Nieuw in mijn douche: Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel & Nivea Creme Care Shower Cream

Geplaatst door
Ik vind het heerlijk om te douchen. ’s Morgens heb ik veel tijd nodig om wakker te worden en een verfrissende douche kan daar zeker bij helpen. Ik ben iemand die graag verschillende producten in de douche heeft staan, ik wil gewoon keuze hebben en niet iedere dag hetzelfde gebruiken. Daarom staan er altijd meerdere douchegels in mijn douche. Op dit moment zijn dat o.a. de Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel en de Nivea Creme Care Shower Cream. Hieronder vertel ik jullie meer over deze producten!
 

 Fa Vitamine C + Pink Grapefruit Shower Gel


Deze douchegel is ideaal om ’s ochtends te gebruiken. Hij bevat vitamine C en roze pompelmoes. De vitamine C zorgt voor een intensieve huidverzorging en het stimulerend parfum van roze pompelmoes verwent lichaam en zintuigen. De geur is heerlijk fruitig en verkwikkend waardoor je ’s morgens makkelijker wakker wordt en energiek aan de dag kan beginnen. Deze douchegel is trouwens ook prettig om te gebruiken op warme zomerdagen!

De Fa Vitamin C + Pink Grapefruit Shower Gel bevat 250 ml, kost € 2,89 en is verkrijgbaar bij de drogist.

 Nivea Creme Care Shower Cream

 

De meeste onder jullie kennen vast wel de blauwe, traditionele pot van Nivea. In de pot zit een dikke, ouderwetse crème die je kan gebruiken voor je hele lichaam. I love it! Ik was dan ook enthousiast wanneer de Creme Care Shower Cream in de winkelrekken stond. Deze douchecrème heeft namelijk dezelfde typische geur als die van de blauwe pot, heerlijk! Het is een douche crème dus de substantie is iets vaster en dikker dan een gewone douchegel. Daarom zullen sommigen dit product liever in de herfst en winter gebruiken. Ik hou heel erg van de unieke geur van Nivea dus ik kan deze douchecrème eigenlijk het hele jaar door wel appreciëren. 


De Nivea Creme Care Shower Cream bevat 250 ml, kost € 2,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.
Wat vind jij van deze douchegels? En hou jij ook van afwisseling onder de douche?
 


Veel liefs,

Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik wissel in de douche heel vaak af (heb echt voor douche producten) deze ken ik beide nog niet. FA lijkt mij heerlijk qua geur maar de Nivea lijkt mij goed verzorgend x

  2. Jeej, ik heb ook die van Fa. Ik had hem mee op vakantie dus sinds toen doet de geur me aan vakantie denken 🙂

  3. Ik heb ook standaard twee verschillende douchegels in mijn douche staan. Van Fa gebruik ik eigenlijk niets, wel van Nivea, maar niet de douchegel.

  4. De Fa, heb ik pas gekocht, maar nog niet gebruikt ,wel stiekem aan geroken en jammie, die ruikt onwijs fris….

    Groetjes Petra

  5. Lijken me heerlijke producten! van fa koop ik ook af en toe een douche gel maar deze heb ik nog niet, nivea gebruik ik altijd de shower bodylotion van maar deze lijkt me ook fijn!

  6. Ik douche vaak juist in de avond, lekker ontspannend! Die van Nivea lijkt me echt héérlijk, ik ben gek op de geuren van ze. Maar op de warmste zomerdagen douche ik vaak ook in de ochtend, dan is een verfrissende gel net wat prettiger!

Reacties zijn gesloten.