Shoplog Action & Kruidvat

Geplaatst door
Afgelopen zaterdag zijn mijn vriend en ik naar de Action en Kruidvat geweest. Het was immers tijd om weer een voorraadje producten in te slaan! We hebben zowel beauty- als huishoudelijke spullen gekocht en het leek mij wel een fijn idee om onze gekochte spulletjes aan jullie te laten zien. Kijken jullie even mee?
 

♡ ACTION 
 

Als eerste de huishoudelijke spulletjes!

Ik koop vrijwel altijd Persil Pure Moments als wasmiddel. Ik vind de geuren gewoon heel lekker en fris ruiken. Mooi meegenomen is de goedkope prijs. In de Action betaal je slechts € 2,69 per fles! 
 
Daarnaast heb ik twee automatische luchtverfrissers gekocht voor in het toilet. Per stuk betaal je € 1,35.
 

Wanneer ik in de Action ben, leg ik altijd een flesje afwasmiddel in mijn winkelmandje. Het kost maar € 0,59 en het komt steeds van pas.

Dan heb ik ook twee pakken schoonmaakdoekjes gekocht. Ik vind deze doekjes zooo makkelijk! Je kan ze gebruiken voor in je hele huis én ze ruiken lekker naar appel. Een pak met 25 doekjes kost € 0,99.

 
Mijn vriend en ik eten dolgraag wraps, vooral met groentjes en kip, mmm! In de Action kopen we altijd durum wraps. Een pak met 6 stuks kost daar slechts € 1,39.
 
Natuurlijk heb ik ook wat beauty spulletjes gekocht!

Als eerste enkele heerlijke bruisballen voor in bad. Over de roze bruisballen heb ik reeds een review geschreven, de groene bruisbal is nieuw voor mij en ruikt naar groene thee. Ik ben alvast benieuwd! De roze ballen kosten € 1,99 en de groene € 0,79.

 
Dan heb ik nog een shampoo en conditioner met arganolie gekocht. Ik heb deze producten al eerder gebruikt en ik ben er best tevreden over. Momenteel is mijn haar wat droger en deze shampoo en conditioner zijn daar ideaal voor. Ze hydrateren en maken mijn haar een stuk gladder. Beide producten kosten € 1,29. 
 

Sinds kort vind je in de Action ook CC creams. Ik heb er al enkele positieve reviews over gelezen op andere blogs, vandaar dat ik ook heel benieuwd ben om deze cream een keer te proberen. Het zou wel super zijn mocht hij goed zijn werk doen want hij kost maar € 1,39!
 
Dan heb ik nog een pakje lippenbalsems gekocht. Ik koop deze eigenlijk altijd als ik in de Action ben. Ze zijn goed en natuurlijk ook weer lief voor de portemonnee. Voor een pak betaal je € 0,79.
 
Als laatste nam ik twee toblerones mee naar huis. Eentje voor mijn vriend en eentje voor mezelf, zo kunnen we niet vechten hè, haha! Een reep kost € 0,89.

♡ KRUIDVAT 
 
 
In het Kruidvat heb ik enkele zomerse nagellakjes van Essence en NYC gekocht. Van deze lakjes komen sowieso nog reviews op mijn blog. De lakjes van Essence kosten € 1,69 per stuk en die van NYC € 2,49.
 
Mijn gezichtsprimer van Catrice is bijna op en daarom heb ik een nieuwe gekocht, dit keer van NYC. Benieuwd of deze even goed zijn werk doet als die van Catrice! Ik heb er € 3,49 voor betaald.
 
Meestal vind ik het heerlijk om mijn gezicht uitgebreid te reinigen, maar heel soms vind ik het makkelijk om snel een reinigingsdoekje over mijn gezicht te wrijven, bv. als ik te moe ben of geen zin heb in een uitgebreide routine. Daarom heb ik altijd een pakje reinigingsdoekjes in huis. Dit keer heb ik er gekocht van Euro Profit Essential. Ze kosten maar € 0,79 dus ik ben heel benieuwd naar hun werking.  
 
Dan heb ik een micellair water van Garnier gekocht. Ik heb dit al eerder gebruikt en ik ben er zeer tevreden over. Een tijdje terug heb ik er reeds een review over geschreven. Als je hem graag wil lezen, klik dan hier. Een fles van 400 ml kost € 5,99. 
 
Ik had dringend een nieuwe reinigingsmelk nodig en daarom besloot ik die van Kruidvat eigen merk te kopen. Ik heb er nog geen ervaring mee dus ik ben benieuwd of het wat is. De reinigingsmelk kost € 1,59.
 
Als laatste heb ik een deodorant van Dove gekocht. Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit een deo van dit merk geprobeerd! Ach, voor alles een eerste keer, nietwaar? Ik heb er € 2,99 voor betaald.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Waar willen jullie graag een review van zien?


Veel liefs,

Vanessa xxx

40 reacties

  1. Je hebt fijne spulletjes gekocht….Ik zou graag wel wat meer willen weten over de gezichtsprimer van NYC, ik ben hier wel erg benieuwd naar…

    Groetjes Petra

  2. Goed geslaagd meid! Die lakjes zien er heerlijk zomers uit. Ik heb echt een zwak voor nagellak maar gebruik het bijna alleen op mijn teennagels.

  3. wat een leuke aankopen zeg!
    Ik ben heel benieuwd naar de review van de essence nagellakjes 🙂

    xx julia

  4. Wat een superleuke aankoopjes! Die shampoo met arganolie lijkt mij best fijn en ik ben benieuwd hoe de CC cream van bij de Action je zal bevallen.

    1. Hihi nee! De lakjes worden getest door mijn gastblogger Sanne. Ik stuur haar om de zoveel tijd nieuwe lakjes op, vandaar dat het er meteen voldoende zijn om een pakketje te versturen 🙂

  5. Die nagellakkleurtjes zijn erg leuk, ik ga ook altijd naar de Action voor mijn schoonmaakspullen, ben benieuwd naar de cc cream 🙂

  6. Wat een leuke aankopen zeg! Ik kan ook altijd goed slagen bij de Action en Kruidvat! Bij de Action heb ik ook altijd een paar standaard dingen die ik daar koop :). Ik ben wel benieuwd naar de primer en de nagellakjes!

  7. Wat een leuke aankopen! Mooie lakjes en die schoonmaak doekjes daar ga k de volgende keer ff naar opzoek hihi! 😛

  8. Leuke en vooral fijne producten ik ben zelf wel erg benieuwd naar de lakjes

  9. Oh, heerlijk! Met volle tassen thuis komen, I love it. Maar goed, ik ben zelfs al dol op de 'normale' boodschappen, haha.

  10. Ik ben benieuwd wat je van de shampoo van Action vindt, ik vond het namelijk helemaal niets. Leuke aankopen!

  11. Je hebt leuke spulletjes geshopt!
    Amai wat is de wasmiddel super goedkoop in de Action 😮 zal ik zeker ook eens voor kijken!
    Ben benieuwd naar de ccCream van de Action 🙂
    X

  12. Wat een leuke aankopen! Die reinigingsmelk van de Kruidvat is echt heel fijn, die heb ik ook tijden gebruikt. X

Reacties zijn gesloten.