E.L.F. Nail Polish: Skinny Jeans & Dragon Fruit

Geplaatst door
Door Sanne. Nog niet zolang geleden testte ik van Eyes Lips Face (E.L.F). een paar nagellakjes uit die mij eigenlijk wel goed bevielen. Ik vond vooral de kleurtonen van de E.L.F. lakjes heel verrassend. Toen E.L.F. aanbood om nog wat lakjes uit te testen zei ik dus zeker geen neen! Vandaag review ik voor jullie al twee van deze kleuren: Skinny Jeans en Dragon Fruit. Skinny Jeans is een donkerblauwe kleur, terwijl Dragon Fruit een donkerroze kleur is. Mooie herfsttinten in mijn ogen. Benieuwd of ook deze lakjes mij weer kunnen bekoren? Lees dan zeker verder!
 
Over de flacons heb ik nog steeds dezelfde mening. Ik vind de E.L.F. verpakkingen er altijd leuk uitzien. Ze stralen ook luxe uit. Dit heb ik ook bij de verpakkingen van deze lakjes. De strakke verpakking en de zwarte dop geven de flacon een chique uitstraling. 
 
Het kwastje is gemiddeld van dikte. Ik hou persoonlijk van iets bredere kwastjes, hier kan ik wat beter mee overweg.
 
Skinny Jeans
 
 
Ik hou van blauwe nagellakjes. Het is één van mijn favoriete kleurtjes die ik op mijn nagels doe. Skinny Jeans is een prachtige blauwe kleur. Dit prachtige lakje dekt in slechts 1 laagje. Wat een fantastische dekking! Het lakje droogt ook erg snel. Enig minpuntje is dat het lakje wel wat stroperig is om aan te brengen. Het lakje blijft zeker 3 dagen goed zitten (met topcoat).
 
Dragon Fruit
 
Dragon Fruit is best een verrassend en bijzonder kleurtje, opnieuw erg mooi! Dit lakje dekt in 1 à 2 laagjes. Net zoals het vorige lakje vind ik ook hier dat het lakje wat stroperig is om aan te brengen. Het is even zoeken hoe je het nagellakje het allermooist kan aanbrengen: maar oefening baart kunst! Net zoals Skinny Jeans bleef dit lakje ook een 3 tal dagen mooi op de nagels zonder te chippen (met topcoat). 
 
Conclusie: ik ben erg tevreden over beide lakjes. Ik ben super blij dat ik deze twee kleurtjes aan mijn stash heb mogen toevoegen, want ik vind de kleurtjes bijzonder mooi. De kwaliteit is opnieuw top, al zijn de nagellakjes soms wat moeilijk om aan te brengen omdat ze stroperig zijn. Toch merk ik dat ik hier altijd maar beter en beter mee overweg kan. 
De nagellakjes van E.L.F. zijn te koop in hun webshop voor € 2,50 per stuk. 
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

31 reacties

  1. Mooie lakjes! Ze doen me erg denken aan de lakjes van de Action. Dragon Fruit vind ik een erg mooie kleur! x

Reacties zijn gesloten.