Zijde bloemen

Geplaatst door

Wanneer je kiest voor zijde bloemen, dan profiteer je van een aantal interessante voordelen vergeleken met ‘echte’ bloemen. En het is tegenwoordig bijna niet meer met het blote oog te zien of een bloem van zijde is, zeker van een afstandje gekeken. Ze zijn ontzettend realistisch, en hebben een zeer hoge levensduur. Zo zullen ze nooit verwelken of hun blaadjes verliezen. De grote variatie aan kleuren en stijlen maakt ze ook nog eens geschikt om prachtige boeketten mee samen te stellen. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Ben je benieuwd naar meer voordelen van bloemen van zijde? Lees dan vooral verder, want je krijgt ook een aantal leuke suggesties mee.

zijde bloemen groothandel voor topkwaliteit

Zijde bloemen: ook ideaal bij allergieën

Wanneer jij of iemand in je omgeving last heeft van allergieën zoals hooikoorts, zijn bloemen vaak een bron van allergische reacties. Dat is erg vervelend voor wanneer je wel wilt genieten van de prachtige kleuren van bloemen. Een kunstbloem van zijde is dan een ideale oplossing. Je zult vrijwel niet zien dat je te maken hebt met een imitatie.

Doordat ze zo makkelijk in het onderhoud zijn, kun je ze ook nog eens bijzonder makkelijk schoonmaken. Het is meer dan voldoende om de zijde bloemen af en toe even goed af te stoffen, bijvoorbeeld met een plumeau. Bij levende bloemen en planten kan het nog een delicaat karwei zijn om ze stofvrij te maken, omdat je wilt voorkomen dat je de plant beschadigd. Daar heb je met zijde bloemen geen last van. Daardoor heb je geen last van hooikoorts, maar zijn klachten van andere allergieën, zoals die voor huisstofmijt, ook een stuk beter te voorkomen.

Gebruik zijde bloemen voor cadeaus

Wanneer je denkt aan cadeaus, zijn bloemen vaak een eerste ingeving. Ze fleuren een ruimte direct op, zeker wanneer je ze combineert met een mooie vaas. Er zit echter wel een groot nadeel aan het geven van verse bloemen, en dat is de beperkte levensduur. Al binnen enkele dagen zul je zien dat verse bloemen afsterven. De kleuren worden minder mooi, ze verliezen blaadjes en de bloemen beginnen te hangen. Wanneer je zijde bloemen als cadeau geeft, heb je daar gelukkig geen last van. Ze zijn ook jaren later nog net zo mooi als toen je ze cadeau gaf! Je kunt er daardoor bijzonder lang van genieten en dat maakt ze zo geliefd als presentje.

zijde bloemen

Kunstbloemen van zijde voor decoratieve doeleinden

Waar kunstbloemen van zijde ook zeer geschikt voor zijn, is om ze in te zetten voor decoratieve doeleinden! Ook hier heb je een scala aan mogelijkheden met kunstbloemen. Heb je bijvoorbeeld een bruiloft en wil je je gasten voorzien van corsages? Dan heb je met een zijde bloem een ideale oplossing, omdat deze robuust is en daardoor goed blijft zitten. Ook voor de bruidsboeketten en tafelstukken worden steeds vaker zijde kunstbloemen gebruikt. Na afloop van de ceremonie heb je dan ook nog eens een prachtige, blijvende herinnering voor jullie zelf of je gasten. Zo heb je ook voor andere feesten, zoals verjaardagen en huldigingen, met kunstbloemen van zijde een perfecte en blijvende uitkomst.

Waar vind je mooie zijde bloemen?

Wanneer je op zoek bent naar groothandel in zijde bloemen, is het aanbod tegenwoordig erg groot. Toch wil je kunnen rekenen op goede kwaliteit, en dat is niet altijd vanzelfsprekend. Een zijde bloemen groothandel is dan de ideale plaats om ze aan te schaffen. Ook is het hier mogelijk om direct een groot aantal af te nemen. Dat is, zeker voor grote inkoop, een stuk prettiger.

Veel liefs,
Vanessa xxx