NYC Lavender Blossom & Peach Popsides

Geplaatst door
Door Sanne. Ik heb niet zo’n positieve ervaringen met de lakjes van NYC. Ik vind ze kwalitatief wat tegenslaan. Toch geef ik merken graag een tweede kans. Wie weet ligt het wel aan mij, waren mijn nagels bijvoorbeeld in slechte staat op het moment van het uittesten of ben ik te ongeduldig om de lakjes helemaal te laten uitdrogen. Vandaag dus een nieuwe kans voor twee NYC lakjes. Een paarse kleur genaamd 355 Lavender Blossom en een prachtige perzikkleur in 345 Peach Popsides. 
 

De flacons van de lakjes zijn simpel en mooi! De matte dop vind ik een leuk detail. De applicator is best dun, ik ben zelf een groter fan van dikkere kwastjes, maar op zich mag dit geen probleem zijn als het fijne lakjes zijn. Deze nagellak belooft ook heel snel te drogen aangezien er ‘minute quick dry’ op de flacon staat. Hier sta ik echter sceptisch tegenover, want in het verleden merkte ik dat de lakjes wel snel drogen, maar echt uitdrogen gebeurt amper.
Lavender Blossem
 
 
 
Vroeger als klein meisje had ik een kleur die bijna helemaal gelijk was aan dit kleurtje. Nostalgie tot en met dus. Nu hou ik wel meer van andere kleurtjes maar toch is zo’n paarse kleur altijd een fijne afwisseling. Het nagellakje dekt het allermooist in drie laagjes. Toch merk ik weer dat het lakje erg moeilijk uitdroogt. Ik heb minstens een uur gewacht om te laten drogen en toen was het lakje ongeveer droog. Toch zijn later op de dag nog krasjes en streepjes in de nagellak ontstaan omdat deze nog niet helemaal uitgedroogd was. De nagellak ging na een dag ook al chippen. De kwaliteit heeft mij jammer genoeg niet overtuigd.
 
Peach Popsides
 
 
Ik ben een groot fan van peachy kleurtjes. Dit NYC lakje tovert dus meteen een glimlach op mijn gezicht. De kleur vind ik in één woord prachtig! Toch is ook hier de kwaliteit echt niet wat ik verwacht. Opnieuw een enorm streperig effect. De dekking van dit lakje is iets minder dan bij Lavender Blossem. Drie laagjes zijn zeker noodzakelijk. Peach Popsides leek wel iets beter op te drogen en uit te drogen dan Lavender Blossem. Verder ging hij ook niet zo snel chippen als de paarse variant. Misschien komt het wel omdat ik een hele week netjes aan een bureau heb gewerkt, terwijl ik in de week dat ik Lavender Blossom testte voor van alles en nog wat (vooral buiten) in de weer was. 
Conclusie: Twee prachtige kleurtjes die ik met heel veel plezier draag, maar de kwaliteit vind ik toch wat minder. Vooral het opdrogen en het uitdrogen van de lakjes vind ik echt een minpunt, terwijl dit nagellakje net Quik Dry zou moeten zijn. Ik blijf met gemengde gevoelens zitten bij de nagellakjes van NYC. 
 
De lakjes zijn te koop bij Kruidvat voor € 2,49 per stuk.
 
Wat vind jij van deze lakjes? Welk kleurtje vind jij het mooist?

Liefs,

 

Sanne

33 reacties

 1. Wat een prachtige kleurtjes =)
  Alleen erg jammer van de kwaliteit , dan kies ik toch liever voor een lakje van Catrice.
  Liefs Jorinda

 2. Peach Popsicle is een geweldig kleurtje, ik ben al lang op zoek naar een perzikkleurige nagellak! Jammer wel van de kwaliteit, dan kun je je geld inderdaad beter uitgeven aan Catrice.

 3. Ik vind het mooi kleurtjes! Jammer van de mindere kwaliteit, dus ik zou deze laten liggen

 4. wat een mooie kleurtjes zeg!
  De paarse is supergeschikt voor de zomer maar ik vind de perzik kleur ook wel mooi.
  Jammer dat ze na een dag al gaan chippen!

  xx julia

 5. Ik vind de kleurtjes erg leuk! Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt, ik heb zelf eigenlijk nog nooit lakjes van NYC gekocht.

 6. Oh, ik haat het als nagellak niet snel genoeg droogt. Hoe mooi deze kleurtjes ook zijn, ik zal ze zelf nooit aanschaffen. x

 7. Hele leuke kleurtjes, ik vind het wel enorm jammer dat ze zo lang duren met opdrogen, ook jammer dat ze zo snel chippen. Maar wel een fijne review! Foto's zien er trouwens erg leuk uit.

Reacties zijn gesloten.