Kasgroeit maakt leren in de glastuinbouw leuk en makkelijk

Geplaatst door

Kasgroeit heeft hun platform compleet vernieuwd: Kasgroeit.nl. Als het kloppende hart van de glastuinbouwsector, dient deze vernieuwde website als een essentiële hub voor werkgevers en werknemers die streven naar groei en vooruitgang binnen de industrie.

kasgroeit

Kasgroeit

De herontworpen website fungeert als een dynamisch platform voor het verkennen van opleidingsmogelijkheden en cursussen binnen de glastuinbouw. Met een heldere agenda blijven bezoekers op de hoogte van relevante activiteiten, waaronder boeiende workshops die regelmatig worden gehouden in verschillende regio’s, en dit alles kosteloos voor werkgevers en werknemers in de sector.

In een tijd waarin de glastuinbouw in transitie is, met centrale thema’s als energie, duurzaamheid, schaalvergroting en automatisering, erkent Kasgroeit de groeiende behoefte aan nieuwe kennis en vaardigheden bij werknemers. Daarom richt Kasgroeit zich vanaf dit jaar volledig op het bevorderen van leren en ontwikkelen binnen de sector.

Voor werkgevers biedt Kasgroeit niet alleen inspiratie, maar ook praktisch advies en ondersteuning voor de groei van hun bedrijf en werknemers. De website herbergt handige tools zoals de Binden en Boeien-scan, waarmee bedrijven hun standpunt kunnen bepalen. Inspirerende verhalen van andere ondernemers illustreren effectieve methoden om werknemers te motiveren zich te ontwikkelen, terwijl directe toegang tot adviseurs van Kasgroeit regionale expertise biedt voor specifieke uitdagingen.

Ook voor werknemers is Kasgroeit.nl de ultieme bestemming voor professionele groei. De website presenteert een uitgebreid overzicht van opleidingen en cursussen van diverse aanbieders. Voor werknemers die hun groeipotentieel willen maximaliseren, biedt Kasgroeit praktische tips en tools, zoals het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan.

Wie geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de glastuinbouw, doet er goed aan de website van Kasgroeit te bezoeken. Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig updates te ontvangen en maandelijks handige tips te krijgen over groei en ontwikkeling binnen de sector.

Kasgroeit is een gezamenlijk initiatief van CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen, Glastuinbouw Nederland, Plantum en LTO Nederland, en wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt. Het primaire doel van Kasgroeit is het stimuleren van leren en ontwikkelen binnen de glastuinbouwsector.