Terug van weggeweest: opgemaakte producten

Geplaatst door
Tot december 2013 toonde ik jullie iedere maand mijn opgemaakte producten. Ik ben met deze rubriek gestopt omdat ik niet elke maand genoeg producten had om te laten zien. Toch heb ik besloten om deze rubriek terug op te nemen, maar dan niet iedere maand. Ik ben van plan om pas een artikel te schrijven wanneer ik voldoende producten (minstens 10) heb opgemaakt. Waarom wil ik er opnieuw mee beginnen? Wel, ik merk dat ik heel wat producten opmaak waarover ik graag iets wil vertellen op mijn blog maar waarover ik helaas geen uitgebreide review kan schrijven. Denk maar aan reinigingsdoekjes, douchegel, deodorant, tandpasta… Dat zijn allemaal producten die ik liever wil samenvoegen in één uitgebreid artikel i.p.v. er afzonderlijke en korte artikels over te schrijven. Ik heb er alvast zin in en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! Hieronder laat ik jullie mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd zien. Kijken jullie mee?
 

Meestal vind ik het heerlijk om mijn gezicht uitgebreid te reinigen, maar soms vind ik het ook makkelijk om snel een reinigingsdoekje over mijn gezicht te wrijven, bv. als ik te moe ben of geen zin heb in een uitgebreide routine. Om die reden heb ik altijd een pakje reinigingsdoekjes in huis. 

Coconut Care Reinigingsdoekjes (Action)
Nu het zomer is gebruik ik graag de coconut care reinigingsdoekjes van de Action. Deze doekjes zijn lekker fris en hebben een heerlijke kokosgeur! Een minpunt is dat de doekjes voor mij nog iets vochtiger mochten zijn, al kan je dit grotendeels verhelpen door het pak op de kop te leggen zodat de vloeistof naar beneden zakt en je altijd een nat doekje hebt. Daarnaast zijn de doekjes ook niet superzacht, maar best wel oké. Een pak van 25 doekjes kost slechts € 0,79 dus voor die goedkope prijs mag je niet te veel verwachten natuurlijk.
Demake’up Expert Reinigingsdoekjes 
 
De reinigingsdoekjes van Demake’up Expert heb ik ontvangen om te reviewen. Als je deze doekjes vergelijkt met die van de Action, dan merk je dat de kwaliteit veel beter is. De doekjes zijn vochtiger, steviger en ze zijn zachter voor je huid. Uiteraard is dit ook te merken aan de prijs. Voor een pak van 25 doekjes betaal je ongeveer € 4. Ik gebruik slechts af en toe een reinigingsdoekje dus dan vind ik het zonde om er zoveel geld aan te geven. Als je iemand bent die dagelijks reinigingsdoekjes gebruikt, dan investeer je beter wel in wat duurdere doekjes (bv. die van Demake’up) omdat die ook beter zijn voor je huid. Deze reinigingsdoekjes zouden trouwens ook waterproof zijn, maar ik heb er geen ervaring mee. Ik gebruik altijd gewone make-up dus ik kan helaas niet zeggen of het wat is.

 

 
Demake’up Expert Oogmake-up Reiniger Pads
 
Ook de oogmake-up reiniger pads heb ik gekregen om te reviewen. Over de expert pads (waterproof) ben ik helaas niet tevreden omdat ze mijn ogen irriteren. Ik krijg er telkens tranen van en ook een troebel zicht, niet echt aangenaam. Mijn oogmake-up wordt wel goed verwijderd, maar jammer genoeg is dit voor mij dan ook het enige pluspunt aan deze pads. 

Demake’up Sensitive Oogmake-up Reiniger Pads
 
Over de sensitive pads ben ik dan wél zeer tevreden. Deze pads zijn geschikt voor de gevoelige ogen en dat merk je ook. Mijn ogen prikken niet en ik heb er ook geen troebel zicht van. De pads verwijderen vlot mijn oogmake-up. Niets op aan te merken!
 
Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel


Dit is een fijne en milde reinigingsgel op basis van komkommers, groene thee en Aloë Vera. Allemaal ingrediënten die de huid hydrateren en beschermen tegen onzuiverheden, top dus! Ik gebruik hem het liefst ’s ochtends omdat hij lekker fris ruikt, ideaal om de dag mee te beginnen! Mocht je graag een uitgebreide review lezen, klik dan hier
Garnier Micellair Reinigingswater

Ik ben een grote fan van micellair reinigingswater. Vooral over het water van Garnier ben ik zeer tevreden, ik koop het eigenlijk iedere keer opnieuw. Dit micellair water verwijdert supervlot mijn (oog)make-up en is mild en zacht voor mijn huid. Ik heb er reeds een review over geschreven. Als je hem graag wil lezen, dan kan dat hier.

Kruidvat Wattenschijfjes

Wanneer ik reinigingsmelk, tonic of micellair water gebruik, dan doe ik dat het liefst met grote wattenschijfjes. Ik koop deze wattenschijfjes altijd bij de Action of Kruidvat. Ze zijn prima én goedkoop! Eigenlijk ben ik totaal niet moeilijk wat betreft wattenschijfjes. Ze moeten gewoon een beetje stevig zijn en niet pluizen. Dit keer heb ik een pak opgemaakt van Kruidvat eigen merk.

Kruidvat Natural Lippenbalsem

Ik heb het hele jaar door last van droge lippen dus een voedende lippenbalsem is een echte must. Omdat ik het zo vaak gebruik, koop ik meestal goedkope lippenbalsems van Kruidvat of Action. Nu heb ik er eentje opgemaakt van Kruidvat eigen merk, deze doet goed zijn werk! (het rijmt nog ook, haha)

Colgate Max White One Mondwater
 
Dit mondwater heb ik gekregen van familie. Ze hebben het gratis gekregen in een winkel en uiteraard ben ik de perfecte persoon om zulke producten uit te proberen! Dit mondwater voorkomt het ontstaan van vlekken, helpt beschermen tegen bacteriën en heeft een verfrissende smaak. Daarnaast zou het helpen om de tanden langer wit te houden. Veel beloftes dus, maar ik heb er alvast niet veel van gemerkt. Mijn mond voelt wel fris, maar dat is het dan ook. Daarom zou ik eerder een goedkoper mondwater gebruiken, eentje die niet bedoeld is om je tanden witter te maken want daar betaal je ook voor. 
 
Viofluor tandpasta (Aldi)
 
Ik ben niet moeilijk wat betreft tandpasta. Zolang deze mijn tanden maar schoon maakt en een fris gevoel geeft, ben ik al lang tevreden. Daarom geef ik er ook niet veel geld aan. Dit keer heb ik een Viofluor tandpasta van de Aldi opgemaakt (slechts € 0,55). Ik heb er niets op aan te merken, hij is gewoon goed.

Rituals T’ai Chi Douche Foam


Afsluiten doe ik met één van mijn favoriete douche foams van Rituals: T’ai Chi. Dit is een heerlijke douche foam met witte lotus en groene thee. Het is een frisse geur, ideaal om mee wakker te worden! Ik gebruik deze douche foams trouwens ook om me te scheren. Als ik mezelf inzeep onder de douche, dan kan ik er net zo goed een scheermesje over halen. 

Wat vinden jullie van mijn opgemaakte producten? Vinden jullie het fijn dat deze rubriek terug is?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

18 reacties

  1. Haa, zo'n artikels lees ik graag. Much appreciated dat je zo eerlijk bent over producten, ookal kreeg je ze toegestuurd! En micellair water, ik ben er ook echt dol op, die fles van Garnier is al onmisbaar in de badkamerkast.

  2. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik heb er een aantal zelf ook van, namelijk die van Demak'Up en de lippenbalsem van de Kruidvat 🙂

  3. Wat leuk, ik had geen idee dat ze bij de action ook van die reinigingsdoekjes hadden met kokosgeur…ik vind dat heerlijk ruiken namelijk dus….tja op naar de action , maar weer .. 🙂
    leuke producten heb je opgemaakt….

Reacties zijn gesloten.