Essence Colour & Go Nagellak: 4 kleuren

Geplaatst door
Door Sanne. Essence is en blijft één van mijn favoriete budgetmerken. Van foundations tot blush en lipglossjes. Alles vind ik geweldig van dit merk! Tijd dus om ook eens de nagellakjes onder de loep te nemen. Mijn verwachtingen liggen ontzettend hoog en ik heb er heel veel zin in! Vandaag review ik van Essence Colour & Go daarom vier heel zomerse & felle kleurtjes. Geel, groen, roze of peachy? Je vind al deze kleurtjes vandaag terug in dit artikel!
 

De colour & go nagellakjes van Essence zijn heel herkenbaar en hebben best een speelse flacon. Wat ook een pluspunt is, is dat alle lakjes een naam hebben. Ik review vandaag voor jullie een peachy kleur genaamd 109 off to miami!, een zonnige gele kleur in 137 wanna be your sunshine, een verrassende lichtgroene kleur genaamd 138 L.O.L. en tot slot een heel felle roze kleur in 107 naughty and pink!
Ik ben zo’n fan van de nagellak kwastjes van Essence. Lekker breed! Hier kan ik zelf persoonlijk het best mee overweg. 
 
 
109 off to miami!
Dit koraal roze kleurtje is absoluut een kleur die mij ligt. Ik ben een echte fan van dit soort kleurtjes en ik vind dat je ze deze zomer alsmaar meer en meer terug ziet komen, dus zeker ook op de nagels. Het nagellakje dekt in 2 à 3 laagjes. Ik vond hem wel ietwat streperig aanbrengen.
 

137 wanna be your sunshine

 

Weer zo’n typisch zomerkleurtje. Dit nagellakje dekt perfect in 2 laagjes. Ik vind ook dat deze een heel mooie dekking geeft. Prachtig egaal zonder strepen!

 

107 naughty and pink!
107 naughty and pink! is mijn meest favoriete lakje van de vier. Wat een prachtige felroze kleur is dit! Dekt wederom perfect en mooi egaal in 2 laagjes.

138 L.O.L

 
138 L.O.L is de meest bijzondere kleur van de vier in mijn ogen. Ik vind hem ook veel mooier dan ik in eerste instantie verwacht had. Het is eens iets helemaal anders dan wat ik normaal zou dragen. Hij dekt eigenlijk al perfect in 1 laagje.
Conclusie: Vier prachtige & zomerse kleurtjes. De lakjes geven een heel goede dekking en brengen lekker egaal aan. Verder drogen ze ook heel snel op en zijn ze gewoon gemakkelijk in gebruik. Het kwastje vind ik een groot pluspunt. Ik kan hier zo fijn mee werken. Enig minpuntje is dat de nagellakjes erg snel gaan chippen. Na 1 à 2 dagen is het mooiste er zeker vanaf. Toch kan ik ze zeker aanbevelen! 
De colour & go nagellakjes van Essence zijn te koop bij Kruidvat voor € 1,69.
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

25 reacties

  1. Het groene en peachy lakje heb ik zelf ook, maar de andere tinten vind ik ook heel erg leuk om te zin….dit soort tintjes word je altijd zo ontzettend vrolijk van…leuk

  2. Ik vind het minpuntje bij deze mooie budgetlakjes niet zo erg. Wat een mooie zomerse kleuren, heerlijk om je zomerherinneringen mee op te halen. x

Reacties zijn gesloten.