E.L.F. Nail Polish: Lilac & Mint Cream

Geplaatst door
Door Sanne. Een tijdje geleden schreef ik al een review over twee lakjes van Eyes Lips Face, beter bekend als E.L.F. Vandaag review ik van dit merk nog twee heel leuke kleurtjes voor jullie die ik van E.L.F. mocht ontvangen. Een leuke mintgroene kleur en een pastel paarse kleur. Opnieuw helemaal zomerproof! Kijken jullie mee?

Over de flacons heb ik nog steeds dezelfde mening. Ik vind de E.L.F. verpakkingen er altijd leuk uitzien. Ze stralen ook luxe uit. Dit heb ik ook bij de verpakkingen van deze lakjes. De strakke verpakking en de zwarte dop geven de flacon een chique uitstraling.
Het kwastje is ietwat aan de fijnere kant. Voor sommigen zal dit een voordeel zijn voor anderen dan weer een nadeel. Ik hou zelf persoonlijk van iets bredere kwastjes.
 
Resultaat
 
Lilac
 
Dit is een kleur die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen. Toch vind ik het resultaat best mooi. Ik ben normaal meer van de iets opvallendere kleurtjes, maar dit kleurtje mag er best zijn. Het lakje dekt ook in twee laagjes wat ik zeker een pluspunt vind omdat het een redelijke lichte kleur is. Het lakken gaat een beetje streperig en stroperig maar gelukkig trekt dit streperige effect weg eens de kleur droog is. Dit lakje hield het bij mij 3 à 4 dagen uit zonder te chippen. Goede kwaliteit dus!
Mint Cream
Zelf hou ik meer van lichtere mintgroene kleuren, maar ik moet zeggen dat dit kleurtje echt prachtig is. Dit noem ik nu eens een perfect zomers lakje. De dekking is erg goed. Met twee laagjes kom je absoluut toe. Dit kleurtje is mijn grote favoriet van de twee! Verder houdt het lakje ook lang stand. Ik kan perfect vier dagen dit lakje dragen zonder dat deze gaat chippen. Wel zie je ook hier dag het lakje wat streperig dekt.
 
Na het testen van alle E.L.F. lakjes kan ik alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben. De kleuren zijn vrij bijzonder en de kwaliteit is ook erg goed. De lakjes drogen opvallend snel en chippen is de eerste dagen zeker niet aan de orde. Enig minpuntje is misschien dat de lakjes wat stroperig en strepiger lakken, maar dit is dan ook maar een heel kleine opmerking. Ik kan zeker besluiten dat ik deze lakjes aan iedereen kan aanraden!
De nagellakjes van E.L.F. zijn te koop in hun webshop voor € 2,50 per stuk.
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
 
Liefs,
Sanne

31 reacties

  1. Beide kleurtjes zijn erg mooi. De mint heeft mijn voorkeur. Ik heb eigenlijk nog nooit lakjes van ELF getest. €2,50 is niet duur! En heb je er een topcoat bij gebruikt of is het 4 dagen zonder chippen zonder topcoat? Xx (mooie foto's)

  2. Ik vind allebei de kleurtjes erg mooi.
    De paarse zou een kleurtje zijn die ik vaak zou dragen.
    Vooral straks in de herfst nog.

  3. jowzaaa, vooral de eerste kleur vind ik heel mooi! Mintgroen is mijn lievelingskleur maar op mijn nagels zou ik het nooit dragen omdat ik het zo snel zat zou zijn…

  4. Ik vind de kleuren heel erg mooi, de dekking is ook erg mooi. Wel jammer dat ze een beetje streperig en stroperig zijn, maar voor die prijs maakt dat het weer goed. Fijne review!

  5. beide kleurtjes vind ik mooi, de mint kleurige heb ik zelf ook, naar de lila tint ben ik wel nieuwsgierig

Reacties zijn gesloten.