Badkamerspiegel kopen? Ontdek hier de badkamerspiegeltrends

Geplaatst door

Wil jij de badkamer een moderne look geven? De badkamermeubels en tegels op de vloer spelen hierbij een belangrijke rol, maar vergeet ook zeker niet om een mooie badkamerspiegel aan te schaffen. Een spiegel zal de badkamer helemaal afmaken! Voordat je naar de winkel spurt om een standaard badkamerspiegel te kopen, zet ik hieronder de belangrijkste badkamerspiegeltrends op een rijtje. Want als je dan toch een spiegel gaat aanschaffen, dan kan je net zo goed voor een trendy exemplaar kiezen!

badkamerspiegel

1. Badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel moet er natuurlijk mooi uitzien, maar in eerste instantie moet hij functioneel zijn. Een badkamerspiegel met verlichting is de perfecte combinatie! De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je altijd goed licht hebt. Daarnaast creëer je meteen een mooie blikvanger in je badkamer. Kies bij voorkeur voor een badkamerspiegel met LED verlichting als je energie wilt besparen. LED verlichting heeft tevens een lange levensduur en is dus een duurzame keuze.

Handig om te weten: er is ook dimbare verlichting verkrijgbaar waarmee je zelf de intensiteit van het licht kunt bepalen. Je hoeft je ‘s ochtends dus niet klaar te maken in de badkamer met een felle lamp op je gezicht. En ook ‘s avonds, wanneer je wilt ontspannen na een drukke werkdag, kan je het licht naar wens dimmen.

2. Badkamerspiegel met verwarming

Niets is zo vervelend dan een spiegel die beslaat tijdens het baden of douchen. Met een badkamerspiegel met verwarming heb je hier geen last meer van. Door de warmte zal er namelijk geen condensvorming ontstaan. En wat ook heel fijn is: veel badkamerspiegels met verwarming zijn voorzien van verlichting, waardoor je één en al luxe ervaart!

badkamerspiegel met verlichting

3. Ovale of ronde spiegel

Als we naar de laatste badkamerspiegeltrends kijken, dan zijn ronde en ovale badkamerspiegels ontzettend hip. Beide vormen zijn een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Een ronde of ovale spiegel ziet er veel chiquer en speelser uit dan een rechthoekig exemplaar. Wanneer er te veel rechte lijnen terugkomen in de badkamer, dan kan het gehele plaatje nogal strak en saai overkomen. Met een ovale of ronde spiegel creëer je direct een gezellige sfeer!

4. Organische badkamerspiegel met asymmetrische vorm

Mag het nog een tikkeltje speelser en opvallender? Kijk dan eens naar een organische badkamerspiegel met asymmetrische vorm. De organische spiegels van Sanexo creëren zachte, vloeiende lijnen die een gevoel van harmonie en rust uitstralen. Ideaal als je op zoek bent naar een natuurlijke en creatieve stijl in je badkamer. Ook bij een organische spiegel kan je opteren voor ingebouwde verlichting zodat de bijzondere vorm nog meer naar voren komt.

ovale badkamerspiegel

5. Spiegel met radio en Bluetooth

Ten slotte kan je jouw badkamer een moderne touch geven door een spiegel met ingebouwde radio aan te schaffen. In eerste instantie klinkt dit misschien als een overbodige luxe, maar het is absoluut een leuke toevoeging. Als de spiegel ook nog Bluetooth heeft, kan je jouw lievelingsmuziek makkelijk afspelen via de ingebouwde speakers. Zo kan je de dag beginnen met één van je favoriete nummers. Bye bye ochtendhumeur!

Welke badkamerspiegeltrends spreken jou het meest aan? 

Veel liefs,
Vanessa xxx