Mijn favoriete liedjes van dit moment

Geplaatst door
Het is alweer even geleden dat ik jullie mijn favoriete liedjes van het moment liet zien, en dat terwijl muziek eigenlijk heel belangrijk voor me is. Al van kleins af heb ik iedere dag muziek nodig. Ik kan er niet alleen mijn gedachten en gevoelens in kwijt, het is ook de ideale manier om me eens goed te laten gaan. Hieronder heb ik mijn favoriete nummers van dit moment geselecteerd. Bereid je alvast voor op enkele stevige beats! Waar is da feestje? Juist!
 

D-Devils – Dance With The Devils (The Games Are Open)
 
In de jaren ’90 was ik al fan van dit nummer, maar sinds kort hebben de D-Devils een nieuwe versie uitgebracht (voor het WK?). Meestal vind ik de nieuwe versies van oude nummers niet zo geslaagd, maar dit keer ben ik heel enthousiast. Wat mij betreft is dit de ideale plaat om eens goed uit de bol te gaan! Helaas is er nog geen videoclip beschikbaar.
Kiesza – Hideaway
 
Dit nummer bestaat slechts enkele maanden, maar het doet me heel erg denken aan de 90’s en dat vind ik leuk! De beat, de kleren, de dansbewegingen… Heerlijk om even terug te gaan naar die tijd. Van mij mag de muziek uit de jaren ’90 gerust een beetje terugkomen.
Chris Brown ft. Lil Wayne & Tyga – Loyal
   
I know, Chris Brown is niet de meest geliefde celeb door zijn veelvuldig druggebruik en gewelddadige gedrag, maar ik hou wel van zijn muziek. Zijn nummers hebben altijd zo’n toffe beat, eentje waarbij je niet anders kan dan mee bewegen. Ik heb hem vorig jaar trouwens een keer live gezien en hij kan echt supergoed dansen!
Flo Rida – How I Feel
Ook op dit nummer kan ik onmogelijk blijven stilstaan. De muziek van Flo Rida heeft telkens zo’n goede beat en zijn coole stem maakt het helemaal af. Helaas zie ik hem niet zo graag bezig, ik vind hem nogal een dikke nek hebben, haha. Dat is natuurlijk het voordeel aan muziek: je hoeft er enkel naar te luisteren 😉 
Duke Dumont – I Got U
Wanneer ik dit nummer hoor en de videoclip bekijk, dan krijg ik een instant zomergevoel! Stiekem heb ik dan zin om mijn koffers te pakken en naar een zonnige bestemming te vliegen. Zon, zee, strand… en een lekkere cocktail <3
Stromae – Ta Fête
 
Als er één Belgische artiest is waar we terecht fier op mogen zijn, dan is het wel Stromae. Wat een goede nummers heeft die jongen al uitgebracht! Het is er iedere keer boenk op… Hij heeft een unieke stijl en doet gewoon zijn eigen ding, daar hou ik van!
The Chainsmokers – #Selfie
Ken je het gevoel dat je een liedje eigenlijk zo stom vind waardoor je het net leuk vind? Dat heb ik met #Selfie! Iedere keer dat ik dit liedje hoor denk ik: “Och, ze zijn daar weer…”, maar toch zet ik de volumeknop steeds een beetje luider, oeps!
Alicia Keys – It’s On Again
Als laatste het nieuwe nummer van Alicia Keys. Zij is een artieste die ik steeds meer weet te appreciëren, vooral nu haar muziekstijl wat meer veranderd. Ze heeft een zeer mooie stem om langzame nummers te zingen, maar in dit genre heb ik haar nog liever. Ik vind haar kapsel in deze videoclip trouwens ook heel leuk!
Wat is jouw favoriete nummer van dit moment?
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

 1. Hideaway is inderdaad net een nummer van in de 90's! Alhoewel ik niet echt luister naar Franstalige liedjes zijn die van Stromae echt heel goed!

 2. Wat erg, ik ken hier geen 1 liedje van haha, behalve de eerste dan, maar dan de oude versie;) Leuk! Ik ga ze eens bekijken:)

 3. Duke Dumont, oh wat hou ik van dit nummer! Het is zo vrolijk en zomers 🙂
  Tyga en Chris Brown zijn ook altijd goed <3

 4. Ik vind Stromae geweldig, ga in november naar zijn concert 🙂 leuke liedjes allemaal een paar ken ik nog niet die ga ik luisteren. Liefs

 5. Grappig om te zien hoe jouw muzieksmaak is. Eigenlijk is het heel anders dan me bij jou had voorgesteld. Leuk en verrassend voor mij dus!

 6. Ik kende Kiesza nog niet 😉 Maar Selfie gaat zat de laatste week continue in mijn hoofd!

  Leuke lijst!
  xx julia

 7. Wat een leuke liedjes! Eerlijk gezegd kende ik alleen nog maar het nummer selfie van deze lijst!

Reacties zijn gesloten.