Nonique Extreme Energy | Gezichtscrème, oogcrème & body lotion

Geplaatst door
Laatst heb ik een heerlijk pakketje ontvangen van Nonique. Dit is een Nederlandse webshop die natuurlijke verzorgingsproducten aanbiedt en dat aan een budgetvriendelijke prijs. Ik heb drie producten uit de Nonique Extreme Energy lijn ontvangen: een gezichtscrème, oogcrème en body lotion. Hieronder vertel ik je wat ik van deze producten vind. 
 

Over Nonique

 
De natuurlijke cosmetica van Nonique dankt zijn effectiviteit aan de kracht van de natuur en de vrucht van de Noni plant uit het Caribische gebied. Die combineren ze met Aloë Vera en andere hoogwaardige, biologische ingrediënten. Alle producten zijn vrij van minerale olie en bevatten geen paraffine, parabenen, siliconen, kunstmatige en synthetische geuren of kleuren en zijn ook niet getest op dieren. Naast dit alles vind Nonique het belangrijk dat goede natuurlijke cosmetica betaalbaar moet zijn. Geen enkel product kost meer dan € 7,95!

Aangezien de oorsprong van de producten in Duitsland is, zijn alle verpakkingen dan ook in het Duits. Op de website van Nonique vind je wel alle informatie in het Nederlands.

 
Nonique Extreme Energy lijn
De Nonique Extreme Energie lijn helpt bij een vermoeide en gespannen huid. Het blaast de huidcellen nieuw leven in en zorgt voor energie en kracht. Dankzij de natuurlijke beschermers, zoals biologische Guarana en biologische Grapefruit – Pompelmoes, wordt de huid weer levendig en jong. Door de vochtinbrengende eigenschap wordt de huid fris en tegelijkertijd zacht verzorgd. De Extreme Energy lijn is geschikt voor alle huidtypen!

 

 

 

 

Extreme Energy Gezichtscrème
 
De gezichtscrème zit in een tube van 50 ml en bevat volgende biologische ingrediënten: Noni vrucht, Aloë Vera, Grapefruit – Pompelmoes, Guarana, Papaya en Mango. Deze ingrediënten verzorgen de huid met energie en vocht. Wat me meteen opvalt is de fruitige en zomerse geur, heerlijk! Alleen al voor de geur zou ik dit product gebruiken. 
 
De substantie van de crème is voor mij perfect, niet te dik en niet te dun. Het smeert heel vlot uit en trekt ook snel in. Ik heb trouwens niet veel crème nodig dus het product is zeer zuinig in gebruik. De crème maakt mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd. Of mijn huid er minder vermoeid uit ziet kan ik moeilijk zeggen, maar tijdens het smeren geniet ik wel van de fruitige geur en daardoor krijg ik een soort van energie boost. Ik kan deze gezichtscrème dus zeker aanraden om ’s morgens te gebruiken!
 
Een minpunt aan de crème is dat er geen SPF (Sun Protection Factor) in zit dus die moet je nog even apart smeren voordat je in de zon gaat. De gezichtscrème kost slechts € 6,95 dus voor die prijs vind ik het niet erg om nog een aparte zonnebrandcrème te gebruiken.
 
Extreme Energy Oogcrème
 
De oogcrème zit in een tube van 15 ml en bevat dezelfde zomerse ingrediënten als de gezichtscrème. De crème is vrij dun, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik heb slechts een klein beetje nodig voor onder mijn ogen, het werkt dus zuinig. Ook bij dit product kan ik niet zeggen dat de huid rondom mijn ogen er minder vermoeid uit ziet, maar het voelt wel zo. De crème is tevens vochtinbrengend. Een tip is om de oogcrème in de koelkast te leggen, zo voelt de crème bij gebruik nog frisser aan! De oogcrème kost € 6,95.
Extreme Energy Body lotion
 
 
 
De body lotion zit in een tube van 200 ml en heeft ook diezelfde heerlijke geur als de gezichts- en oogcrème. De lotion lijkt op het eerste zicht vrij dik, maar hij smeert heel vlot uit. Wel merk ik dat de lotion iets meer tijd nodig heeft om in te trekken, vooral op mijn (droge) benen. Nu het zomer is vind ik dat niet zo erg. Ik breng ondertussen toch meestal mijn make-up aan of ik doe mijn haar, en nadien is de lotion helemaal ingetrokken zodat ik mijn kleren kan aantrekken. Net zoals bij de andere producten voelt mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd aan. Bovendien is de lotion ook weer zuinig in gebruik aangezien je niet veel nodig hebt. De body lotion kost € 7,95. 
 
Besluit? Ik ben zeer enthousiast over deze producten! Ze zijn allemaal biologisch, betaalbaar én zuinig in gebruik. De geur is fris, fruitig en zomers. Het lijkt wel een lekkere cocktail! Daarnaast zijn alle producten vochtinbrengend en maken ze de huid soepel en zacht. Omdat de producten een echte energie boost geven, raad ik ze zeker aan om ’s morgens te gebruiken (bv. als je iemand bent die niet zo snel wakker wordt), maar uiteraard kan je ze ook ’s avonds gebruiken. Wat mij betreft zijn deze producten echte musthaves voor de zomer!  
 
Ken jij het merk Nonique? En welk product uit de Nonique Extreme Energy lijn lijkt jou het fijnst?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Toen ik die foto van de drie doosjes zag vond ik het op pakken sap lijken, hihi. Ik kende het merk verder nog niet, klinkt fijn!

  2. Wat een fijne, uitgebreide review! Ik ben bekend met het merk, want ik heb er een lippenbalsem van. Fijn merk is het!

  3. Ik ken het merk niet, en had net als Evelien de eerste indruk dat het een voedingsproduct was….de oog en gezichtscreme , die trekken mij beiden wel heel erg aan…

  4. Ik moet die echt eens een kans geven, want het past perfect in mijn filosofie. Natuurlijk, ecologisch en niet getest op dieren. Zalig!

  5. Helemaal geweldig, natuurlijke verzorgings producten! 🙂 Super!

Reacties zijn gesloten.