier vind ik het een raar idee dat je iets over je make-up heen spuit, geen idee waarom precies haha ^^

  1. Dat begrijp ik! De eerste keer voelt het een beetje raar omdat je denkt dat al je make-up van je gezicht gaat smelten, maar dat is natuurlijk niet zo 🙂 Als je hem niet graag gebruikt met make-up, dan kan het ook prima zonder.

 3. Lijkt me een enorm fijn product, sowieso twijfel ik de laatste tijd om de bodyshop producten wat meer te gaan gebruiken, zien er altijd zo goed uit! 😉

  xxx

 4. Ik MOET deze nu echt hebben, je hebt me helemaal overtuigd. Ik ben wel benieuwd naar de ingrediënten, ik kan niet zoveel hebben…

 5. Ik was al benieuwd naar deze. Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan de mac fix+ spray, het zou me verbazen mocht ik deze fijner vinden!

Reacties zijn gesloten.