Chilly Gel voor intieme frisheid + gratis sample!

Geplaatst door
De warme zon op je huid, dobberen in zee, in een tentje slapen of nachtenlang dansen onder de sterrenhemel: het is zomertijd! Maar hoe heerlijk de zomer ook is, door de hogere temperaturen kun je je soms iets minder fris voelen, vooral van onder… Met de producten van Chilly Gel hoef je je geen zorgen te maken en voel je je zelfs op de warmste zomerdag schoon en zeker!
 

Of je nu op vakantie bent of in eigen land, tijdens de zomer zorgen zand, zweet of zwemwater er regelmatig voor dat je behoefte hebt aan wat extra frisheid, vooral in de lagere regionen. In zo’n geval biedt Chilly Gel de oplossing! Chilly heeft niet alleen een reinigende werking, het behoudt ook de natuurlijke balans van je vagina, geeft een verfrissend gevoel en het vecht tegen nare geurtjes. Chilly Gel bevat een vleugje menthol, dat een tintelende sensatie geeft. Chilly Gel is er in een verpakking van 250 ml en vanaf nu ook in een kleiner formaat van 50 ml dat overal met je mee kan reizen. Zo ben je elke dag overal fris! De wasemulsie met pH-waarde 5 is speciaal ontwikkeld voor dat kwetsbare gebied en behoudt de natuurlijke balans van je vagina. Alle producten zijn hypoallergeen en gynaecologisch getest, waardoor ze veilig zijn voor dagelijks gebruik. 

Chilly Gel 

Chilly Gel is een wasemulsie speciaal ontwikkeld voor langdurige bescherming en natuurlijke frisheid van de intieme zone. De frisse formule, verrijkt met natuurlijke menthol, verkoelt, reinigt en helpt nare geurtjes in de intieme zone te bestrijden. Geschikt voor dagelijks gebruik onder de douche. Ideaal tijdens de menstruatie, het sporten, op vakantie of op andere momenten waar maximale frisheid gewenst is.
 
De zeepvrije formule, met pH waarde 5, helpt de natuurlijke fysiologische balans van de vaginale slijmvliezen te behouden. De producten zijn klinisch getest.
 
Prijs: € 4,99
 
Chilly Gel Mini 
 
De Chilly Gel is ook verkrijgbaar in een klein flesje. Deze is precies hetzelfde, alleen is het een flesje van 50 ml in plaats van 250 ml. Dit mini formaat past makkelijk in je (toilet)tas en zorgt daardoor overal voor intieme frisheid. 
Prijs: € 1,69
 
Chilly Gel Pocket
 
 
Naast de flesjes zijn er ook handige pocket tissues die je makkelijk mee kunt nemen. Dit is een biologisch afbreekbaar tissue wat betekent dat je deze door de wc kunt spoelen zonder dat deze verstopt raakt. Dat kun je met normale vochtige doekjes niet en daarom is het ook zo handig. Bovendien is het ook een handig formaat dus prima om mee te nemen waar je ook heen gaat!
Prijs: € 2,95 (voor 12 doekjes)
Gratis sample 
 
Via de website kan je een gratis sample van het product aanvragen. Dit kan erg handig zijn als je nog twijfelt of het wel iets voor jou is en je het graag een keer wil proberen!


Verkrijgbaarheid

In Nederland is Chilly te koop in de meeste drogisterijen en Kruidvat. In België heb ik de producten van Chilly nog niet gezien bij Kruidvat, maar ze zijn wel verkrijgbaar bij Bol.com.

 
Wat vind jij van deze producten? Ga jij een gratis sample aanvragen?

20 reacties

  1. Lijkt me best een fijn product, zeker inderdaad voor de warme zomerse dagen! Ik ga zeker een sample aanvragen 🙂

  2. hmm ik heb deze spullen ook opgestuurd gekregen maar mijn onderste raakte er juist van slag van.. kreeg last van blaasontsteking iedere keer als ik iets van deze lijn gebruikte dus ik ga het niet reviewen.. liefs x

  3. Ik ken het wel, maar doe het niet. Ik heb altijd het idee dat het de balans juist aantast van je vagina, waardoor je bijv. een vaginale schimmelinfectie kan krijgen. Wij raden het ook altijd af op ons werk (huisartsenpraktijk) Sorry Chilly!

  4. Nee, ik durf dit ook niet aan. Precies om wat Cindy hierboven zegt: ik ben juist bang dat de natuurlijke balans verstoord raakt.

  5. Om eerlijk te zijn weet ik niet, ik vind het aan de ene kant fijn (ook al zit het tussen mijn oren dat alles met een product gewassen dient te worden) en aan andere kant gebruik ik het liever niet (door mijn opleiding weet ik ongeveer hoe het zit etc.).

  6. Ik kende het al, maar ik weet niet of het iets voor me is! Het lijkt me best apart, maar wel interessant zo'n review! 🙂

  7. Ik ken het product alleen van naam en de tv reclame, maar heb het nog nooit gebruikt, dus ik vraag wel een sample aan…

  8. Het is handig voor op festivals of tijdens het uitgaan enzo, want you never know! Het ruikt ook best lekker!

  9. Ik gebruik altijd intieme zeep van Nivea want gewone douchegel is niet echt goed voor je intiem!
    Ik zal zeker dat merk ook eens proberen, ik heb het inderdaad ook nog niet gezien in het kruidvat!
    X

  10. Vagina's zijn gewoon zelfreinigend en wassen met een washandje en water is meer dan voldoende.
    Dit soort producten zijn juist slecht voor je en kunnen zelfs schimmelinfecties veroorzaken.

    Serieus, dit soort merken proberen je aan te praten dat onze intieme delen 'stinken' maar daar heb ik nou nog nooit last van gehad. Als je dat wel hebt moet je gewoon wat vaker douchen.

Reacties zijn gesloten.