Ik ging naar de Action en ik nam mee (XL shoplog)

Geplaatst door

Onlangs zijn Glenn en ik naar de Action geweest. Er stonden een heleboel dingen op ons lijstje, zowel dingen die we nodig hadden als items waar we benieuwd naar waren. Uiteraard zijn er ook een aantal dingen in onze winkelkar beland die niet op ons lijstje stonden. Want ja, zo gaat dat met de Action, haha. Bij deze een Action shoplog XL! 

action shoplog

chupa chups lolly action

Allereerst kochten we een zak Chupa Chups lolly’s voor Lara. Zo’n dingen zijn in de Action altijd goedkoper dan in de supermarkt.

€ 0,99 per zak

voetmasker action

Ik gebruik heel graag voetmaskertjes dus deze twee varianten kon ik niet laten liggen. Ik koos voor de geuren vanille en kokosnoot.

€ 0,89 per stuk

action markeerstiften

Lara wou graag haar eigen markeerstiften hebben. Bij deze!

€ 0,95 per pak

gummen action

Inmiddels zit Lara in het eerste leerjaar en leert ze schrijven. Gommen mogen dus zeker niet ontbreken. Ik sta soms wel eens versteld hoe duur deze items zijn geworden. Gelukkig bestaat de Action!

4 gummen voor € 0,49

action vuilniszakken 60 liter

We namen drie rollen Dumil afvalzakken mee naar huis. Dit soort dingen zijn ook altijd interessant om in de Action te kopen.

€ 1,59 per rol

gft zakken 140 liter action

Net als deze Dumil bio afvalzakken voor in de GFT-bak.

€ 1,58 per rol

ambi pur wc active gel eucalyptus & lime

Twee toiletreinigers van Ambi Pur in de geur eucalyptus & lime. Eentje voor beneden en eentje voor boven!

€ 1,99 per fles

schuurponsjes action

We hadden nieuwe schuursponzen nodig en die kopen we altijd in de Action.

Multy gele schuursponzen: € 0,79 (6 stuks)
Spargo zeep spons metaal: € 0,62 (10 stuks)

house of fabulosa kamer parfum

Ik hou van een lekker geurtje in huis. Ik gebruik graag geurkaarsen, geurstokjes en kamerparfums. In de Action viel mijn oog op deze House Of Fabulosa Luxury Room Perfumes in de geuren ‘Bramble Harvest’ en ‘Twilight Bouquet’. Het zijn twee heerlijke geuren die er ook nog eens luxueus uitzien. Love it!

€ 1,92 per stuk (250 ml)

fabulosa allesreiniger

Van Fabulosa kochten we ook deze drie allesreinigers in de geuren ‘Winter Spice’, ‘Apfelstrudel’ en ‘Savage Wilderness’. Hoe leuk zien deze flessen er wel niet uit?! De vrolijke verpakkingen nodigen uit om schoon te maken en de producten ruiken superlekker. 

€ 1,58 per fles (500 ml)

spargo doekjes action

Naast allesreiniger gebruiken we ook vochtige schoonmaakdoekjes. Deze doekjes zijn vooral handig voor tussendoor, als het snel moet gaan. En ja, met een kind in huis moet het soms snel gaan ;-). 

€ 0,99 per pak (80 doekjes)

colour catcher action

Deze Colour Catcher wasmachinedoekjes zijn ontzettend handig om kleding mee te wassen. Eén doekje per wasbeurt voorkomt dat de kleuren van je kleding doorlopen. Ideaal als je verschillende kleuren mengt in de wasmachine. 

€ 1,89 per doosje (10 stuks)

curver snacktrommel action

Lara neemt vaak koekjes mee naar school en we waren op zoek naar twee nieuwe doosjes. Deze Curver snacktrommels zijn heel goedkoop in de Action, dus we hebben niet getwijfeld om ze mee te nemen. 

€ 0,52 per doosje

febreze textielverfrisser action

Febreze textielverfrisser is altijd fijn om o.a. kleding, kussens en plaids mee op te frissen. Ik koos de geur ‘Bermuda Vibes’. En in de Action zijn de producten van Febreze vaak goedkoper dan in andere winkels. Mooi meegenomen!

€ 2,98 per stuk (500 ml)

action ruitenwisservloeistof winter

Glenn wou graag ruitenwisservloeistof in voorraad hebben en die van de Action is prima. 

€ 3,79 (5 liter)

ronde wasmand action

Voor Lara’s kleren zocht ik een nieuwe wasmand. Bij deze heb ik ze gevonden. En ze is nog roze ook! Daar worden mama en dochter blij van, haha. 

€ 3,99

action handzeep pompje

Hoe mooi ziet deze handzeep er wel niet uit? Dat ze ook nog een lekkere lavendelgeur heeft is leuk meegenomen!

