Ruby Kisses Nail Polish | Sweet Cosmopolitan & Nude N’ Chic

Geplaatst door
Door Sanne. Via de webshop allesvoorjeuiterlijk.nl kreeg ik de mogelijkheid om twee nagellakjes uit te testen van het merk Ruby Kisses. Voor mij een totaal onbekend merk, maar des te nieuwsgieriger word ik daarvan. Het zag er in ieder geval veelbelovend uit. Ik test vandaag voor jullie Ruby Kisses Nail Polish Sweet Cosmopolitan en Nude N’ Chic uit van dit merk. Benieuwd of het wat is? Lees dan zeker verder!
 

Ten eerste moet ik zeggen dat ik de nagellakjes kreeg in een heel tof pakketje. Een paar nagelvijltjes, plaknagels en testertjes van shampoo komen altijd van pas. Ik was meteen super blij! Vooral de nagelvijlen zien er geweldig uit, toch?
 
Over de nagellakjes zelf dan. De flesjes zien er naar mijn mening erg mooi en chique uit. Ze vallen meteen op in mijn stash. De zwarte dop met het gat vond ik eerst wat vreemd, maar nu vind ik het best mooi.
 
Het kwastje is niet echt bijzonder, niet breed of niet dun. Hier zal prima mee te werken zijn. 
 
De kleuren zien er ook veelbelovend uit. Vooral Sweet Cosmopolitan heeft meteen mijn hart gestolen. 
 
Resultaat:
 
Sweet Cosmopolitan
Ik had een lief roze kleurtje verwacht, maar de kleur valt iets meer peachy uit dan ik gedacht had. Niet dat ik het erg vind want ik hou zeker en vast van dit soort kleurtjes. De gouden gloed die over de kleur hangt maakt het nagellak helemaal af.
 
Nude N’ Chic


Wat een mooie nude! Ik hou niet zo van beige nude tinten, maar dit is echt een lichtbruine meer taupe achtige kleur. Wauw, erg mooi! Het is een ideaal lakje voor iedere dag. Ik droeg deze op een sollicitatie en ook daar vind ik de kleur echt geschikt voor.

 
 
Conclusie: Absoluut twee prachtige kleurtjes! Ik ben er zo ontzettend blij mee. De kleurtjes springen er echt uit in mijn stash. Over de kwaliteit ben ik ook best te spreken. Beide lakjes dekken mooi in twee laagjes en houden het met gemak drie daagjes vol zonder te chippen. Enig minpuntje is dat de nagellakjes echt niet snel drogen. Trek er dus gerust een uurtje voor uit als je jouw nagels wil lakken met dit nagellak merk. 
De Ruby Kisses nagellakjes zijn te koop bij allesvoorjeuiterlijk.nl voor € 2,99 per stuk.
 
Welk lakje vind jij het mooist?

Liefs,
Sanne

 

28 reacties

  1. Goede kleuren! Ik heb nu een kleur op die erg op de tweede lijkt en ik heb straks ook een sollicitatie. 😀 Toevallig.

  2. het ziet er leuk uit, de peachy kleur spreekt mij wel meer aan dan de andere maar dat is natuurlijk gewoon een kwestie van smaak….

Reacties zijn gesloten.