Wellness met overnachting

Geplaatst door

Wellness met overnachting – Een weekend vol ontspanning en luxe. En dat allemaal midden in de prachtige omgeving van Spa. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je vriend of een vriendinnenweekend. Thermen Spa is echt een geweldige plek om dit te beleven. Trouwens ook voor een leuke verwendag voor jou alleen. Het voordeel van Thermen Spa is dat je daar ook een overnachting bij kunt boeken. We willen je meenemen in de mogelijkheden en faciliteiten die Thermen Spa te bieden heeft voor een wellness met overnachting. Genoeg mogelijkheden om hier een ultiem ontspannen weekend van te maken.

wellness met overnachting

Wellness in de natuur

Als je op zoek bent naar een wellness met overnachting dan hebben we een parel te pakken. Dat is namelijk Thermen Spa. Dit ligt midden tussen de bossen en heuvels. Deze wellness ervaring is daarom een om nooit te vergeten. Met alle prachtig natuur om je heen ga je zeker ontspannen.

Begin je dag met een wandeling door de natuur. Het is er echt heerlijk rustig. Maak een lange wandeling door het bos en geniet van dit moment. Daarna ben je ontspannen en gaat de echte wellness pas beginnen. De thermale baden, sauna’s en zwembaden bieden een mooie mix van warmte en frisheid. Hierdoor kan je alle spanning zo van je af laten glijden.

Ontdek de verschillende sauna’s met allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Van de traditionele Finse sauna’s tot de aromatherapie sauna. Na een dag vol ontspanning is het tijd om jezelf de luxe van een overnachting in Thermen Spa te gunnen. Het complex straalt comfort uit. Je blijft hierdoor hangen in de ontspanning die je gevoeld hebt tijdens de sauna’s. Je bent misschien zelfs wel nog meer ontspannen dan eerder.

Geniet ook van het heerlijke restaurant. Het menu is helemaal aangepast op de omgeving. Waardoor je in een mix van lokale ingrediënten en culinaire hoogstandjes een prachtige ervaring gaat beleven. Het zijn smaakvolle gerechten die je verblijf compleet maken. Het eten is een ervaring op zich.

De faciliteiten

De faciliteiten die aanwezig zijn behoren tot de top. Ze hebben namelijk niet alleen de standaard faciliteiten die een wellness te bieden heeft. Ze hebben een aantal unieke extra’s die je lang niet in elke wellness vindt. Naast de diverse baden en bubbelbaden hebben ze ook een rustgevende hottub in de buitenlucht. De relaxruimten zijn ingericht met heel veel oog voor detail. Dat is niet iets waar je als wellness ganger direct op let. Maar dat maakt dit juist zo ontspannen. Hier kun je echt genieten en tot rust komen.

Je kunt jezelf ook laten verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling. Waar je geholpen wordt door ervaren masseurs en therapeuten. Ook kun je deelnemen aan verschillende workshops. Wat te denken van een yoga workshop of een heerlijke meditatie. Dat zijn zaken die allemaal mogelijk zijn in de wellness. Zo komt je lichaam helemaal in balans met je geest. Het is daardoor niet alleen een uitje maar ook een totale ontspanning. Voor iedereen die daar naar op zoek is.