Review: Starskin VIP The Gold Foot Mask

Geplaatst door

Het Starskin VIP The Gold Foot Mask ziet er veelbelovend uit. Niet alleen door de naam, maar ook door de prachtige, luxe verpakking. En dan heb ik nog niets gezegd over de beschrijving. Met dit Starskin Gold Foot Mask van € 12,99 kan je je voeten in goud wikkelen voor de meest luxe voetbehandeling ooit. Het voetmasker verzacht, strijkt glad en voedt zelfs de meest ruwe voeten in slechts 15 minuten. Althans, dit wordt beloofd door Starskin, maar klopt het ook? Is dit Starskin foot mask écht zo bijzonder en is het z’n geld wel waard? Ik heb het voetmasker getest en deel hieronder mijn ervaring met jullie!

starskin vip the gold foot mask

Beschrijving Starskin VIP The Gold Foot Mask – € 12,99 

‘Wikkel je voeten in goud voor de meest luxe voetbehandeling ooit. The Gold Mask™ folie sokken bevatten twee lagen. Een binnenste laag die gedrenkt is in een formule gebaseerd op Bulgaarse roos en verrijkt is met pure sheaboter en rozenbottelolie. En een buitenste beschermende folie laag die een intens verwarmend effect creëert voor maximale absorptie. Het Starskin foot mask verzacht, strijkt glad en voedt zelfs de ruwste voeten in maar 15 minuten. Het voetmasker is geschikt voor droge voeten en nagelriemen, een ruwe huid en gebarsten hielen.’

  • De zelfverwarmende dubbellaagse technologie sluit de natuurlijke lichaamswarmte in om de absorptie van de ingrediënten te maximaliseren.
  • De non-water based formules bestaan uit een basis van botanische extracten en hogere concentraties vitamines & antioxidanten. Dit in tegenstelling tot de meeste op water gebaseerde huidverzorgingsproducten, waardoor de formulering verdunt en werkzaamheid verliest.
  • Bevat Bulgaars Rozenwater (83%), bekend om zijn intens voedende, hydraterende en herstellende werking op de huid.

starskin vip gold foot mask

Ingrediëntenlijst

Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, C18-21 Alkane, Rosa Canina Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beta-Glucan, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Chenopodium Album Flower Extract, Plantago Asiatica Extract, Rehmannia Glutinosa Root Extract, Meteorite Extract, Allantoin, Hydrogenated Lecithin, Sorbitan Olivate, Sorbitan Stearate, Zeolite, Panthenol, Cetearyl Olivate, Xylitol, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Polysorbate 60, Stearic Acid, Hydroxyethylcellulose, Myristic Acid, Sodium Acetate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Tocopheryl Acetate, Water, Cetyl Alcohol, Trehalose, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Glycosyl Trehalose, Fragrance, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Polysorbate 80.

De hoofdingrediënten zijn Bulgaarse roos, shea butter en rozenbottelolie.

Hoe moet je het Starskin Gold Foot Mask gebruiken?

Was je voeten en dep ze droog. Haal de sokken uit de verpakking en scheidt ze langs de voorgeknipte lijn. Laat je voeten tussen de binnenste serum gedrenkte viltlagen glijden. Gebruik de stickers om de sokken goed dicht te maken. Dit zal het verwarmende effect stimuleren voor maximale resultaten. Houd de sokken 15 minuten aan. Verwijder ze en gooi ze weg. Masseer zachtjes het resterende serum in en spoel je voeten niet af.

Gebruik onmiddellijk na openen. Geschikt voor alle huidtypen. Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor kokosnoot. Voor een extreem gevoelige en allergisch reagerende huid wordt een huidtest aanbevolen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen. Als contact voorkomt, spoel met water. Niet blootstellen aan direct zonlicht en hoge temperaturen.

starskin gold foot mask

Mijn ervaring

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: dit voetmasker is een dikke flop! Zoals ik reeds zei, ziet het voetmasker er veelbelovend uit. De naam, de chique verpakking en de beschrijving laten je geloven dat dit voetmasker het beste exemplaar ter wereld is, maar helaas valt dit erg tegen. Waarom? Mijn voeten zijn te groot voor de sokken! Ik heb schoenmaat 41 en heb best brede voeten, maar dit is nog nooit eerder een probleem geweest bij het gebruik van voetmaskers. Oké, sommige voetmaskers zitten wat krapper dan de andere, maar in dit Starskin foot mask geraken mijn voeten gewoon niet in. Ik heb het geprobeerd maar de sokken scheurden open aan mijn hielen, wat je op onderstaande foto kunt zien. Wat een teleurstelling!

starskin vip foot mask gold

Doordat de sokken te klein zijn, heb ik het voetmasker ook niet kunnen gebruiken zoals het hoorde. Van dat intens verwarmende effect heb ik niets gevoeld aangezien de sokken achteraan open waren gescheurd. Ik heb het voetmasker wel 15 minuten laten zitten om te kijken of het überhaupt iets heeft gedaan. Ja, na gebruik voelden mijn voeten zacht aan, maar daarmee is het ook gezegd. Ik vind ze zeker niet beter dan de goedkopere voetmaskers die ik al heb gebruikt. De meest luxe voetbehandeling ooit, zoals Starskin het beschrijft, zou ik het niet echt noemen, lol.

Ik ben zeer teleurgesteld. Dit voetmasker kost € 12,99 en mijn voeten passen er niet eens in. Volgens mij zijn de sokken geschikt voor maximum schoenmaat 38, groter echt niet. Mocht je, net als ik, grotere voeten hebben, dan raad ik dit voetmasker echt af. Zelfs het Action voetenmasker voor slechts € 0,84 is ruim genoeg voor mijn voeten. Jammer dat ik zo’n negatieve review moet delen, maar het is zoals het is. 

starskin foot mask gold

Het Starskin VIP The Gold Foot Mask kost € 12,99 en is o.a. te koop bij Zalando en Douglas.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.