Dr. Organic Vitamine E verzorgingslijn voor huid en haar

Geplaatst door
De superrijke en hydraterende vitamine E verzorgingslijn van Dr. Organic is een complete, natuurlijke lijn voor een gezonde, gehydrateerde huid. Vitamine E is een natuurlijke, krachtige antioxidant en een essentiële voedingsstof voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en helpt tegen vroegtijdige huidveroudering. Vitamine E versterkt de intracellulaire verbindingen waardoor de huid stevig blijft en er stralend uitziet. Vitamine E wordt zeer goed door de huid opgenomen en hydrateert, verzacht en herstelt de droge en beschadigde huid.
 

Gezicht

Dr. Organic Vitamine E Crème (€ 9,99, 50ml) 
 
Deze geurvrije, intensief hydraterende en herstellende crème bevat een combinatie van verzachtende ingrediënten boordevol antioxidanten, zoals biologische vitamine E, Aloë Vera, sheaboter, cacaoboter, zoete amandelolie, tarwekiemolie, bergamotolie en panthenol. Voor een zachte gehydrateerd huid. De huid is gehydrateerd, ziet er stralend en fris uit en voelt heerlijk zacht aan. De crème is veilig te gebruiken op de droge, beschadigde en vermoeide huid. Ook geschikt om striae en littekens mee te behandelen. 
Dr. Organic Vitamine E Lipbalm SPF15 (€ 4,69, 5,7ml)
 
Een hydraterende en kalmerende lippenbalsem voor ruwe, droge en gebarsten lippen. Vitamine E, sheaboter en bijenwas hydrateren de tere huid van de lippen intensief. Het natuurlijke vochtgehalte van de huid wordt hersteld, waardoor lippen gaaf en zacht blijven. De lipbalm biedt tevens bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.
 
Lichaam
Dr. Organic Vitamine E Olie (€ 10,49, 50ml)
 
De zuivere rijke vitamine E olie kan op elk deel van het lichaam en gezicht worden aangebracht waar behoefte is aan intense voeding, herstel van schade en hydratering. Deze natuurlijke vitamine E olie helpt bij het bestrijden van celschade en maakt rimpeltjes minder zichtbaar. Vitamine E olie kan ook gebruikt worden voor het verbeteren van striae, het verzorgen van de ruwe, droge, schrale huid en bij zonneschade. 
 
Dr. Organic Vitamine E Skin Lotion (€ 8,99, 200ml)
 
Deze hydraterende lotion is verrijkt met vitamine E, Aloë Vera, cacaoboter, sheaboter, olijfolie, 
zonnebloemolie, Iers mos en vitamine A. De intensief kalmerende lotion wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor krachtige hydratering en regeneratie. De huid is na gebruik weer, soepel en zijdezacht. 
 
Dr. Organic Vitamine E Body Butter (€ 11,49, 200ml)
 
De rijke, hydraterende en herstellende body butter op basis van vitamine E met Aloë Vera, sheaboter en jojoba-olie verzorgt de huid en biedt comfort aan problematische zones. De rijke formule trekt direct in en hydrateert intensief, voor een zijdezacht gevoel. 
 
Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae Crème (€ 11,49, 50ml) 
 
Dr. Organic Vitamine E Litteken/Striae crème combineert sterke hydraterende en antioxidant-eigenschappen. Samen met een specifieke combinatie van bioactieve ingrediënten waaronder Dermochlorella DP® (getest voor gebruik bij littekens en striae) is deze crème krachtig herstellend en hydraterend. De textuur wordt goed opgenomen door de huid zodat deze direct wordt gevoed, gehydrateerd en hersteld.
 
Dr. Organic Vitamine E Body Wash (€ 8,39, 250ml)
 
De heerlijk geurende en revitaliserende body wash met vitamine E en bergamot is ideaal voor een effectieve en milde reiniging van de huid. De unieke uitgebalanceerde samenstelling heeft unieke anti-aging eigenschappen die helpen tegen vroegtijdige veroudering. De droge en beschadigde huid wordt hersteld en beschermd. Voor een natuurlijk gereinigde, soepele en mooie huid. 
 
Dr. Organic Vitamine E Deodorant (€ 7,39, 50ml)
 
De antibacteriële vloeibare roll-on deodorant met vitamine E en Aloë Vera is een uiterst milde, maar zeer effectieve anti-transpirant en geschikt voor ieder huidtype. Deze milde en niet-irriterende deodorant helpt lichaamsgeurtjes neutraliseren en remt transpiratie. Beschermt, hydrateert en kalmeert de huid. 
 
Haar 
 
Dr. Organic Vitamine E Shampoo (€ 8,39, 250ml)
 
Deze hydraterende en herstellende shampoo is geformuleerd met vitamine E en Aloë Vera. De rijke bioactieve shampoo met antioxidanten hydrateert de vezels van het haar terwijl de natuurlijke vochtbalans van de hoofdhuid wordt hersteld. De milde formule helpt het haar beschermen en versterken. Voor zichtbaar levendig, glanzend en gezond haar. 
 
Dr. Organic Vitamine E Conditioner (€ 8,39, 250ml)
 
Deze voedende conditioner bevat onder meer vitamine E, Aloë Vera, sheaboter, en panthenol en is geschikt voor elk haartype. De intens verzachtende en effectieve conditioner werkt vochtvasthoudend waardoor de natuurlijke conditie van het haar wordt hersteld. Het haar ziet er prachtig verzorgd uit en is weer handelbaar. 
 
Persbericht.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde.

 
Dr. Organic is exclusief verkrijgbaar bij Essenza in België en bij De Tuinen in Nederland.

Lijken deze verzorgingsproducten iets voor jou? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

 

10 reacties

  1. Ik heb pas een handcrème van dit merk gekregen. Erg fijn!
    Leuk om te zien dat ze een uitgebreid assortiment hebben.
    Ik ga hier zeker eens naar kijken bij De Tuinen.

  2. Ik heb toevallig net een post klaar staan over Vitamine E 🙂 Ik gebruik namelijk sinds kort de pure Vitamine E olie van de Tuinen, maar dat gebruik je natuurlijk niet overdag. Dit is een goede tip voor een bodylotion. Ik ga zeker even kijken, thnx!

Reacties zijn gesloten.