Ontdek de HappySoaps Laundry Sheets + WINACTIE

Geplaatst door

HappySoaps, het toonaangevende Europese merk voor 100% plasticvrije verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen, introduceert een alternatief voor vervuilende wasmiddelflessen: HappySoaps Laundry Sheets. Deze zeer geconcentreerde en 100% plasticvrije oplosbare “doekjes” vervangen traditioneel vloeibaar wasmiddel dat in plastic flessen of ‘waspods’ wordt verkocht.

De Laundry Sheets zijn geschikt voor zowel de gekleurde als de witte was en hebben de verfrissende geur van ocean breeze. Waar de meeste wasmiddelstrips niet volledig oplosbaar zijn, zijn de Laundry Sheets van HappySoaps écht 100% oplosbaar.

happy soaps laundry sheets

HappySoaps Laundry Sheets: de enige wasstrip die écht afbreekbaar is

Marco Koers, mede-oprichter van HappySoaps, legt uit: “Vroeger werd de was gedaan met een wasbord en traditionele blokken zeep. Door de jaren heen zijn we steeds verder verwijderd geraakt van die methode, vooral vanwege het gemak dat de wasmachine bood. Hierdoor zijn we uiteindelijk beland bij waspods en vloeibaar wasmiddel, die beide veel plastic bevatten.

Samen met ons R&D-team hebben we nu Laundry Sheets ontwikkeld. Het mag dan niet zo romantisch zijn als het ouderwetse wasblok uit de jaren dertig, maar het zorgt wel voor een frisse en schone was zonder plastic. Hiermee willen we een einde maken aan de miljoenen flessen die jaarlijks alleen al in Nederland worden gebruikt en weggegooid.”

laundry sheets happy soaps

HappySoaps voert momenteel gesprekken met diverse supermarktketens om opgenomen te worden in hun assortiment.

Koers vervolgt: “Onze producten zijn ook zeer interessant voor supermarkten. Er zijn steeds meer alternatieven voor traditionele wasmiddelen beschikbaar. Stel je eens voor hoeveel schapruimte er bespaard kan worden als al die flessen worden vervangen door betere en efficiëntere opties. Dit biedt supermarkten de mogelijkheid om andere producten aan te bieden. Bovendien zorgt ons transport voor aanzienlijke CO2-besparingen. Vooral als je bedenkt dat reguliere flessen wasmiddel voor minimaal 80% uit water bestaan!”

Een doosje laundry sheets bevat 35 stuks en kost € 14,99. De laundry sheets zijn geschikt voor de gekleurde en witte was. 

Voor meer informatie: www.thehappysoaps.com

happysoaps laundry sheets

Winactie: 2x HappySoaps Laundry Sheets

In samenwerking met HappySoaps mag ik 2 volgers blij maken met een doosje laundry sheets. Wil jij ze graag proberen? Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (onzichtbaar voor anderen) zodat ik je kan contacteren. 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Meedoen kan t.e.m. 31 juli 2023. De winnaars krijgen een mailtje en worden bekendgemaakt in deze blogpost. Veel succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaars: Anja Jager & Tessa Visser  => check jullie mailbox 😉

23 reacties

 1. Hier zal mijn vriendin heel blij van worden. Ik doe graag mee voor haar!

 2. Heel graag, ik ben erg benieuwd naar het wasresultaat!

 3. Enorm nieuwsgierig naar deze wasstrips van HappySoaps! Ik doe graag mee.

 4. Oh ik ben al lang benieuwd naar of dit echt goed werkt. Dus het zou een leuke kans zijn om het op deze manier eens uit te proberen. Zeker nu ik een nieuwe wasmachine heb, zonder doseersysteem, lijkt het me heel handig 🙂 Dus ik waag graag mijn kans.

 5. wat een ruimte besparende en duurzame uitvinding die ik heel graag wil proberen om het mij en mijn familie te laten ervaren wat het doet.

 6. Dat lijkt me echt heel handig, ook makkelijk meenemen op vakantie! Ik loot graag mee

 7. Ik ben wel bekend met de Shampoo Bars van dit merk, maar wist niet dat ze ook wasstrips hebben! Zou er graag mee kennismaken en doe dan ook graag mee aan deze actie.

 8. Ik ben hier echt heel benieuwd naar, zag ze toevallig ook bij mijn moeder liggen. Ik waag graag een kansje

 9. Hier ben ik wel benieuwd naar. Een mooie kans om ze eens uit te proberen, ik doe mee!

 10. Ik doe graag mee! Het voelt altijd zo ‘jammer’ om na tig wasbeurten zo’n grote plastic fles over te houden.

 11. wow heel graag! ik wil heel graag nog duurzamer gaan leven, en ben op onderzoek naar de meeste / fijne middelen om te wassen. Ik wil deze happysoaps laundry sheets onwijs graag uitproberen!

Reacties zijn gesloten.