Imperio uitgroei poeder review – mijn wondermiddel!

Geplaatst door

Imperio uitgroei poeder review – De laatste maand van 2023 kon voor mij niet beter beginnen. Door mijn alopecia areata, die pleksgewijze kaalheid veroorzaakt, heb ik maandenlang een haarband gedragen om mijn kale plekken te verbergen. Een domper voor mijn zelfvertrouwen, kan ik je vertellen. Ik voelde me niet mooi meer en was mezelf helemaal kwijt. MAAR… Vandaag heb ik mijn haarband vaarwel gezegd want ik heb hem niet meer nodig. Ik kan mijn haar eindelijk weer los dragen en daar ben ik ontzettend blij om! Ik heb eindelijk het juiste product gevonden om mijn kale plekken op te vullen, namelijk het Imperio uitgroeipoeder donkerbruin. 

Ik heb dit product zelf gekocht. 

Imperio uitgroei poeder: wat is het? 

Met het Imperio uitgroeipoeder camoufleer je in enkele seconden perfect je (grijze) uitgroei, waardoor je je volgende kappersbezoek gewoon kunt uitstellen. Daarnaast is het poeder geschikt voor lichte en kale plekken, slapen, dun haar en een terugwijkende haarlijn. Het poeder is tevens geschikt om een baard voller te maken. Dit product kan dus gebruikt worden door vrouwen én mannen.

Het Imperio haarpoeder zit in een handig doosje en bevat alles wat je nodig hebt voor jouw styling:

– Een stevig poeder dat bij je haarkleur past (9 kleuren verkrijgbaar).
– Een fluweelzacht sponsje om het poeder aan te brengen.
– Een handig spiegeltje voor onderweg.

Ik heb de kleur donkerbruin en die past perfect bij mijn eigen haarkleur.

imperio uitgroeipoeder donkerbruin

Hoe Imperio uitgroei poeder gebruiken?

1) Was en style je haar zoals normaal. Let erop dat je haar volledig droog is.
2) Breng een klein beetje poeder aan op het sponsje dat onderin het doosje geklikt zit.
3) Breng het poeder aan op de gebieden naar jouw keuze (bv. op je haarwortels, je terugwijkende haarlijn, baard, kruin of slapen) en meng het goed met je haar.
4) Herhaal dit proces indien nodig. Hoe meer poeder je gebruikt, hoe donkerder, dikker en voller het resultaat.

Het poeder is zweet- en waterbestendig.

Mijn ervaring met het Imperio uitgroei poeder

Hieronder zie je links een foto van mijn alopecia areata, dus zonder Imperio uitgroeipoeder. Rechts zie je een foto mét het Imperio uitgroeipoeder. Wat een verschil hè? Het lijkt bijna gephotoshopt maar dat is het niet! Het poeder vult mijn kale plekken ontzettend mooi op. Mijn haar ziet er opnieuw dik en vol uit en van mijn alopecia is vrijwel niets meer te zien. Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben met dit resultaat, ongelooflijk gewoon! 

imperio uitgroei poeder review

Je zou misschien verwachten dat ik lang bezig ben met het aanbrengen van het poeder, maar niets is minder waar. Om bovenstaand resultaat te krijgen, ben ik ongeveer een minuutje bezig. Dit komt doordat het sponsje best groot is en ik veel poeder tegelijk kan aanbrengen. Natuurlijk is het de eerste keer een beetje zoeken hoe het product precies werkt en dan was ik er wat langer mee bezig, maar vanaf de tweede keer ging het echt supervlot. 

Ik ben ZO blij dat ik Imperio heb ontdekt. Dankzij dit product heb ik mijn zelfvertrouwen terug, voel ik me terug mooi en voel ik me eindelijk weer mezelf. Mijn alopecia areata is helaas niet weg, maar dit poeder is echt een wondermiddel om mijn kaalheid te verbergen. Ik hoef geen haarband meer te dragen en ik kan mijn haar weer gewoon los dragen. Nee, blijer kan je me op dit moment niet maken!

Hoe Imperio uitgroeipoeder verwijderen? 

Je kunt het Imperio uitgroeipoeder makkelijk uit je haar wassen met shampoo en warm water. Je kunt het poeder ook verwijderen met een vochtig gezichtsreinigingsdoekje, maar dit is vooral handig bij kleine oppervlakken.

Je kunt het Imperio poeder hier kopen. Het poeder is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *