Mijn geurkaarsen stash

Geplaatst door
Een tijdje geleden liet ik jullie mijn parfum stash zien. Omdat hier zo leuk werd op gereageerd, leek het mij wel fijn om een volgende stash te laten zien. Aangezien de herfst volop is begonnen en er weer heerlijke geurkaarsen in de woonkamer staan, vond ik het een leuk idee om een artikel te schrijven over mijn geurkaarsen stash. Kijken jullie mee?

Ik ben gek op geurkaarsen! Zodra ik in een winkel kom waar geurkaarsen te koop zijn, dan kan ik het me niet laten om even te gaan snuffelen. Mocht ik me helemaal laten gaan, dan zouden er vast twintig kaarsen in mijn voorraadkastje staan. Gelukkig weet ik mezelf een beetje te bedwingen.

 
Als eerste heb ik twee geurkaarsen van de webshop JewelCandle: Cookies & Cream en Fruity Watermelon. Ik heb deze kaarsen ontvangen om te reviewen op mijn blog. Cookies & Cream is een zoete geur en ruikt echt naar koekjes, Fruity Watermelon ruikt fris en fruitig. Wat deze geurkaarsen speciaal maakt is dat er in iedere kaars een sieraad is verstopt. Ik heb een ring en een paar oorbellen gekregen. Het concept is echt leuk!
 

Tip: Voor mijn lezeressen heb ik een unieke kortingscode (vanessablogt20) waarmee jullie 20% korting krijgen op iedere JewelCandle bestelling. De code is geldig tot 23 oktober 2014.
 
Dan heb ik enkele geurkaarsen van IKEA. Om de zoveel tijd gaan mijn vriend en ik een namiddagje naar IKEA en iedere keer ga ik wel met een geurkaars naar huis. De kaarsen ruiken niet alleen heel lekker maar ze zien er ook mooi en kleurrijk uit. In mijn stash zitten de volgende geuren: appel, mandarijn en aardbeien. Het zijn allemaal heerlijke geuren!

Ook als ik naar de Primark ga, dan moet ik gewoon een geurkaars mee naar huis nemen. De kaarsen van de Primark zijn stiekem zelfs mijn favorieten. Ze zijn groot, branden zo’n 50 uur en de geur hangt echt door de hele woonkamer, heerlijk! Ik heb volgende geuren: zwarte bes & orchidee en vanille crème. De perfecte geuren voor het najaar!

Dan heb ik twee pakken theelichtjes van de Lidl in de geur Fresh Lemon. De geur is echt heel fris. Momenteel gebruik ik weinig theelichtjes en gaat mijn voorkeur eerder naar grote geurkaarsen dus deze blijven nog even op voorraad liggen.

Als laatste heb ik nog een geurkaars van de Action in de geur Flower Field. De kaars ruikt subtiel naar bloemen, heel romantisch. Van mij had de geur nog een tikkeltje sterker gemogen, maar de roze en lieve kleur maakt het natuurlijk weer goed.

=> Zo, dit was mijn geurkaarsen stash. Het valt best nog mee hè? Dat komt omdat ik mezelf probeer te verplichten om eerst enkele kaarsen op te maken vooraleer ik nieuwe koop. Mocht je mij laten doen, dan zou dit artikel dubbel zo lang zijn geworden, haha!

Hou jij van geurkaarsen? Wat is jouw favoriete geur?

Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Ik vind geurkaarsen heerlijk! Ik had er eentje van de Action, maar die zag ik laatst niet meer. Die was echt favoriet bij mij. Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Ik koop ''gewone'' kaarsen en brand wat lekker olie in de oliebrander. Ik heb namelijk echt een favoriete geur ontdekt en ik wil even niet anders hahaha! Volgend jaar weer aan de geurkaarsen!

  2. Dan denk ik dat je het wel fijn zult vinden om te weten dat er in Ninove een geurkaarsenwinkel geopend is (Geuren met kleuren) 🙂 Als ik het goed onthouden heb, ben jij van de omgeving van Aalst, dus misschien een tip voor jou?

  3. Oehh lekker ik had die bij de Primark ook gezien maar omdat ze redelijk zwaar waren heb ik ze niet gekocht haha, ik heb die van Jewelcandle ook en denk dat ik daar nog lang mee kan doen!

  4. Leuk om te zien! Ik ben zelf ook gek op geurkaarsen. Vooral 's avonds als het buiten regent en donker is vind ik het zo gezellig. De geurkaarsen van Ikea vind ik absoluut een aanrader.

  5. De Ikea en Primark geurkaarsen vind ik ook altijd lekker! Ooit een lekkere bij Action vandaan weten te toveren. Vanille vind ik de lekkerste geur, hmmm (:

  6. Geurkaarsen, I love it! Ik heb iedere dag (geur)kaarsen en waxinelichtjes aan. Het maakt me niet uit welk seizoen het is. Ik vind het zo sfeervol staan. Je hebt een mooie collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *