Producten die ik niet zo fijn vind

Geplaatst door
Ik hou van beauty en ik vind het dan ook ontzettend leuk om nieuwe make-up en verzorgingsproducten uit te proberen. De meeste dingen bevallen me heel goed, maar soms zijn er ook enkele producten waarover ik minder enthousiast ben. Omdat ik meestal artikels schrijf over de dingen waarover ik tevreden ben, leek het mij een goed idee om eens het omgekeerde te doen. Hieronder vertel ik je welke producten ik niet zo fijn vind!

 Vogue Parfum Deo Hypnotic

 
Een tijdje terug heb ik voor het eerst een deodorant hypnotic van Vogue gekocht. De eerste keer was ik enthousiast over de deo omdat hij zo lekker ruikt, maar al snel werd me duidelijk dat de geur te geparfumeerd is. Het parfum is zo sterk dat ik er soms zelfs van moet hoesten. Mijn oksels ruiken wel lekker, maar ik heb niet het gevoel alsof de deo verder nog iets doet. Ik heb dan liever een deo die iets subtieler ruikt en die mijn oksels ook een beetje verzorgd, niet enkel een walm van parfum.
★ NYC Smooch Proof Lipstain 16H

Het klinkt mooi, een lipstain die tot 16 uur blijft zitten, maar helaas klopt dat niet. De kleur blijft wel enkele uurtjes op mijn lippen zitten, in ieder geval langer dan een doorsnee lipstick. Maar het nadeel is dan weer dat het mijn lippen erg uitdroogt. Mijn lippen smeken op de duur echt naar een voedende lippenbalsem, een vervelend gevoel! Ook merk ik dat de lipstain snel droog wordt. Ik heb hem slechts een paar keer gebruikt en hij voelt nu al helemaal droog aan. Er komt nog nauwelijks kleur af. Jammer!

 
★ Catrice Waterproof Top Coat 
 
Deze waterproof top coat is bedoeld om over je mascara aan te brengen zodat je mascara niet gaat uitlopen bij contact met water of als je zweet. Ik heb deze top coat gekocht voor ik op reis ging naar Tunesië en ik heb hem maar één keer gebruikt. Mijn mascara blijft inderdaad beter zitten, maar ik krijg er wel lelijke spinnenpoten van en dat is natuurlijk ook geen zicht. Vandaar dus toch een teleurstelling.
 
★ Maybelline The Magnum Volum Express Mascara (namaak)
 
Deze mascara heb ik gekocht bij Aliexpress.com en is dus namaak. Hij kostte slechts een paar euro dus voor dat geld wilde ik hem graag eens proberen. Helaas is het resultaat vrij teleurstellend. Mijn wimpers krijgen nauwelijks volume of lengte, ze zijn enkel een beetje zwarter dan voorheen. Jammer! Aan de mascara is duidelijk te merken dat het namaak is, gelukkig is dat niet bij alle producten zo.
 
★ Hair Serum Care & Oil (Action)

Over dit serum heb ik al positieve reviews gelezen, maar persoonlijk ben ik er niet zo tevreden over. Het serum bevat arganolie wat droog en kroezig haar zou veranderen naar glad en glanzend haar. Dat klopt wel, maar mijn haar word er ook supersnel vettig van. Bovendien vind ik het niet zo fijn dat mijn handen zo plakken. Vroeger heb ik eens een crème van dit merk geprobeerd en die werkte veel beter voor mij. Mijn haar werd er niet zo vettig van. Volgende keer dus toch weer de crème kopen i.p.v. het serum.

 
* Graag geef ik nog even mee dat het mijn persoonlijke mening is. Het kan natuurlijk perfect dat jij wel tevreden bent over een bepaald product. Ik wil zeker niet zeggen dat bovenstaande producten slecht zijn, maar voor mij werken ze niet zo fijn. 
 
Ben jij al eens teleurgesteld geweest in een product?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

 1. Grappig om te zien. 2 van deze producten daar ben ik dan wel weer over te spreken. Namelijk de Catrice waterproof topcoat, deze doet wat ie moet doen en ikzelf heb niet zo snel last van spinnepoten 😉 en over de Hegron hair serum ben ik ook best tevreden alhoewel ik vaak afwissel wat dit soort producten betreft! Gelukkig dat meningen kunnen verschillen 😉 Xxx

 2. Het klinkt misschien gek, maar wat een fijn artikel! Producten kunnen namelijk niet altijd goed zijn van kwaliteit. De NYC Smooch Proof Lipstain 16H vind ik zelf ook niet prettig. Wat ik trouwens ook geen fijn product vindt, is de droogshampoo van Andrélon. Daar worden mijn haren alleen maar vetter van in plaats van schoner.

 3. Oh ik ben het helemaal met je eens! Die vogue deo deed voor mij niets, de waterproof topcoat droogt heel gek op met klontjes !? En dat serum rechts is echt HEEL vet!

 4. Die NYC lipstain vond ik inderdaad ook afschuwelijk! Droogde mijn lippen uit en trok heel erg in lijntjes.
  Ik heb wel een fijn serum van de Action, wat ook heerlijk ruikt! Volgens mij heb ik wel een ander serum dan die jij op je foto hebt staan.

 5. Goede tips! Ik ben Over de waterproof Scandal eyes van Rimmel niet tevreden.. (de Oranje editie)
  De mascara loopt heel snel uit, en dat heet dus waterproof mascara..

 6. Ik vind deodorant in spuitbussen sowieso nooit zo fijn, heb het idee dat ze niet goed werken en alleen een geur afgeven, wel fijn om even bij te sprayen. De andere producten ken ik niet wel leuk om te zien!

 7. Zelf heb ik het ook regelmatig dat ik het benauwd krijg van Deodorant en dat is heel erg vervelend…Ik ben blij dat je het zegt over deze deodorant van Vogue…De topcoat van Catrice heb ik wel gekocht maar nog nooit gebruikt (ook niet opengemaakt) dus daar kan ik geen oordeel over geven…..tuurlijk heb ik ook wel eens producten waar ik niet vrolijk van word, pas nog een conditioner van Nivea…die deed niets voor mijn haar, en ik denk toch dat het geen slecht product is, alleen het is voor mij niet geschikt….ik vind het een fijn artikel om te lezen

 8. Leuk artikel! Ik heb er nog geen enkel product van gebruikt, maar wel handig dat je dit post, want ik wilde al een tijdje graag die lip stain eens proberen. Niet dus 🙂

 9. Tof! Ja, niet dat de producten niet bevallen, maar dat je er een artikel over schrijft. We lezen vaak alleen maar toppertjes, maar dit vind ik eigenlijk ook wel interessant!

 10. Fijn artikel! Dat serum van bij de Action wou ik graag nog eens proberen, maar aangezien dat mijn haar sowieso al heel snel vettig wordt, zal het waarschijnlijk ook niets voor mij zijn.

 11. Dat haarserum heb ik ook weleens gehad en inderdaad; geen fijn spul! Doet voor mijn haar echt helemaal niets. Gelukkig is het niet zo duur dus heb ik het gewoon lekker weg gemikt.

 12. Zelf heb ik ook producten die ik zelf niet fijn vind & andere wel 🙂
  Ik heb nog geen enkele van deze producten geprobeerd!
  Maar ik vind het leuk om te zien wat je niet zo fijn vind, moet je zeker vaker doen 🙂
  X

 13. Ik herinner me dat de parfums van Vogue inderdaad erg geparfumeerd waren! Ik gebruik zelf meestal Dove, Niveau of Rexona.

Reacties zijn gesloten.