€ 1,59 (500 ml)

action scheermesjes dames

Scheermesjes koop ik ook altijd in de Action. Ik vind ze prima en ze zijn heel goedkoop. 

€ 1,19 (8 stuks)

action deodorant rexona

Deodorant is onmisbaar voor mij. Echter heb ik geen vaste geur. Ik wissel graag af tussen verschillende geuren. In de Action viel mijn oog op deze Rexona deo’s in de geuren ‘Sexy Bouquet’ en ‘Pink Blush’. Twee geuren die ik nog niet eerder heb gehad. Ik denk altijd: de verpakking is roze dus het kan niet slecht zijn, haha.

€ 2,99 per stuk (200 ml)

action haarelastiekjes

Haarelastiekjes voor Lara. 

€ 0,92

haarclips action

Haarclips voor mij.

€ 0,99

loreal elvive haarmasker action

Door mijn alopecia areata ben ik helaas veel haar verloren, maar het haar dat ik wél nog heb, wil ik graag goed verzorgen. Eenmaal per week breng ik een haarmasker aan om mijn haar extra te verzorgen. In de Action scoorde ik dit L’Oréal Elvive haarmasker voor € 2,49 en dat is veel goedkoper dan bij de drogist. Blij mee!

€ 2,49 (300 ml)

garnier fructis glycerin hair bomb

Ook dit heerlijke haarmasker kon ik niet laten staan. Ik ben niet iedere week in de Action dus huppakee! Ik ben alvast heel benieuwd naar de werking van beide haarmaskers.

€ 4,95 (320 ml)

l.o.l. koekjes action

Lara neemt graag l.o.l. koekjes mee naar school. We kopen deze altijd in de Action.

€ 1,69 per zak

maltesers action

Maltesers voor Glenn en mij. Zooo lekker!

€ 1,97 per zak.

tuc koekjes action

Tuc koekjes original. Ook deze zijn goedkoper dan in de supermarkt.

€ 1,19 per pak

haribo fantastic mix

Haribo snoepjes voor Lara. Het voordeel van zo’n mix is dat er allemaal kleine zakjes met snoep in zitten waardoor kinderen niet te veel in een keer snoepen.

€ 4,39

panasonic AA batterijen action

En ten slotte Panasonic AA batterijen. Niets speciaals, wel nodig.

€ 1,88 per pak (10 batterijen)

Zo, dit was mijn Action shoplog. Hopelijk vond je het leuk om mee te kijken. Als dat zo was, laat dan gerust een reactie achter of doe een duimpje omhoog op Facebook. In dat geval zal ik vaker een shoplog delen met jullie! 

Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Leuke aankopen 🙂 De Action blijft toch echt fijn om heel te gaan (als het niet te druk is tenminste 😉 )
    Oh zit Lara al in het eerste leerjaar? Wat gaat het toch snel zeg!
    Die gommen zijn trouwens echt goed. Ik heb ze liever dan de merkgommen van Staedler die ze er ook verkopen.
    De handzeep is echt mooi, misschien moet ik die toch ook maar halen voor hier beneden bij de gastenwc. Nu ligt er een blok zeep (alles eens opmaken) maar dat is niet altijd zo handig.
    Oh dat is echt niet duur voor die scheermesjes. Ik neem er nu altijd van Gilette, de roze, ook van bij de Action maar misschien moet ik deze die jij nu hebt gekocht, ook eens proberen.

    1. Jaaa, de Action blijft een leuke plek om te shoppen, als het niet te druk is inderdaad. Ik gebruik liever een zeeppompje in plaats van een blok. Het staat ook leuker hè. De roze scheermesjes van Gilette heb ik ook al een paar keer gekocht, maar deze zijn ook prima. Jaja, Lara zit in het eerste leerjaar. Ze is onlangs 6 jaar geworden. De tijd gaat snel!

  2. Dumil bio afvalzakken koop ik ook altijd in de action
    xe hebben een kleine container bijnons appartement dus kleinere nodig
    wel heel handig !!

  3. Wow wat heb je lekker geshopt. Ik gebruik ook graag de schoonmaakproducten van Fabulosa. En lukt het een beetje met Lara in het eerste? Is een grote aanpassing vond ik zelf bij Rui.

    1. Ja, de producten van Fabulosa zijn fijn hè. Ze ruiken lekker en zien er ook leuk uit. De stap naar het eerste leerjaar is inderdaad heel groot, maar Lara doet het goed. Ze voelt zich goed in de klas en bij de juf. Rekenen gaat goed, lezen en schrijven wat moeilijker maar dat is een kwestie van tijd en veel herhalen. Het is niet niets wat ze op korte tijd allemaal moeten leren. Hoe gaat het met Rui? Zit hij in het tweede leerjaar nu?

Reacties zijn gesloten.