Back to school: label de schoolspullen van je kind + WINACTIE

Geplaatst door

Wist je dat een kind gemiddeld 9 persoonlijke spullen verliest per schooljaar? Dat zijn bijna 18 miljoen verloren voorwerpen per jaar in België alleen. Dat is niet alleen vervelend, maar ook kostbaar in termen van geld en tijd, om nog maar te zwijgen van de negatieve impact op het milieu. Dit is waar gepersonaliseerde labels van pas komen.

Een recente studie uitgevoerd door www.MyNametags.be, de grootste fabrikant van zelfklevende naam labels in België, benadrukt de significante impact van labelen op de kans om verloren voorwerpen terug te vinden. Volgens het onderzoek vergroot je met het labelen van spullen de kans dat ze bij de eigenaar terugkomen met 67%, waardoor het een essentieel middel is voor een succesvolle terugkeer naar school.

Met de start van het nieuwe schooljaar voor de deur delen we hieronder vier belangrijke redenen om de spullen van je kinderen te labelen, zodat ze met een gerust hart terug naar school kunnen. Onderaan het artikel kan je ook deelnemen aan een superleuke winactie!

naamstickers vaatwasbestendig

4 redenen om de spullen van je kinderen te labelen

– Verlies voorkomen: Of het nu gaat om kleding, boeken of schoolspullen, kinderen hebben de neiging om hun spullen overal achter te laten. Met naamstickers kunnen spullen direct worden geïdentificeerd, zodat ze sneller de weg terugvinden naar hun eigenaars. Geen kostbare verliezen meer! ​

– Moeiteloos organiseren: Een soepele start van het nieuwe schooljaar vereist een vlekkeloze organisatie. Naamstickers bieden een eenvoudige oplossing om alles op zijn plaats te houden, of het nu op school, op de crèche of thuis is. Gedaan met chaotisch zoeken in de ochtend of verwarring in de garderobe of het klaslokaal. ​

– Personaliseer met stijl: de zelfklevende labels van My Nametags zijn niet alleen praktisch, ze laten ook veel ruimte over voor de creativiteit van kinderen. Met een grote verscheidenheid aan leuke ontwerpen, felle kleuren en trendy lettertypes wordt elk label een buitenkans voor kinderen om hun eigen persoonlijke touch aan hun spullen toe te voegen. Zo wordt het nog leuker om weer naar school te gaan! ​ ​

– Kies voor een duurzame aanpak: door te voorkomen dat spullen kwijtraken met labels, help je de vraag naar nieuwe grondstoffen te verminderen en afval te minimaliseren. Minder weggegooide producten betekent minder impact op het milieu en alle kleine beetjes helpen om onze planeet voor toekomstige generaties te beschermen.

gepersonaliseerde naamstickers


naamstickers

Welk type labels moet ik kiezen?

Opstrijkbare of zelfklevende, kleine of grote labels zijn essentieel, vooral voor schoolgaande kinderen en kleuters. Bij het kiezen van de juiste gepersonaliseerde labels moet je in eerste plaats bedenken waar je ze gaat gebruiken. Ga je kleding, briefpapier, schoenen of speelgoed labelen? Ongeacht het uiterlijk zal dit de beslissende factor zijn bij het kiezen van het ene of het andere type label. Daarna hoef je ze alleen nog maar te personaliseren. Het is een creatieve activiteit die je samen met je kind kunt doen en die hem ook zal aanmoedigen om goed voor zijn spullen te zorgen.

My Nametags biedt volledig aanpasbare strijkbare en zelfklevende naam labels die bestand zijn tegen wassen (wasmachine en vaatwasser), drogen, magnetron en de dagelijkse ontberingen van het schoolleven. Ze zijn verkrijgbaar op www.mynametags.be vanaf €16,69 per set.

naamstickers bestellen

WINACTIE 

In samenwerking met My Nametags heb ik een superleuke winactie! Ik mag namelijk 4 mensen blij maken met een setje naamstickers (56 labels). Wil jij graag een setje winnen? Laat hieronder dan een reactie achter met een geldig e-mailadres (onzichtbaar voor anderen) en vermeld duidelijk dat je deelneemt aan de winactie.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 27 augustus 2023. De winnaars ontvangen een mailtje met de code om te shoppen. Hou jullie mailbox dus goed in de gaten! Ook leuk om te weten: de verzendkosten zijn helemaal gratis. Veel succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn dochter Zoë. Zij start na de herfstvakantie in het instapklasje. Deze naamstickers zouden dan ook heel goed van pas komen. Wat een leuke prijs.

  2. Mijn kleindochter zou deze goed kunnen gebruiken. Vaak is ze haar spullen verloren en is het zoeken bij de verloren voorwerpen. Ik neem dan ook graag deel aan deze wedstrijd.

  3. WoW, super!! Wij doen héél graag mee voor onze (meestal) verstrooide AxL-Lewis. Zo zal hij niet telkens zijn spulletjes kwijt geraken. Wij zijn alvast héél benieuwd xx Fingers crossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *