Kneipp Douche Foam Patchouli

Geplaatst door
Wie mij al langer volgt weet dat ik gek ben op de douche foams van Rituals. Ik heb er altijd wel eentje in mijn douche staan. Laatst kreeg ik een douche foam van Kneipp opgestuurd in de geur patchouli. Ik had hier nog geen ervaring mee. Ik was dan ook super benieuwd of de douche foam van Kneipp even goed zijn werk doet. Hieronder vertel ik je of het wat is!
 

De douche foam bevat 200 ml en kost € 6,99. De foam van Kneipp is een euro goedkoper dan die van Rituals. 


Er zit SLES in het schuim, maar dat is eigenlijk altijd zo met douche foam. Ik heb hier geen last van, maar ik vermeld het er toch even bij voor de gevoelige huidjes. In de douche foam zitten ook verzorgende bestanddelen zoals jojoba olie, sinaasappelolie, patchouli olie en bergamot olie. Klinkt goed!
 

 

Uit het kleine gaatje komt de gel die op je huid verandert in een schuim.

Eerst is het een gel maar in combinatie met water wordt het een heerlijk dik schuim. De douche foam voelt zacht aan op mijn huid en maakt mijn huid niet droog of trekkerig. De geur is heel lekker! Een tikkeltje kruidig, maar toch zacht en romig. Na het douchen blijft er nog een subtiel geurtje hangen en dat vind ik heel fijn!

Ondanks dat ik een grote liefhebber ben van de douche foams van Rituals, moet ik toegeven dat de douche foam van Kneipp zeker niet moet onderdoen. De douche foam schuimt heerlijk en de geur is heel lekker. Ik ben dan ook van plan om in de toekomst nog meer douche foams van Kneipp te proberen, al blijven die van Rituals mijn favoriet omdat die een echt welnessgeurtje hebben.
 
De Kneipp Douche Foam Patchouli kost € 6,99 en is te koop bij de drogist of in de webshop van Kneipp.

Hou jij ook zo van douche foam?
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Hmmm de geur van Patchouli vind ik zo lekker <3 Fijn dat deze foams ook goed werken, misschien dat ik deze eens ga kopen wanneer mijn geliefde Rituals foams op zijn. Deze prijs is wel een stuk aanlokkelijker 😉

  2. Kneipp vijgenmelk en argan die is zooooo lekker vooral in combinatie met de body creme. Laatst waren ze in de aanbieding en daar heb ik dan ook maar gebruik van gemaakt! Ik gebruik niks anders meer dan douche foams of van de Rituals of van Kneipp 😉

  3. Ik heb eigenlijk nog nooit een douche foam gebruikt, maar deze van Kneipp wil ik zeker wel eens gaan proberen. Ik heb namelijk wel de patchouli douchegel van Kneipp en de geur daarvan vind ik zo lekker.

  4. ik heb nog nooit douche foam gebruikt, maar iedereen is er lyrisch over dus dan zou het wel lekker zijn, haha. Deze ziet er erg leuk uit, zou hem wel willen proberen!

Reacties zijn gesloten.