Shoplog C&A

Geplaatst door
Het voorbije weekend ben ik naar C&A geweest. Ik kon nog wel wat zomerkleding gebruiken, voor thuis maar ook voor op reis. In augustus ga ik een weekje naar Tunesië en daar is zomerse kledij een absolute must. C&A is trouwens een winkel waar ik gemengde gevoelens bij heb. Soms vind ik er niets naar mijn zin en soms ga ik naar huis met twee volle zakken. Ook dit keer heb ik er goed kunnen shoppen. Omdat het al zo lang geleden is dat ik leuke kledij voor mezelf heb gevonden, heb ik van sommige kleren twee dezelfde stuks gekocht. Als ik me ergens goed in voel, dan vind ik het fijn om er meteen twee items van te hebben. Natuurlijk wel in een andere kleur want anders zou het maar een saaie bedoening zijn, haha. Kijken jullie mee naar mijn shoplog?

Ik was in de eerste plaats op zoek naar een jeansrokje, maar helaas heb ik er geen gevonden. Mijn oog viel wel op dit zwarte rokje met witte bloemetjes. Het is lekker luchtig dus ideaal om mee te nemen op vakantie! Daarnaast is het makkelijk te combineren met een basic wit of zwart topje. Het rokje kost € 12,50. 
Dan heb ik twee bloesjes gekocht. De bloesjes zijn exact hetzelfde, alleen de kleur is anders. In de winkel heb ik eerst het zwarte bloesje gepast en het zat zo fijn dat ik de blauwe variant ook mee naar huis heb genomen. Beide bloesjes zijn doorzichtig, maar dat is makkelijk op te lossen door er nog een topje in dezelfde kleur onder te dragen. Per stuk heb ik € 12,50 betaald.  
 
Net als de bloesjes heb ik ook twee dezelfde kleedjes gekocht. Hier hetzelfde verhaal: het zwarte kleedje zat zo mooi dat ik meteen een tweede kleedje in de blauwe kleur heb meegenomen. Op de foto lijkt het alsof de kleedjes breed zijn en geen model hebben, maar in het echt hebben ze wel een mooie taille. Door de iets dikkere stof en stijlvolle uitstraling lijken ze mij vooral leuk om ’s avonds te dragen. Mooie pumps eronder en de outfit is helemaal af! Deze kleedjes kunnen trouwens ook perfect bij feestelijke gelegenheden gedragen worden. Een kleedje kost € 25.

Dit leuke kleedje is vooral bedoeld voor op reis want het komt vrij kort en het is lekker luchtig. Het lijkt me ideaal om over mijn bikini te dragen en om mee naar het strand te gaan. Het kleedje heeft trouwens een mooie taille en dat vind ik heel fijn. Het kost € 15. Dan heb ik twee t-shirts gekocht: eentje in het roos en eentje in het blauw. In de winkel hadden ze zoveel mooie kleurtjes, ik vond het moeilijk om te kiezen. Ik heb alle kleurtjes aan gehad in de paskamer en de kleuren roos en blauw staan mij het mooist. De t-shirts zitten wat losser, maar ze zijn zeker niet oversized. Ik vind ze heerlijk om te dragen! Per stuk heb ik € 7 betaald.

Als laatste heb ik nog een zonnebril en een luipaard hoesje gekocht. Ik draag al meer dan een jaar dezelfde zonnebril en ik vond het gewoon tijd voor een andere. Om hem te beschermen heb ik meteen een hoesje gekocht. Het hoesje is stevig en er zit ook een doekje in om de glazen schoon te maken. De zonnebril kost € 10,95 en het hoesje € 5,95.

Wat vind jij van mijn aankoopjes? Koop jij soms ook twee dezelfde items?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

 1. Leuke dingen heb je gekocht! Ik koop eigenlijk nooit dezelfde items, en bedenk me pas later dat ik graag nog een exemplaar wilde hebben. En dan zijn ze meestal niet meer te koop;) Ik vind je stippen blousjes erg leuk!

 2. Leuke aankopen :)! Vooral je rokje en blouses vind ik zeer mooi! Ik kom eigenlijk ooit bij de C&A, maar misschien moet ik dat maar toch eens gaan doen :).

 3. Leuke aankopen, dat rokje is geweldig! Ik koop ook weleens twee dezelfde items in andere kleur, maakt me echt niet veel uit.

 4. Wat een leuke kleren! Wat grappig, dat kleedje met die spaghettibandjes? Ik heb een shirtje met hetzelfde motief!

 5. Wat een mooie aankopen! Die zonnebril en dat blouseje met die stipjes zijn allebei geweldig. <3

 6. Wat een leuke aankopen! Dat zwarte jurkje met printje bovenaan is mooi, net zoals je bril! Ik koop soms ook meerdere items van één ding, zeker als ze erg lekker zitten!

 7. Leuke aankopen, deze namiddag ga ik nog op zoek naar een kleedje want het zomerweer blijft precies maar duren in België 🙂

 8. Wat een leuke spulletjes heb je geshopt!
  Ik koop ook wel eens iets in twee kleuren, maar alleen van de basic items als een blousje ofzo!

 9. Die bloesjes met die bolletjes zijn erg leuk! Ik heb trouwens ook zo'n haat-liefde verhouding met C&A. X

 10. Ik begrijp je gevoel over de de C&A, maar wat een leuke items heb je geshopt x

 11. oh wat een leuke items! Ik koop eigenlijk (Bijna ) nooit dezelfde items. Als ik dan echt verliefd op een item ben dan twijfel ik er wel nog over. Maar vaak niet.
  Liefs

 12. De leukste shopdag is wanneer je vakantiespulletjes gaat kopen 🙂 Onlangs heb ik ook twee dezelfde jurkjes gekocht, als je weet dat het goed zit, kan je er even goed meerdere kopen. Het zijn verschillende kleuren dus niemand merkt het 🙂

 13. Leuke aankopen! Ik heb onlangs ook een paar leuke kledingstukken bij C&A gekocht, waaronder ook het zwarte bloesje met de witte bolletjes 🙂 ben er super blij mee!

Reacties zijn gesloten.