WINACTIE: Kerst bruisballen giftset van De Tuinen

Geplaatst door

De feestdagen staan voor de deur! Op Vanessablogt.be maken we de decembermaand extra feestelijk met een paar leuke winacties. Vandaag deel ik de eerste winactie en maak je kans op een kerst bruisballen giftset van De Tuinen, die je kan kopen bij Holland & Barrett. Wil je graag kans maken op deze leuke giftset? Lees dan snel verder!

de tuinen kerst bruisballen gift set

De Tuinen – Kerst bruisballen giftset 

De Tuinen Kerst Bruisballen Giftset is een feestelijke verzameling van drie bruisballen, elk met een eigen kerstthema: een kerstboom, een rudolph en een ster. Elke bruisbal is doordrenkt met heerlijke geuren die je meteen in de feeststemming brengen. Bovendien zien de bruisballen er heel feestelijk uit, waardoor ze het ideale kerstcadeautje zijn, voor jezelf of iemand anders. 

De kerstboom bruisbal biedt een verfrissende geur die je doet denken aan een sparrenbos, terwijl de rudolph bruisbal een warme, rustgevende geur heeft. De ster bruisbal verwent je met een sprankelende, feestelijke geur die je helemaal in de kerstsfeer brengt.

Elke bruisbal transformeert je badritueel in een ontspannende, verkwikkende ervaring. Terwijl de bruisbal langzaam oplost in warm water, wordt je bad gevuld met heerlijke aroma’s, terwijl verzorgende ingrediënten je huid verzachten.

Deze kerstbruisballen zijn perfect om cadeau te geven of om zelf van te genieten tijdens de feestdagen. Trakteer jezelf of je dierbaren op een heerlijk badmoment en laat je meevoeren in de magische sfeer van de feestdagen met De Tuinen Kerst Bruisballen Giftset.

kerst bruisballen giftset de tuinen

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt volgt op Facebook en de winactie een like geeft.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 12 december 2023. De winnaar zal een mailtje ontvangen (check je mailbox!) en zal bekend gemaakt worden in deze blogpost. Veel succes!

Winnaar: Jacqueline van de Manakker

Veel liefs,
Vanessa xxx

WINACTIE #2: Voor Positiviteit Scheurkalender 2024

WINACTIE #3: Becht Receptkaartenbox ‘Oven’

29 reacties

 1. Ik doe heel graag mee, ik zou ze cadeau doen aan mijn dochter van 11, die het zalig vindt bruisballen in haar bad te doen. Dus hier zou ik haar heel gelukkig mee maken. Een onverwacht extra cadeautje voor onder de kerstboom!

 2. Wij hebben thuis geen bad maar ik geef ze graag cadeau aan mijn zus. Die slaagt haar wekelijks badje niet over.

 3. Ik doe graag mee! Zo kan mijn zoontje bruisend in bad, het nieuwe jaar ingaan 🎄 ik volg via Facebook (Joke van Gent) en geef deze winactie graag een like!

 4. (✿◠‿◠)
  L= Like like like !!!
  ♡= ♡nwijs mooie prijs.
  V= Volg je op Facebook.
  E= Echt iets voor mij.

  I= Ik vind dit een heel leuke winactie!
  T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
  •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *