15 leuke vesten

Geplaatst door
Ik vind de herfst absoluut niet leuk omwille van het slechte weer, maar wat ik wel heel fijn vind is dat ik opnieuw heerlijk warme vesten kan dragen. Meerdere keren per week betrap ik mezelf erop dat ik weer in de één of andere webshop naar (lange) vesten zit te kijken. Ik heb alvast enkele leuke vesten gevonden en vandaag ga ik deze met jullie delen!
 

Van links naar rechts:
 
Miss Etam / € 20,00
Vero Moda / € 49,95
Geisha / € 79,95
 
 
Van links naar rechts:
 
Esprit / € 59,99
Rainbow / € 29,99
Bodyflirt / € 24,99
 
 
Van links naar rechts:
Vero Moda / € 69,95
C&A / € 24,90
Bodyflirt / € 29,99
 
Van links naar rechts:
 
America Today / € 59,95
Rainbow / € 29,95
Street One / € 79,99

 
Van links naar rechts:
 
C&A / € 24,90
Laura Scott / € 29,99
C&A / € 19,99
Draag jij graag warme vesten in de herfst? Welke vest is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Vind de 4e van esprit echt super leuk maar de rest ook! Zo fijn van die lekker warme vesten :)! Leuke selectie!

  2. Oh, die zwart met witte van Esprit is leuk! Ik hou eigenlijk helemaal niet van dat merk (ook omdat het zo ontzettend duur is) maar dat vest vind ik wel erg tof! Zelf draag ik overigens nooit dit soort vesten maar meestal hoodies.

  3. In dit soort dingen leef ik gewoon. Haha, het is zooo heerlijk zacht, maar het ziet er tegelijkertijd ook heel mooi uit. Ik denk dat mijn favoriet toch wel de zwart witte van bodyflirt is, het lijkt me echt een mooi item dat je met veel kan combineren.

  4. Superleuke vesten heb je uitgekozen! Ik ben op Sans-Online aan het kijken wat ik zal bestellen met het shoptegoed dat ik dankzij jou gewonnen heb, maar ik kan maar niet beslissen… Er zijn zoveel leuke dingen!

  5. Ik heb een aantal heerlijke vesten gekocht voor de herfst, net als een aantal fijne wollen truien. Ik hou er van! Die van Rainbow is tof!

Reacties zijn gesloten.