Kruidvat Body Butter Honey & Cacaobutter

Geplaatst door
Vanaf half augustus liggen de nieuwe body butters van Kruidvat in de winkels. Er zijn vier geuren beschikbaar: blueberry & lychee, coconut & sheabutter, olive & macademia en honey & cacaobutter. Vandaag review ik de laatste geur voor jullie: honey & cacaobutter.
 

De body butter zit in een grote ronde pot van 200 ml en heeft een draaideksel. De verpakking ziet er vrolijk uit. Het is ook duidelijk te merken dat het om honing gaat.

 
Nu de herfst er stilaan aankomt is het belangrijk dat we onze huid goed blijven verzorgen. Kruidvat heeft daar goed over nagedacht. De intensieve verzorgende body butter laat een droge huid in een oogwenk weer soepel en zacht aanvoelen. De rijke en romige body butter voelt niet vet aan en wordt makkelijk door de huid opgenomen. 

Wanneer ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan zie ik dat er shea boter, cacao boter, honing en parfum in zit. 

 
De body butter heeft een heerlijke zoete geur door de honing. Ik ben er gek op! De cacao ruik ik slechts een heel klein beetje, het is moeilijk te herkennen. Eigenlijk vind ik dat niet zo erg want ik hou niet van een te aanwezige cacao geur in verzorgingsproducten.

De substantie is dik, vol en stevig. Dit merk je ook met het uitsmeren op de huid. Je pakt al snel teveel van het product. Door de dikke structuur zou je niet verwachten dat de body butter goed uitsmeert en daardoor dus een witte waas achterlaat, maar dat is niet het geval. De body butter trekt ook snel en goed in. Mijn huid voelt lekker zacht aan! Kruidvat belooft dat de body butter niet vet aanvoelt en daar ben ik het volledig mee eens. Na het insmeren van mijn huid blijft er nog een subtiele honing geur achter, heerlijk!
 
Besluit: Ik ben heel blij met deze verzorgende body butter. Ondanks dat het een stevige crème is, smeert hij toch goed uit en trekt hij snel in. Als je van een zoete honing geur houdt, dan is dit zeker een aanrader!  

De Kruidvat Body Butter Honey & Cacaobutter is te koop voor € 2,49 bij Kruidvat.

 Lijkt deze body butter iets voor jou?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Klinkt goed! Ik heb nog alleen nog een stapel body butters liggen die ik van mezelf echt eerst op moet maken voordat ik iets nieuws koop 😉

  2. Ja, ik had deze ook al vaker voorbij zien komen. Ben heel erg benieuwd. Heb helaas ook nog veel staan wat eerst op moet!

  3. Klinkt heerlijk, voor de prijs wil ik het zeker eens proberen bovendien lijkt de zoete geur van honing mij heerlijk!

Reacties zijn gesloten.