Langer zelfstandig thuis wonen? Neem een huislift

Geplaatst door

Veel mensen willen het liefst zo lang mogelijk mobiel blijven in hun eigen woning. Er zijn verschillende manieren om dat te realiseren, zoals drempelloos wonen, een instapdouche of een laagbouwwoning. Maar ook een huislift maakt langer in je vertrouwde woning blijven mogelijk. En het is verrassend genoeg niet eens zo duur!

huislift

Luxe voor nu, comfort voor later

Meer en meer woningen beschikken tegenwoordig over een huislift. Dat kan zowel een eenvoudige traplift thuis zijn, als een luxueuze en professionele huislift, waarmee je je moeiteloos van het ene naar het andere verdiep verplaatst. Zowel een traplift als een huislift bieden jou en je huisgenoten enorm veel comfort. En hoewel dat momenteel misschien nog niet nodig lijkt, kan het op je oude dag goed van pas komen. Of zelfs noodzakelijk zijn.

Plaatsbesparend

Denk je bij een huislift aan een grote en logge constructie die veel plaats inneemt? Nee hoor! Een huislift is heel compact en neemt slechts 1 vierkante meter ruimte in beslag. Idealiter wordt de constructie voorzien in de plannen van een nieuwbouwproject, maar hij kan evengoed geïntegreerd worden in zo wat elke bestaande woning. Een uitsparing, kast of kleine hoek is al voldoende.

Toegevoegde waarde

Hoewel een professionele huislift op het eerste zicht kostelijk lijkt, is het dat niet. Deze investering verdient zich terug in luxe en comfort en is een heuse toegevoegde waarde voor je woning en je dagelijks leven. Je vergroot je toegang tot je huis en je bewegingsvrijheid. En je weet nooit wat de toekomst brengt. Misschien ben je sneller slechter te been dan je denkt, of beland je in een rolstoel. Dan kan je dankzij een huislift een stuk langer thuis blijven wonen.

Kostprijs

Een huislift heeft geen vaste prijs. Deze wordt namelijk bepaald door tal van factoren. Zo spelen je persoonlijke wensen en behoeften op het vlak van comfort een rol, maar ook de beschikbare ruimte in je woning, de graad van afwerking, de gekozen materialen enz. Een huislift is bovendien echt maatwerk.

Veiligheid primeert

De veiligheid van liften is een absolute prioriteit. Ze beschikken daarom over een toerentalregeling, een overbelastingsbeveiliging, een noodtelefoon, inklembeveiliging en een nood- en veiligheidsstop. Bovendien komt er jaarlijks een technieker langs voor een uitgebreid onderhoud van je huislift. Zo kan je pas echt op je twee oren slapen en met een gerust hart je lift gebruiken.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *