E.L.F. Nail Polish: Gum Pink & Coral Dream

Geplaatst door
Door Sanne. Eyes Lips Face, beter gekend als E.L.F., is een merk waar ik al jaren fan van ben. Toen ik de kans kreeg om een aantal nagellakjes van dit merk uit te testen, was ik dus meteen enthousiast. Ik heb in het verleden wel al eens lakjes van E.L.F. aangeschaft en uitgetest, maar dit is ondertussen toch alweer een paar jaar geleden. Bovendien hebben de lakjes nu een nieuwe formule, waardoor ik benieuwd ben of ik een verschil merk. Vandaag review ik voor jullie de kleuren Gum Pink en Coral Dream. Twee heel leuke zomerse kleurtjes!
 

Ik vind de verpakkingen van E.L.F. er altijd leuk uitzien. Ze stralen ook luxe uit. Dit heb ik ook bij de verpakkingen van deze lakjes. De strakke verpakking en de zwarte dop geven de flacon een chique uitstraling. 
Het kwastje is niet
breed en niet dun. Het zit ergens middenin. Voor sommigen zal dit een voordeel
zijn en voor anderen dan weer een nadeel. Ik hou persoonlijk van iets bredere kwastjes maar toch valt hier prima mee te werken.
Op naar de kleurtjes! 
 
Gum Pink
 
Gum Pink vind ik een heel bijzondere kleur. Geen enkele kleur uit mijn stash is vergelijkbaar. Ik was op slag verliefd! In het flesje lijkt het een ietwat donkere oudroze kleur, maar eens ik het lakje had aangebracht werd het meer een lichtrode, koraalachtige kleur. Echt heel bijzonder. De kwaliteit van het lakje dan. Er zijn vier dingen waar ik op let: brengt hij gemakkelijk aan? Hoeveel laagjes heb ik nodig? Droogt hij snel? En hoelang blijft hij zitten? De nagellak bracht niet gemakkelijk aan. Ik vond hem nogal stroperig werken, waardoor het effect ook een klein beetje streperig werd. Bij het drogen leek dit wel te verdwijnen. De dekking van het nagellakje is goed. In twee laagjes heb je mooi gelakte nagels. Verder droogt het lakje ook ontzettend snel. Echt een pluspunt! Verder nog een pluspunt: het lakje houdt lang stand! Ik kon deze wel 4 dagen dragen zonder chippen. Ik ben enthousiast! 
Coral Dream
 
Coral Dream is een lichtperzik / lichtoranje kleur. Helemaal zomerproof! Dit lakje
leek net iets makkelijker aan te brengen dan Gum Pink, maar toch vond ik ook hier dat de nagellak wat stroperig
en strepiger aanbracht. Gelukkig kan een topcoat het streperige effect wat
verdoezelen. De dekking van dit lakje
was wederom goed en de nagellak droogde heel snel op.
Ondanks dat de nagellakjes wat streperig aanbrengen, ben ik heel tevreden over deze lakjes. De kleuren zijn heel bijzonder en mooi. Beide lakjes dekken perfect in 2 laagjes, drogen snel en ze blijven toch een 3 à 4 tal dagen zitten zonder te chippen. In vergelijking met de ‘oude’ E.L.F. nagellakjes merk ik dat de dekking veel beter is geworden. De lakjes zijn er in mijn ogen dus absoluut op vooruit gegaan. Kortom, zeker een aanrader!
 
Deze lakjes zijn te koop bij E.L.F. voor € 2,50 per stuk. 
 
Wat vinden jullie van deze lakjes?

Liefs,

 

Sanne

28 reacties

  1. De kleuren zijn mooi! Wanneer ik ooit weer eens een bestelling plaats bij E.L.F dan toch maar eens een lakje mee bestellen. Ik heb hier nog geen lakjes van. 😉

  2. Wauuuuuw ik ben verliefd! Wat een geweldige kleurtjes, ik vind vooral de perzik kleur echt zó mooi. <3 Mooie foto's ook! Wauw wauw wauw!

  3. Dat streperige vind ik nog niet eens zo heel erg opvallen hoor! Ze zijn gorgeous van kleur, ook van die heerlijke zoetsappige zomerlakken. Pretty!

Reacties zijn gesloten.