E.L.F. Nail Polish | Manbo Mauve & High Tide

Geplaatst door
Door Sanne. Een tijdje geleden reviewde ik al twee lakjes van Eyes Lips Face (E.L.F.) die ik van hen mocht ontvangen. Ik was erg tevreden over deze lakjes. Vandaag review ik voor jullie twee andere kleurtjes die ik mocht uittesten. Deze keer zijn het twee heel typische herfst / winterkleurtjes. Ten eerste Manbo Mauve, wat een donkerrode bordeauxachtige kleur is en daarnaast ook nog High Tide, wat een heel donkerblauwe kleur moet zijn. Helemaal herfst / winterproof dus! Kijken jullie mee?
 

Over de flacons kan ik kort zijn: de verpakking ziet er erg leuk en luxueus uit. Ik vind de E.L.F. verpakkingen er trouwens altijd leuk uitzien. De strakke verpakking en de zwarte dop geven de flacon gewoon een chique uitstraling.
Het kwastje is heel normaal en gemiddeld qua dikte. Ik hou persoonlijk van iets bredere kwastjes, hier kan ik wat beter mee overweg.
MANBO MAUVE

Echt een typisch herfst / winterkleurtje vind ik dit. Met dit kleurtje op mijn nagels kom ik meteen in de wintersfeer. Steek de geurkaarsjes en de open haard maar aan! De kleur is heel dieprood-bordeaux net zoals ik verwacht had. Bij sommige lichtinvallen lijkt hij zelfs naar het bruin te neigen, zo donker is deze. Met 1 laagje kreeg ik meteen een perfecte dekking. Het lakje is fijn om aan te brengen en blijft zo’n 3 dagen zitten zonder te chippen (met topcoat). 
 
HIGH TIDE

High Tide is best een bijzonder kleurtje. Soms lijkt de kleur naar het donkerblauw te neigen, soms naar het donkergroen. In ieder geval zeker een winterkleurtje! Ook dit kleurtje dekt perfect in 1 à 2 laagjes, maar bij deze kreeg ik wel wat een streperig effect. Wat wel een groot pluspunt is, is dat ook dit lakje zo’n 3 dagen perfect bleef zitten (met topcoat).
Conclusie: Manbo Mauve en High Tide zijn twee perfecte herfst / winter tinten. Ik kom meteen in de sfeer. Bovendien dekken de laagjes enorm goed en blijven ze ook nog eens goed zitten. Kortom: twee prachtige kleurtjes die ik absoluut aanraad! 
De nagellakjes van E.L.F. zijn te koop in hun webshop voor € 2,50 per stuk.
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

25 reacties

  1. Oeh la la, Manbo Mauve vind ik een prachtige herfstkleur! Ik heb ook een aantal lakjes van E.L.F. Ik ben tevreden over de kwaliteit.

Reacties zijn gesloten.