WINACTIE #2: Voor Positiviteit Scheurkalender 2024

Geplaatst door

De feestdagen staan voor de deur! Op Vanessablogt.be maken we de decembermaand extra feestelijk met een paar leuke winacties. Vandaag deel ik de tweede winactie en maak je kans op een Voor Positiviteit Scheurkalender 2024. Kan jij wel wat positieve spreuken gebruiken in je dagelijks leven? Of wil je deze scheurkalender graag cadeau geven aan iemand? Lees dan snel verder!

voor positiviteit scheurkalender 2024 

positieve spreuken

scheurkalender positieve spreuken 2024

Voor Positiviteit Scheurkalender 2024

Met de Voor Positiviteit Scheurkalender 2024 start je de dag met een goed gevoel, inspiratie of een positieve intentie! Heerlijk om zelf in huis te hebben, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Dagelijks verschijnen de spreuken van Voor Positiviteit op sociale media. De positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd door vele enthousiaste volgers. De allernieuwste en meest gewaardeerde spreuken zijn verzameld in deze kalender.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt volgt op Facebook en de winactie een like geeft.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 14 december 2023. De winnaar zal een mailtje ontvangen (check je mailbox!) en zal bekend gemaakt worden in deze blogpost. Veel succes!

Winnaar: Anita te Gussinklo

Veel liefs,
Vanessa xxx

WINACTIE: Kerst bruisballen giftset van De Tuinen

WINACTIE #3: Becht Receptkaartenbox ‘Oven’

28 reacties

 1. Elke dag van het jaar 2024 een oppeppertje bij het opstaan, lijkt me heel leuk om de dag te beginnen! Super !

 2. leuk altijd leuk ween positief berichten elke dag 😊 zeker als je in de zorg werkt met alle drukte op een dag.maar werken in de gehandicaptenzorg is zeker ook wel leuk 😊

 3. ik doe graag mee aan deze leuke winactie 😍 perfect om het nieuwe jaar goed en met veel positiviteit in te zetten! ❤️

 4. Wow! Elke dag een positief woord lezen lijkt me zo heerlijk begin van de dag en ons gezin kan wel wat meer positiviteit gebruiken dus ik doe heel graag mee aan deze mooie lieve winactie. ❤️

 5. Ik doe heel graag mee voor mijn collega te verrassen. Ze loopt haar soms voorbij en misschien brengt deze scheurkalender haar wel positieve tips in 2024!

 6. IIk doe graag mee aan de winactie voor de Voor Positiviteit Scheurkalender 2024! Ik vind het altijd leuk om positieve spreuken te lezen, en ik denk dat deze kalender me elke dag een goed gevoel zou geven.
  Ik volg Vanessablogt al op Facebook, en ik heb de winactie gedeeld

 7. Oh wat geweldig dit! Zo fijn om iedere dag een positieve noot te lezen. Lekker begin van iedere dag, frisse start en met een positieve blik beginnen!

 8. Ik ben een gelukkige vrouw, zeker met mijn gezinnetje, maar elke dag een beetje extra positieve energie zou 2024 zeker nog aangenamer maken! Ik volg op Facebook!

 9. Wie kan er nu geen positieve energie in zijn leven gebruiken? Zeker in deze tijd. Ik doe graag mee!

 10. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op Facebook.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik vind dit een heel leuke winactie!
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

  1. Wat een fijne kalender! Na een jaar vol rouw en verdriet in huis, lijkt me deze scheurkalender enorm tof! Elke kleine beetje positiviteit kan enorm helpen!

 11. wauw wat een geweldige kalender, beter kan je dag niet beginnen dan met positiviteit . ik doe heel graag mee . alvast fijne feestdagen

 12. Ik doe graag mee. Met iets positiefs in de ochtend wordt iedere dag een feestje!

Reacties zijn gesloten.